• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar ikili test sonucum çıktı. Doktorla da konuştum her şey yolundaymış çok şükür. Ama şu hcg değerinin yüksek oluşu kafamı karıştırdı. Bi fikri olan var mı?
Bız acaba senınle aynı hastaneyemı gıdıyoruz sonuc kagıdımız aynı

Benımde bebegımın uyku zamanları galıba kızlar doktor hep karnımı sallayarak uyandırmaya calısıyor bıraz hareket edıp tekrar uyuyor dedı doktor

Senın gebelık haftan yanlısmı yazıyor yoksa , cetvelın mı yalnıs cunku ben bugun 12+2 yım
Canim benimki boraz karisik ben son reglimi 10 martta gordum ama doktorum gec dollenme olmus dedi yani dolleme gunumden sonra bir kez daha dolleme olmus ama inan bende tam dogumum nezaman olacak halen muallaktayim ama 10 gundur soyledikleri tarih eslesiyor bir oncekiyle yani once hep fatkli farkli soyluyorlardi. Ama 12arti 2 yim onu biliyorum.

Hep mutsuz gidiyorum ben.mutsuzluğumda korkudan.ben herşeyi sordum karın ağrımazlardı normalmiş Bebek büyüdüğü için.bide ben uyuz olmuştum sürekli kaşınıyodum.kaşınmamın sebebide şekerim olduğu içinmiş fırça yedim şekerine dikkat et diye
O zaman bir fırça da bizden. Şeker hastasıysan çok sıkı bir diyet uygulamalısın

Canim benimki boraz karisik ben son reglimi 10 martta gordum ama doktorum gec dollenme olmus dedi yani dolleme gunumden sonra bir kez daha dolleme olmus ama inan bende tam dogumum nezaman olacak halen muallaktayim ama 10 gundur soyledikleri tarih eslesiyor bir oncekiyle yani once hep fatkli farkli soyluyorlardi. Ama 12arti 2 yim onu biliyorum.
Benımde son adetım 13 mart o zaman bız senınle aynıyız degıstır barı takvımını canım

Elektirik çarpması gibi birden hoplatıyor benzetme biraz saçma ama :) neyapim anlatımı zor tam rahim girişi inşallah öyledir bide dün camı açıp uyudum olabilir mi üşütmeden
benımde oluyor canım ara ara ve canım cok sıkılıyor
bazen kasıkta bazende tam rahımde oldugunu dusunuyorum

Benımde son adetım 13 mart o zaman bız senınle aynıyız degıstır barı takvımını canım
Suan bende ciktim onu tekrar hesaployordum adet tarihini 13 mart yazinca tam 12 hafta 2 gunluk oluyor. Ama once leri 6 gun geriden geliyordu ara kapanmis 3 gun daha

Back