• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Avust Avust canım senin kontrolün vardı sanki gittinmi
Gittim.:dua:çok şükür iyiymiş bebeğimiz.ilaç felan yazdı.çok korktum sanki bebek bende yokmuş.içim boş gibiydi.
14+4 olmuşum bebekte poposunu dönmüştü.cimsiyetini öğrenemedik .Allah hepinizden razı olsun:KK71:yuppi

Ben bundan alcam :deli:

Eklentiler

• Screenshot_20170607-151455.png
    Screenshot_20170607-151455.png
    166,9 KB · Görüntüleme: 45
Gittim.:dua:çok şükür iyiymiş bebeğimiz.ilaç felan yazdı.çok korktum sanki bebek bende yokmuş.içim boş gibiydi.
14+4 olmuşum bebekte poposunu dönmüştü.cimsiyetini öğrenemedik .Allah hepinizden razı olsun:KK71:yuppi

Ne güzel haberler :halay:bende önümüzdeki hafta sonu gidicem inşallah. O zamanı sabırsızlıkla bekliyorum..

A
kızlar tavsiye decegınız kitaplar var mı
gebelık uzerıne
bebekle ılgılı bakımıyla ılgılı vs
Ayşe Öner / Hamilelik, Doğum, Bebek Bakım Kitabı - Çok güzel bilgiler var. Baş ucu kitabı gibi.
Kağan Kocatepe/ Hafta hafta hamilelik - bu da hangi hafta bebekte ne gibi değişikler oluyor ayrıntılı anlatıyor.

ne güzel haberler :halay:bende önümüzdeki hafta sonu gidicem inşallah. O zamanı sabırsızlıkla bekliyorum:anneadayı:

Kızlar ikili test sonucum çıktı. Doktorla da konuştum her şey yolundaymış çok şükür. Ama şu hcg değerinin yüksek oluşu kafamı karıştırdı. Bi fikri olan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-07-15-35-43-1.jpg
    Screenshot_2017-06-07-15-35-43-1.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 90
Bende bunu söyleyecektim benim dr dedi ki kim tetanos oluyor bu zamanda Allah aşkına birde kol ağrısı yapıyor diyoe ne gerek.

Hah bıde bumu cıktı sımdı bız her tahlılde testte asıda bılmem nede yaptrsakmı yaptrmasakmı dıyemı dusuncez ne sacmalık bu ya ya gereklıdr yaplması zornludr yada yaplmaz herayde nıye ıkılemde brakuyolat bızı bızmı karar vercez gereklı olp olmadıgına. Daha gecen hfta ıkılı testı yaptrmalımıyım dıye bı hafta dandum arastrdım her kafadan vı ses cıkıyo ne ıse yarıyo bu tıp bilimi

Back