2017 Aralık Anneleri

yanı baya erken bende ondan sordum hayırlı olsun insallah

Belirti var mıydı canım

KKızlar 4 gun kaldi cok merak ediyorum var mı yok mu diye hİÇ belırtım de yok burda devam mı edcm yoksa umutlar Ocak ayına mi bilemiyorum

Kızlar bugun Bnde mide bulantısı gibi değil ama içim almıyor bazı yiyecekleri
Hepsini dökesim gelıyor neden anlamadım

hayirli olsun cnm.. Ben tam 2 yil once bugun hamileleigimi ogrenmistim. Bulantilarim 7. Hafta bi sabah basladi aniden 13. Haftada aniden kesildi. Bulantin oldugunda ac olsanda hicbirsey yemek istemiyorsun hatta dusunmek ve hatta gormek bile istemiyorsun. Tavsiuem cubuk kraker patates haslamasi ve muz.. İlac olarak dramamine ve metpamis. Dr danis once tabii ki..

Kızlar hamileligi belli olanlara hayırlı olsun, isteyenlere de hayirlisiyla cift cizgiyi gormek nasip olsun. Benim de 10 aylik bir oğluşum var 2 ay sonra ikinci bebek çalışmalarına baslamayi dusunuyorduk ama bir kac gundur sanki hamileligimde yasadigim seyleri yasiyorum. İdrara sık çıkma, istah artması, kasık batması ve karnimda dolgunluk var. Sat 14 mart, polikistik over hastaligim oldugu icin Bat ne zaman olur bilmiyorum.

Daha önce hamilelik yaşayanların semptomlari daha cabuk fark edecegine dair bir yazi okumuştum ama bu kadar erken hissetmis olabilir miyim sizce :) aslinda evde gebelik testi var ama hamileysem de bunu ogrenmeye hazir degilim birkac gun daha bekleyip test yapsam iyi olur heralde. Gerci merak edip evde karbonat ve camasir suyu testi yaptim bugun ve ikisi de pozitif çıktı. Karmasik duygular icerisindeyim şuan. Bakalım belki haftaya ben de araniza katilirim :)

Benim hcg 546 dan 225 e indi.. Düşük yapıyorum kızlar... Allah size bebeklerinizi bağışlasın..

Allah razı olsun cnm senin bebis büyümüştür ne guzel:) tavsiyelerini uugulcm inşllah gerek kalmz

Hakkında hayırlısı nasılsa ole olsun. Varsa da bunda da bi hayır vardır elbet. Olumlu düsünmek en iyisi.

Hakkında hayırlısı nasılsa ole olsun. Varsa da bunda da bi hayır vardır elbet. Olumlu düsünmek en iyisi.

Aynen hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Oğlum 1bucuk senede geldi. İkinci bebek plansizca ve zahmetsizce gelirse hem sasiririm hem de Rabbime sukrederim tabi :)

Merhaba hanımlar.. Şükürler olsun bende Aralık ayı anne adayıyım insAllah hayırlı sağlıklı bir sekilde evlatlarımızı kucağımiza alırız..

Benim dé kuzum 10 aylık . Evde ovülasyon testi vardi onunla ilk öğrendim. T çizgisi olabildgne koyu çıktı . Sonra hcg aldım yaptım. Ben de tam regl gününü kestiremedimdi meğer 4 gün geçmiş. İnşallah istedgn olur

Aynen hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Oğlum 1bucuk senede geldi. İkinci bebek plansizca ve zahmetsizce gelirse hem sasiririm hem de Rabbime sukrederim tabi :)
Ay ayniyz.benim de ogluş nerdeyse sene bekletti..em son aşılama yaptık tutmadı. Ertesi ay geldi yavrum. Bu bebis Zahmetsiz ce geldi sevindik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…