Buda benim minnak bebisim
sapol cnm bende ayse önerın kıtabına bakıyordum şımdıA
Ayşe Öner / Hamilelik, Doğum, Bebek Bakım Kitabı - Çok güzel bilgiler var. Baş ucu kitabı gibi.
Kağan Kocatepe/ Hafta hafta hamilelik - bu da hangi hafta bebekte ne gibi değişikler oluyor ayrıntılı anlatıyor.
internette havuc suyu ıcın dıolar ama. bence gunluk 1 havuc( a vıtamını bıraz fazla oldugundan 1 tane yeter bana kalırsa) ve içebildiğin kadar max 3,5 litre olacak kadar su iç.
Gittim.çok şükür iyiymiş bebeğimiz.ilaç felan yazdı.çok korktum sanki bebek bende yokmuş.içim boş gibiydi.
14+4 olmuşum bebekte poposunu dönmüştü.cimsiyetini öğrenemedik .Allah hepinizden razı olsunyuppi
İnşallah yüzünü güldürür bebeğinYa kontrole giderken siZin de eliniz ayağınız birbirine dolanıyor mu? Şimdi gidiyorum doktora, yine evden telaşla çıktım.. heyecan mutluluk stres kaygı bir aradainşallah güzel şeyler duyarım dua edin
Gittim.çok şükür iyiymiş bebeğimiz.ilaç felan yazdı.çok korktum sanki bebek bende yokmuş.içim boş gibiydi.
14+4 olmuşum bebekte poposunu dönmüştü.cimsiyetini öğrenemedik .Allah hepinizden razı olsunyuppi
Guzel canim 1.2 cikti benimde. Oglusta 1.7 ydi. Normal araliklar.
Buda benim minnak bebisim
Kızlar ikili test sonucum çıktı. Doktorla da konuştum her şey yolundaymış çok şükür. Ama şu hcg değerinin yüksek oluşu kafamı karıştırdı. Bi fikri olan var mı?
Allah razı olsunÇok sevindim canımmm
Hah bıde bumu cıktı sımdı bız her tahlılde testte asıda bılmem nede yaptrsakmı yaptrmasakmı dıyemı dusuncez ne sacmalık bu ya ya gereklıdr yaplması zornludr yada yaplmaz herayde nıye ıkılemde brakuyolat bızı bızmı karar vercez gereklı olp olmadıgına. Daha gecen hfta ıkılı testı yaptrmalımıyım dıye bı hafta dandum arastrdım her kafadan vı ses cıkıyo ne ıse yarıyo bu tıp bilimi
Kızlar ikili test sonucum çıktı. Doktorla da konuştum her şey yolundaymış çok şükür. Ama şu hcg değerinin yüksek oluşu kafamı karıştırdı. Bi fikri olan var mı?
Hep mutsuz gidiyorum ben.mutsuzluğumda korkudan.ben herşeyi sordum karın ağrımazlardı normalmiş Bebek büyüdüğü için.bide ben uyuz olmuştum sürekli kaşınıyodum.kaşınmamın sebebide şekerim olduğu içinmiş fırça yedim şekerine dikkat et diyeYa kontrole giderken siZin de eliniz ayağınız birbirine dolanıyor mu? Şimdi gidiyorum doktora, yine evden telaşla çıktım.. heyecan mutluluk stres kaygı bir aradainşallah güzel şeyler duyarım dua edin
Ya kontrole giderken siZin de eliniz ayağınız birbirine dolanıyor mu? Şimdi gidiyorum doktora, yine evden telaşla çıktım.. heyecan mutluluk stres kaygı bir aradainşallah güzel şeyler duyarım dua edin
Hadi bakalım gözünüz aydın hepinizin çok sevindim
Ya çok şükür ama en ufak bişeye bile takılır oldum son zamanlarda.. taktım şimdi o hcg neden yüksek. . 9 aya delirir miyim acaba ben. Bu annelik ne değişik duyguymuş boyleDoktoruna güven risklerinde çok yüksek zaten gayet yüz güldürücü bir test olmuş canım
Ya çok şükür ama en ufak bişeye bile takılır oldum son zamanlarda.. taktım şimdi o hcg neden yüksek. . 9 aya delirir miyim acaba ben. Bu annelik ne değişik duyguymuş boyle
sıkışık olursan daha net oluyo cnm göruntukızlar merak ettiğim bir konu var ultrasona giderken idrara sıkışık olarak mı gidiyorsunuz? bekarken öyleydi. hamileyken gerek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?