- 17 Nisan 2017
- 167
- 154
- 23
- 41
Ben de bi doktoruma sorarım ona göre yaptırır ya da yaptırmamBende bunu söyleyecektim benim dr dedi ki kim tetanos oluyor bu zamanda Allah aşkına birde kol ağrısı yapıyor diyoe ne gerek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bi doktoruma sorarım ona göre yaptırır ya da yaptırmamBende bunu söyleyecektim benim dr dedi ki kim tetanos oluyor bu zamanda Allah aşkına birde kol ağrısı yapıyor diyoe ne gerek.
Gittim.Avust canım senin kontrolün vardı sanki gittinmi
Ama yazın yurt boş olur neden öyle yapıyorlar ki? İş kanununa aykırıDevlet kiz yurdu kantin inin sorumlusuyum.canim yurt devletin ama kantin ozel keske kantind3 d3vletin olsaydi ozaman haklarimi kullanirdim.
Evet insaallah bayrama sezon sonuna girecez ve bordaha baslamiyacagim yeni sezonda bitireyim diye bekliyorum vekaleti nende oldugu icin son anda birakip cikamadimda.Ama yazın yurt boş olur neden öyle yapıyorlar ki? İş kanununa aykırı
Bu da guzelmis bakBen bundan alcam![]()
Guzel canim 1.2 cikti benimde. Oglusta 1.7 ydi. Normal araliklar.Ikili kan testi ivin kan verdim 19 uzda cikicakmis baya gun verdiler. Ense kalinligi 1.1 cikti normalmi aceba doktor birsey demedi.
Istanbuldayım ama bır kac hafta sonra tekırdagda olucam yazlıga gelıcemKızlar tekirdagda olan var mi
Bence normal canımIkili kan testi ivin kan verdim 19 uzda cikicakmis baya gun verdiler. Ense kalinligi 1.1 cikti normalmi aceba doktor birsey demedi.
Hadi gözün aydın canimGittim.çok şükür iyiymiş bebeğimiz.ilaç felan yazdı.çok korktum sanki bebek bende yokmuş.içim boş gibiydi.
14+4 olmuşum bebekte poposunu dönmüştü.cimsiyetini öğrenemedik .Allah hepinizden razı olsunyuppi
Ben bundan alcam![]()
Tesekkurler canimGuzel canim 1.2 cikti benimde. Oglusta 1.7 ydi. Normal araliklar.
Gittim.çok şükür iyiymiş bebeğimiz.ilaç felan yazdı.çok korktum sanki bebek bende yokmuş.içim boş gibiydi.
14+4 olmuşum bebekte poposunu dönmüştü.cimsiyetini öğrenemedik .Allah hepinizden razı olsunyuppi
Ayşe Öner / Hamilelik, Doğum, Bebek Bakım Kitabı - Çok güzel bilgiler var. Baş ucu kitabı gibi.kızlar tavsiye decegınız kitaplar var mı
gebelık uzerıne
bebekle ılgılı bakımıyla ılgılı vs
Gittim.çok şükür iyiymiş bebeğimiz.ilaç felan yazdı.çok korktum sanki bebek bende yokmuş.içim boş gibiydi.
İkili teste bakarken cinsiyetini soylemedilermi kendimden çok seninkini merak ediyorumTesekkurler canim
Ah canim benim yaa yok soylemediler.İkili teste bakarken cinsiyetini soylemedilermi kendimden çok seninkini merak ediyorum![]()
Bende bunu söyleyecektim benim dr dedi ki kim tetanos oluyor bu zamanda Allah aşkına birde kol ağrısı yapıyor diyoe ne gerek.