- 9 Eylül 2014
- 994
- 1.606
- 63
- 38
Ben hiç bilmiyorum cnm, ikametgahim olmadığı için sağlık ocağına almiyolar beni:)))Kızlar saglık ocagına kayıt yaptrlması gerkıyoms sanırım ne zaman gtmem gerk bılen varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç bilmiyorum cnm, ikametgahim olmadığı için sağlık ocağına almiyolar beni:)))Kızlar saglık ocagına kayıt yaptrlması gerkıyoms sanırım ne zaman gtmem gerk bılen varmı
canım ben kaydımı yaptırdımKızlar saglık ocagına kayıt yaptrlması gerkıyoms sanırım ne zaman gtmem gerk bılen varmı
canım misafir olarak gidebilrsin saglık ocagınaBen hiç bilmiyorum cnm, ikametgahim olmadığı için sağlık ocağına almiyolar beni:)))
Kızlar saglık ocagına kayıt yaptrlması gerkıyoms sanırım ne zaman gtmem gerk bılen varmı
Evet cnm buradaki hanimlarda öyle demişti ama yok doktor kabul etmedi nedense, hata ilk kan tahlilini yaptircaktik yapmadi.canım misafir olarak gidebilrsin saglık ocagına
ben memlete gıdınce öyle yapıyorum mesela
gıcıkmış doktor ama öyle bı hakkı yokEvet cnm buradaki hanimlarda öyle demişti ama yok doktor kabul etmedi nedense, hata ilk kan tahlilini yaptircaktik yapmadi.
sağlık ocagına kayıt yaptırayım dıye arıorum amma acan olmuocanım ben kaydımı yaptırdım
20.haftada tetanoz asısı var ondan önce yaptır sende ıstersen hemşire arayacam dedı bana aşı için
doktorun istediği tahlil olursa de gel bız yaparız dedi
sağlık ocagına kayıt yaptırayım dıye arıorum amma acan olmuohem ben tetanoz yaptırmıcam bu kuzucum da da.
o kadar kotu kosullarda mı dogum yapıoruz.
Nerede çalışıyorsun ki?Canim biz ise girerken bir dunya imza atarak girdik haftalik mesela izin kullaniyorum gunde sekiz saat cakisiyorum isden kendi istegimle ayrildum is verenimden maddi manevu alicaklarimi elden aldim gibi. Uani kabul edip gormis oluyoruz ve hic bir hakkimiz kalmiyor.
:)) bende seni öpüyorumgulii7 O kadar çok yazışma olmuş ki hem çalışıyorum fabrikadayım hem orayı takip edemedim. Zaten kendi cevabını kendin de vermişsin, öpüyorum gözlerinden :*
Evet kadın hiç cana yakın değildi sanki onu oraya zorla koymuşlar gibi :)) hmm Hiç bilmiyorum canım bu konuları, ikametgah diye tutturdu durdu :))gıcıkmış doktor ama öyle bı hakkı yok
bı de ıkametgahın aynı mahalle bıle olmasa ıstedgın yere gıdıp aıle hekımını secebılırsın
ben ıs yerıme yakın sectım eve uzak mesela
Ay heheh deliben kocaya babalar gununde sefer tası alcam![]()
Bende bunu söyleyecektim benim dr dedi ki kim tetanos oluyor bu zamanda Allah aşkına birde kol ağrısı yapıyor diyoe ne gerek.
tek doktor mu var saglık ocagında:)) bende seni öpüyorum
Evet kadın hiç cana yakın değildi sanki onu oraya zorla koymuşlar gibi :)) hmm Hiç bilmiyorum canım bu konuları, ikametgah diye tutturdu durdu :))
Ay heheh delihiç güleceğim yoktu çok yaşa emi
Ay heheh delihiç güleceğim yoktu çok yaşa emi
Yok canım karı koca iki doktor var, eşim gitmeden demişti bayan doktor ordaysa o pek iyi değil ama kocası iyi diye. O günde sadece bayan doktor vardı ona gitmiştik meburentek doktor mu var saglık ocagında
Devlet kiz yurdu kantin inin sorumlusuyum.canim yurt devletin ama kantin ozel keske kantind3 d3vletin olsaydi ozaman haklarimi kullanirdim.Nerede çalışıyorsun ki?