2017 Aralık Anneleri

Allah kolaylik versin canm ev tasimak zor is gercekten. Insallah sorunsuz sikintisiz ustesinden gelirsiniz bu isin. O zaman vitamindende medet ummamak lazim demek ki
Allah yardimcin olsun insallah sorunsuz gecer canm Allah sifa versin
Amin amin insallah canım

bende hala progestan kullanıorum. dr um artık bırakabılırsın dedı ama oglumda bu haftalarda kanama olmustu. bu kez iş ev üçgenıne oğlusta olunca bırakmak ıstemedım. sadece 200 den 100 e dusurdum progestanı.

kızlar rahimle ilgili olan ölçümü ilk kez duydum doktorum hıc bısı demedi
zten benmkı cok rahat
bışı soruyorum cool cool cevaplar verıyor
hıc bışı takmıyor
coook asırı rahat davranıyor yanı
bende sakın kalıyorum böyle olunca ama bişiyi de atlamak istemem tabiii

Benim gibi sürekli başı dönen her ayağa kalktığında gözleri kararıp bir yerlere tutunmak zorunda kalan varmı.. Öyle ki az önce uzandığım yerde sanırım başım çok şiddetli döndü deprem oldu sandım yerimden fırladım koşa koşa üstümü degistirdim sort un üstüne eşofman geçirdim aşağıya inme ye kalktım korkudan. .şimdi bakıyorum netten deprem falan olmamış çok şükür ben sallanmisim uzandığım yerde ödüm.koptu ama gerçekten

Canim biz ise girerken bir dunya imza atarak girdik haftalik mesela izin kullaniyorum gunde sekiz saat cakisiyorum isden kendi istegimle ayrildum is verenimden maddi manevu alicaklarimi elden aldim gibi. Uani kabul edip gormis oluyoruz ve hic bir hakkimiz kalmiyor.

Söyle istersen canım önlem amaçlı alsın bi ölçü onlara göre bi şey yok biz gibi yüzlerce hastaları var o yüzden onlar rahat olacaklar tabiki . uzun süren bi şey değil

Bende guatr hastasiyim 12 yil.once ameliyat oldum surekli olcum yaptiriyorum ama gebelikte her ay gelmem isteniyor. Benim kendi doktorum tahlilleri ozelde yaptirmamai kendisi soyledi hep devlete ve sahlik ocagina yonlendiriyor. Simdide iki li test ocin bekliyorum fakulteye sabahtan gittim bekle bekle yogunluktan dolayi dogum evine gitmemi soyledi simdide dogim evine geldim bekliyorum bakalim.

Söyle istersen canım önlem amaçlı alsın bi ölçü onlara göre bi şey yok biz gibi yüzlerce hastaları var o yüzden onlar rahat olacaklar tabiki . uzun süren bi şey değil
hafta sonra gıdıcem cnm o 6 hafta sonra cagrıdı benı ama bekleyemem o kdr yanı
yola cıkacam bı kontrol olayım
onu da sorayım
vıtamınlerı de soraca
bı lıste yapayım ben

Şimdi gördüm mesajı
Gelmiş geçmiş olsun bize
İnşallah bu bebeklerde güzel şeyler yaşarız lohusalıklar güzel başlar

Aynen canim haklisin.:)) benimki elini hicbirseye vurmuyor.mesai bittigi gibi gelir uyur.amaaan takmiyorum artik sende takma canim.biz saglikla hayirlisiyla kavusalimda yavrularimiza.gerisi duzelir insallah

Insallah canim 15 haziranda gidecem kontrole oda gelcekmiş:)) canim sende uzme kendini bebegini allah buyuktur insallah tertemiz cikacaktir.

15 Haziranda doktor kontrolümüz vardı. O gün de kocacığımın Maraş'ta olması gerekiyormuş yüksek lisans tezi için. Ne yapacağız ne edeceğiz diye sorunca ben tek giderim ne yapayım dedim. Yok olmaz öyle dedi. Niye merak mı ediyorsun bebeği dedim yok psikolojik olarak tek gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum dedi benim tombişim. Benim canımın canı kocacığım sandığımdan daha düşünceliymiş maşallah yaa.

Özel sağlık sigortası ile anlaşmalı canım... Sigortalar ile görüşüyorsun o hastaneye için doğum paketi almak istiyorsun ve en kapsamlı şekilde her hastanenin kendi koşullarına göre ayrı ücretlere sigortanın yaptırıyorsun... Sonra o hastaneye gidip sigortanı işlettiriyorsun yani ödemeyi hastaneye değil sigortaya yapıyorsun ayrıca sgk çalışanlar için vergi oranı kadar iade yapıyor yani min %15, Max %30 u kadarını devlet maaşına geri ödüyor internetten daha detaylı bilgi alabilirsin... Ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıramayınca en uygun olan buydu ve aynı şekilde yaptıran arkadaşlar var onların tavsiyesi de etkili oldu...

Ben hicbirsey almicamm okuze okuz olucam bundan sonra bende benim anneler gunumu bile dusunup sozle bile kutlamadi hala icimde kalmis boyle sorunca tutamadim bian kendimi kusura bakmayin

Gunaydin herkesee..
Hırs yaptın denesene :))) bazen bende öyle düşünüyorum ama alamayınca zorla aldiriyorum bı kere saldinmi daha rahat oluyorlar :))))
Gerçi benim eşimde önce bebek dogsun ozaman anneler günü kutlarız dedi ama, işte bayanlar daha ince dusunceli

Bu arada bebeği hissetmeye başladım ben... ilk hamileliğimde de bu haftalarda hissetmiştim..
Massallah cnm bebisine

Evet cnm dogru diyorsun herşeyin fazlası zarar

Bence şuan olan konuşmalardan sonra bunu yazmanı hiç uygun bulmadım daha duyarlı olabilirsin..
Gerçi konuya hakimde olmayabilirsin buda senin suçun değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…