- 19 Mayıs 2017
- 241
- 220
- 23
- 32
Amin amin insallah canımAllah kolaylik versin canm ev tasimak zor is gercekten. Insallah sorunsuz sikintisiz ustesinden gelirsiniz bu isin. O zaman vitamindende medet ummamak lazim demek ki
Allah yardimcin olsun insallah sorunsuz gecer canm Allah sifa versin
Bize doktor yasak koymadi canım ama biz yasak gibi davrandık hiç yapmadık çünkü bu küçük beyi 2 yıla yakın bekledikTeşkr ederm cnm bidahski kontrolde sölüyüm doktra.. kürtajım var çünkü, bize ilişki yasak tehlike olmasa da 3 ay..
İnşallah insllah dua edin banainşallah oğluşunla saglıcakla çıkarsınız canım işleminde başarılı gecsın
Canim biz ise girerken bir dunya imza atarak girdik haftalik mesela izin kullaniyorum gunde sekiz saat cakisiyorum isden kendi istegimle ayrildum is verenimden maddi manevu alicaklarimi elden aldim gibi. Uani kabul edip gormis oluyoruz ve hic bir hakkimiz kalmiyor.cok ıyı yapmsın canım hıc uyanamadık meseleye valla neysekı polıcem yenılecekte ıdare edıcem ama bundan sonra kesın yaptırmıcam
Lili 38 buarada dun yazmıssın ama bende ozel sektorde calısıyorum gebelık rutınkontrollerım ıcın tam gun ıse gelmıyorum ve herhangı ıznımden veya maasımdan kesmıyorlar . Hakkını vermezler almak lazım acıkcası , bız kendımız soyledık boyle boyle dıye.
Söyle istersen canım önlem amaçlı alsın bi ölçü onlara göre bi şey yok biz gibi yüzlerce hastaları var o yüzden onlar rahat olacaklar tabiki . uzun süren bi şey değilkızlar rahimle ilgili olan ölçümü ilk kez duydum doktorum hıc bısı demedi
zten benmkı cok rahat
bışı soruyorum cool cool cevaplar verıyor
hıc bışı takmıyor
coook asırı rahat davranıyor yanı
bende sakın kalıyorum böyle olunca ama bişiyi de atlamak istemem tabiii
Bende guatr hastasiyim 12 yil.once ameliyat oldum surekli olcum yaptiriyorum ama gebelikte her ay gelmem isteniyor. Benim kendi doktorum tahlilleri ozelde yaptirmamai kendisi soyledi hep devlete ve sahlik ocagina yonlendiriyor. Simdide iki li test ocin bekliyorum fakulteye sabahtan gittim bekle bekle yogunluktan dolayi dogum evine gitmemi soyledi simdide dogim evine geldim bekliyorum bakalim.Yolla, benim her daim var tiroit rahatsızlığım. Her sy doz ayarlamamız Laz'ım kilo alacaksın dedi de kilo almadım işte. Kendim takip edeceğim sağlık ocağında yaptırıp. Metabolik hastalık olduğu için de şeker Yüklemesini erken yaptırmamı istedi. Kadın Doğum dr uma sordum tamam 20. Haftada yaparız dedi. Şeker yüklemesini yaptırıp giderim artık endokrinologa tsh değerim normalse. Ben Memorial'ın dr una gidiyorum Ve kadın Prof. İlk gebeliğimde gittiğim adam her ay gelmene gerek Yok demişti . Bu kadın illa her ay geleceksin dedi.
hafta sonra gıdıcem cnm o 6 hafta sonra cagrıdı benı ama bekleyemem o kdr yanıSöyle istersen canım önlem amaçlı alsın bi ölçü onlara göre bi şey yok biz gibi yüzlerce hastaları var o yüzden onlar rahat olacaklar tabiki . uzun süren bi şey değil
sanırım bır sen bır ben kalmısız progestan kullananan bana bu gıttıgım doktor bu haftalardan sonra progestanı altan alman lazım kı yararını gor dedı bende sımdı gunde bır kere altan atıyorum .
Flamingooo senınde hıkayen cok guzelmıs, benımde oglum sarılıktan kuvezde kaldı aman tanrım sankı dunyalar yıkılmıstı 6 gun bende hastanede kalmıstım. sonradan ogrendıkkı bu kadar uzun sure hastanede yatması ıcın herhangı bır sebeb yokmus
Aynen canim haklisin.:)) benimki elini hicbirseye vurmuyor.mesai bittigi gibi gelir uyur.amaaan takmiyorum artik sende takma canim.biz saglikla hayirlisiyla kavusalimda yavrularimiza.gerisi duzelir insallahBu erkekler gerçekten değişik bir çeşit sanki bebeği kendin tek başına yapıyosun bizimki de arada hayıflanıyorhiç sallamıyorum... Bazen çok iyi temizliğe yemeğe yardım ediyor bazen de gıcıklaşıyor... Sanki bizim değil onların hormonları değişiyor
Insallah canim 15 haziranda gidecem kontrole oda gelcekmiş:)) canim sende uzme kendini bebegini allah buyuktur insallah tertemiz cikacaktir.Azda olsa düzelmesine ve senin takılmayıp güçlü durmana çok sevindim canım..İnşallah ilerde dahada iyi olur..Kontrole seninle geliyormu bilmiyorum ama gelipte kıpır kıpır hareketlerini o da görünce eminim insana dönüşecektir o da..Benim sonuçlara daha var canım..Dua edip sabırla beklemeye çalışıyorum..Pek kolay olmuyor ama çaresi yok..Rabbime güvenmekten başka elimizden başka birşey gelmiyor..
Özel sağlık sigortası ile anlaşmalı canım... Sigortalar ile görüşüyorsun o hastaneye için doğum paketi almak istiyorsun ve en kapsamlı şekilde her hastanenin kendi koşullarına göre ayrı ücretlere sigortanın yaptırıyorsun... Sonra o hastaneye gidip sigortanı işlettiriyorsun yani ödemeyi hastaneye değil sigortaya yapıyorsun ayrıca sgk çalışanlar için vergi oranı kadar iade yapıyor yani min %15, Max %30 u kadarını devlet maaşına geri ödüyor internetten daha detaylı bilgi alabilirsin... Ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıramayınca en uygun olan buydu ve aynı şekilde yaptıran arkadaşlar var onların tavsiyesi de etkili oldu...Medicalpark yazdığın için merak ettim canım şunu sormak istedi doğum paketi aldım demişsin o nasıl oluyor?
Ben Florya VM Medical Parktan sadece doğum şeylerini kapsayan epidural sezeryan için doğum ücreti için 4.500tl fiyat aldım
Bir arkadaşımda Medical Parkın VM olması ve Liv ile ortak olması nedeniyle fiyat gayet iyi demişti
Hoş bende fark ne çok anlamadım
Cuma kontrolüm var sizden bende az çok bilgilenerek fiyatı ona göre konuşurum, ne kadar kar o kadar iyi
Sayfa çok hızlı ilerliyor yetişemiyorumAynı anda yazmış ve sormuşuz
Evet sigortamız var ve paket olarak birşey söylemediler bize ilk defa duydum
Hırs yaptın denesene :))) bazen bende öyle düşünüyorum ama alamayınca zorla aldiriyorum bı kere saldinmi daha rahat oluyorlar :))))Ben hicbirsey almicamm okuze okuz olucam bundan sonra bende benim anneler gunumu bile dusunup sozle bile kutlamadihala icimde kalmis boyle sorunca tutamadim bian kendimi kusura bakmayin
Gunaydin herkesee..
Massallah cnm bebisineBu arada bebeği hissetmeye başladım ben... ilk hamileliğimde de bu haftalarda hissetmiştim..
Evet cnm dogru diyorsun herşeyin fazlası zarargünaydın kızlar, sonunda güneşi gördük ankarada bugün. içim sıkılmıştı artık.
ben bir ay kadar folbiol kullandım ama kabızlıktan ölecektim doktoruma söyledim regenesis max verdi.
balık yiyemediğim için, içinde diğer vitaminler de olduğu için mantıklı geldi.
bu hamileliliğimde başka multivitamin kullanmayı düşünmüyorum çünkü ben zaten iyi besleniyorum, ilaçlar da iyice şişiriyor diye düşünüyorum. en fazla 6. ayda magnezyum kalsiyuma başlarım dişlerim kemiklerim için.
bunu da bir gün içip bir gün ara veriyorum çünkü benim b12, d vitamini ve folik asit değerlerim daha hiç ilaç kullanmadan en üst limitteydi. fazlasının zararlı olduğuna inanıyorum.
15 Haziranda doktor kontrolümüz vardı. O gün de kocacığımın Maraş'ta olması gerekiyormuş yüksek lisans tezi için. Ne yapacağız ne edeceğiz diye sorunca ben tek giderim ne yapayım dedim. Yok olmaz öyle dedi. Niye merak mı ediyorsun bebeği dedim yok psikolojik olarak tek gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum dedi benim tombişim. Benim canımın canı kocacığım sandığımdan daha düşünceliymiş maşallah yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?