HamilesiiinnKızlar selam. Son adet tarihim 4 mart. Geçtiğimiz perşembe betam 1075.19 çıktı. Bugüm sabah beri geçmek bilmeyen bir baş dönmem var. Özelliklr uzandığım zaman çok fazla dönüyo. Sebebini bilen var mı yada aynısını yaşayan?
Afiyet olsun canım. Ben bugün çok büyük bir hata yaptım ve 6. 7 tane midye yedim yarım kokoreç yedim. Bilmiyordum zararlı olduğunu şuan oadar mutsuzumki..Hamilesiiinnşaka bi yana dodim de tansiyon falan dusmus olabilr. Benim de midem bulanio gibi ama sanırım psikolojik. Bi soda açtım şimdi
Bence tansiyonunu olcturKızlar selam. Son adet tarihim 4 mart. Geçtiğimiz perşembe betam 1075.19 çıktı. Bugüm sabah beri geçmek bilmeyen bir baş dönmem var. Özelliklr uzandığım zaman çok fazla dönüyo. Sebebini bilen var mı yada aynısını yaşayan?
O kadar mutsuz olacak bisi yok sık yemeler problem olusturur. Stres üzüntü ve su anki mutsuzlugun daha problem bebeğin içinAfiyet olsun canım. Ben bugün çok büyük bir hata yaptım ve 6. 7 tane midye yedim yarım kokoreç yedim. Bilmiyordum zararlı olduğunu şuan oadar mutsuzumki..
Canım senin adet tarihi neydi nasıl ogrendın bebişi
Günaydınlarrrr hadi test yap emin ol kossss aramizaaaSelam kızlar. Ben de araniza katilcam insallah henuz emin olmamakla beraber. Bugün test yaptim pozitif çıktı cizgi de gayet belli.
Yalniz adetime 2 gun var daha bu yuzden yanlis cikmaz dimi?
Bu arada eger hamileysem aralik annesi mi oluyorum ocak annesi mi? Aralik sonu ocak basina denk geliyor çünkü.
Selam kızlar. Ben de araniza katilcam insallah henuz emin olmamakla beraber. Bugün test yaptim pozitif çıktı cizgi de gayet belli.
Bu arada eger hamileysem aralik annesi mi oluyorum ocak annesi mi? Aralik sonu ocak basina denk geliyor çünkü.
Şöyle bütün vücut dökülür gibi oluyir değil mi.. uykum yok ama uyku hali mevcut saf gibiymGünaydın kızlar
Nasılsınız
Bu uyku mahvediyor beni
Yataktan kalkamıyorum ya;(
Günaydınlarrrr hadi test yap emin ol kossss aramizaaa
Hosbuldum kizlar cok teşekkür ederim insallah pozitif sonucla gelicem araniza.Ayyyyyy aramıza hoşgeldin o zaman
Sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımıza hepimiz inşallah
Uyku hali var sürekliŞöyle bütün vücut dökülür gibi oluyir değil mi.. uykum yok ama uyku hali mevcut saf gibiym
Canım endişelenme birşey olmaz ben de yedim kokoreç.diğer çocuklarımda da yemiştim.Allah a emanetler sen kendini üzerek bebeğine zarar verirsinGünaydın kızlar. 5 haftalık hamileyim. Dün zararlarını bilmeden 6. 7 tane midye ve yarım kokoreç yedim. Dünden beri ağlamamak için zor tutuyorum kendimi zararlarını öğrendikten sonra. Nolur bişey olmaz diyin bunu yaşayıp bebişi sağlıklı olan yok mu
Ya bir kaç arkadaşım nasıl yersin hemen doktoru ara flan diye konuştular okadar endişelendim ki..Canım endişelenme birşey olmaz ben de yedim kokoreç.diğer çocuklarımda da yemiştim.Allah a emanetler sen kendini üzerek bebeğine zarar verirsin
Birşey olacağıni sanmıyorum ama içini rahatlatmak istiyorsan doktorunu arayabilirsinYa bir kaç arkadaşım nasıl yersin hemen doktoru ara flan diye konuştular okadar endişelendim ki..
Cnm Bişi olmaz bnce daha gebeliğin cok basındayız sorun olacağını sanmamYa bir kaç arkadaşım nasıl yersin hemen doktoru ara flan diye konuştular okadar endişelendim ki..
Benim adetime 7 gun varken erken gebelik testinde cift cizgi cikti canm 2 gun once cikmasi cok normal hayirli olsun netten hesapla google a beklenen dogum tarihi hesaplama yazinca cikiyoSelam kızlar. Ben de araniza katilcam insallah henuz emin olmamakla beraber. Bugün test yaptim pozitif çıktı cizgi de gayet belli.