2017 Aralık Anneleri

sapol cnm bende ayse önerın kıtabına bakıyordum şımdı

internette havuc suyu ıcın dıolar ama. bence gunluk 1 havuc( a vıtamını bıraz fazla oldugundan 1 tane yeter bana kalırsa) ve içebildiğin kadar max 3,5 litre olacak kadar su iç.

Teşekkür ederim canım İnşallah Bidaha ki kontrolde herşey normale dönecek:)

Çok sevindim canımmm

ben de bu sefer tetanoz falan yaptırmayacağım. çocuklara bile doğunca yaptırdığımız aşılar halen tartışmalı mecbur yaptırıyoruz ama kafamızda soru işaretleri de kalıyor.

Benimkide öyle fazla hareket etmiyordu.Arkasını dönmüştü bize .normal galiba

Ya kontrole giderken siZin de eliniz ayağınız birbirine dolanıyor mu? Şimdi gidiyorum doktora, yine evden telaşla çıktım.. heyecan mutluluk stres kaygı bir arada inşallah güzel şeyler duyarım dua edin
İnşallah yüzünü güldürür bebeğin

Guzel canim 1.2 cikti benimde. Oglusta 1.7 ydi. Normal araliklar.

Buda benim minnak bebisim

Kızlar ikili test sonucum çıktı. Doktorla da konuştum her şey yolundaymış çok şükür. Ama şu hcg değerinin yüksek oluşu kafamı karıştırdı. Bi fikri olan var mı?

Hadi bakalım gözünüz aydın hepinizin çok sevindim

Bebeklerdeki Nuba göre cinsiyet tahminlerine örnekleri İnstagramda etiketlerde nubtheory olarak aratırsanız örnekleri görebilirsiniz kızlar

Bana kızdın mı anlayamadım ben
6 sene öncede yaptırmadım şimdi de yaptırmayacağım. En doğrusu kendi doktoruna güvenmek bence.

Kızlar ikili test sonucum çıktı. Doktorla da konuştum her şey yolundaymış çok şükür. Ama şu hcg değerinin yüksek oluşu kafamı karıştırdı. Bi fikri olan var mı?

Doktoruna güven risklerinde çok yüksek zaten gayet yüz güldürücü bir test olmuş canım

Ya kontrole giderken siZin de eliniz ayağınız birbirine dolanıyor mu? Şimdi gidiyorum doktora, yine evden telaşla çıktım.. heyecan mutluluk stres kaygı bir arada inşallah güzel şeyler duyarım dua edin
Hep mutsuz gidiyorum ben.mutsuzluğumda korkudan.ben herşeyi sordum karın ağrımazlardı normalmiş Bebek büyüdüğü için.bide ben uyuz olmuştum sürekli kaşınıyodum.kaşınmamın sebebide şekerim olduğu içinmiş fırça yedim şekerine dikkat et diye

Doktoruna güven risklerinde çok yüksek zaten gayet yüz güldürücü bir test olmuş canım
Ya çok şükür ama en ufak bişeye bile takılır oldum son zamanlarda.. taktım şimdi o hcg neden yüksek. . 9 aya delirir miyim acaba ben. Bu annelik ne değişik duyguymuş boyle

kızlar merak ettiğim bir konu var ultrasona giderken idrara sıkışık olarak mı gidiyorsunuz? bekarken öyleydi. hamileyken gerek var mı?

kızlar merak ettiğim bir konu var ultrasona giderken idrara sıkışık olarak mı gidiyorsunuz? bekarken öyleydi. hamileyken gerek var mı?
sıkışık olursan daha net oluyo cnm göruntu
doktor sıkışık olsan daha iyi görürdük demıştı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…