Senın gebelık haftan yanlısmı yazıyor yoksa , cetvelın mı yalnıs cunku ben bugun 12+2 yımBuda benim minnak bebisim
Bız acaba senınle aynı hastaneyemı gıdıyoruz sonuc kagıdımız aynıKızlar ikili test sonucum çıktı. Doktorla da konuştum her şey yolundaymış çok şükür. Ama şu hcg değerinin yüksek oluşu kafamı karıştırdı. Bi fikri olan var mı?
Hiç sıkışık gitmedim.kapıda görür görmez idrar bardağı veriyorlar hemenkızlar merak ettiğim bir konu var ultrasona giderken idrara sıkışık olarak mı gidiyorsunuz? bekarken öyleydi. hamileyken gerek var mı?
Uyku zamanına denk geliyo heralde hepBenimkide öyle fazla hareket etmiyordu.Arkasını dönmüştü bize .normal galiba
Avusturyada hangi şehirdendin sen canimHiç sıkışık gitmedim.kapıda görür görmez idrar bardağı veriyorlar hemen
Canim benimki boraz karisik ben son reglimi 10 martta gordum ama doktorum gec dollenme olmus dedi yani dolleme gunumden sonra bir kez daha dolleme olmus ama inan bende tam dogumum nezaman olacak halen muallaktayim ama 10 gundur soyledikleri tarih eslesiyor bir oncekiyle yani once hep fatkli farkli soyluyorlardi. Ama 12arti 2 yim onu biliyorum.Senın gebelık haftan yanlısmı yazıyor yoksa , cetvelın mı yalnıs cunku ben bugun 12+2 yım
O zaman bir fırça da bizden. Şeker hastasıysan çok sıkı bir diyet uygulamalısınHep mutsuz gidiyorum ben.mutsuzluğumda korkudan.ben herşeyi sordum karın ağrımazlardı normalmiş Bebek büyüdüğü için.bide ben uyuz olmuştum sürekli kaşınıyodum.kaşınmamın sebebide şekerim olduğu içinmiş fırça yedim şekerine dikkat et diye
Arada bana da oluyor. Rahim büyüyor , Bebek büyüyor... normal yani....Slm bugün rahimde. İğne batması gibi acı hissediyorum normal mi
Elektirik çarpması gibi birden hoplatıyor benzetme biraz saçma ama :) neyapim anlatımı zor tam rahim girişi inşallah öyledir bide dün camı açıp uyudum olabilir mi üşütmedenArada bana da oluyor. Rahim büyüyor , Bebek büyüyor... normal yani....
Benımde son adetım 13 mart o zaman bız senınle aynıyız degıstır barı takvımını canımCanim benimki boraz karisik ben son reglimi 10 martta gordum ama doktorum gec dollenme olmus dedi yani dolleme gunumden sonra bir kez daha dolleme olmus ama inan bende tam dogumum nezaman olacak halen muallaktayim ama 10 gundur soyledikleri tarih eslesiyor bir oncekiyle yani once hep fatkli farkli soyluyorlardi. Ama 12arti 2 yim onu biliyorum.
Alısmadık ... don durmaz , ben asla yapamam . yoga yapacagıma yatar uyurumAhh bir de bu akşam hamile yogasına başlıyorum.... birazdan çıkacağım.
benımde oluyor canım ara ara ve canım cok sıkılıyorElektirik çarpması gibi birden hoplatıyor benzetme biraz saçma ama :) neyapim anlatımı zor tam rahim girişi inşallah öyledir bide dün camı açıp uyudum olabilir mi üşütmeden
Ben sporsuz yaşayamam yaaaa....Yapmadığım spor kalmadı....anlatırım anlatırım...Alısmadık ... don durmaz , ben asla yapamam . yoga yapacagıma yatar uyurumNerede baslıyorsun nasıl , anlat bıraz yarın
Suan bende ciktim onu tekrar hesaployordum adet tarihini 13 mart yazinca tam 12 hafta 2 gunluk oluyor. Ama once leri 6 gun geriden geliyordu ara kapanmis 3 gun dahaBenımde son adetım 13 mart o zaman bız senınle aynıyız degıstır barı takvımını canım
Ay çok gerçektenmi ne güzel bende çok isterdim ama bizim burlarda yok malesef bu tarz şeylerAhh bir de bu akşam hamile yogasına başlıyorum.... birazdan çıkacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?