Ay ayniyz.benim de ogluş nerdeyse sene bekletti..em son aşılama yaptık tutmadı. Ertesi ay geldi yavrum. Bu bebis Zahmetsiz ce geldi sevindik
Beklıcm galiba cunku var gibi hissetmiyorum kafam çok karışık aslında yoksa bıle adet gececek bence olmazsam cumartesi test yaparım persembe batCnm az kaldı erken gebelik testi yapmayi dusunurmusun yoksa gününü mu bekleyeceksin
Canım ben bat ı 3 gün geçmişti çok çok silik çizgiyle öğrendim bence bekleyin zaten hissediyorsunuz adet belirtileriyle çok aynıydı belirtilerim yinede sen bilirsin ama bekleyip öğrenmek daha iyi gibi geliyor inşallah sende Aralık annesi olursun canımBeklıcm galiba cunku var gibi hissetmiyorum kafam çok karışık aslında yoksa bıle adet gececek bence olmazsam cumartesi test yaparım persembe bat
Evet canim emiyor. .Ne zaman bırakmak isterse o zaman biraktircam. İnşallah bi sağlık sorunu olmaz. Ben de bakıom pek kück ama bebek gelince arkadaş ı gelecek . Yani biri 4 biri 5 6 yaşında bile çok rahat oynarlar vakit geçirirler. Simdiden sıkılıyor kuzumSağlıcakla kucagina al insallah canım :) valla bir yandan düşünüyorum olsa ikisi birden aradan cikar bir yandan da oğlumun suratina bakiyorum daha cok küçük... Sen emziriyor musun oğlunu hala? En buyuk korkum hamileysem oğlumu sutten kesmek zorunda kalmak...
Sağlıkla al kucağına canım alalım yani2 gün oldu öğreneli inşallah sağlıkla devam eder
Sizin de mi sat 14 mart? İnternette sat 14mart girince 19 Aralık çıktı da gerci benimki daha kesin değil sadece his :)2 gün oldu öğreneli inşallah sağlıkla devam eder
Evet canim emiyor. .Ne zaman bırakmak isterse o zaman biraktircam. İnşallah bi sağlık sorunu olmaz. Ben de bakıom pek kück ama bebek gelince arkadaş ı gelecek . Yani biri 4 biri 5 6 yaşında bile çok rahat oynarlar vakit geçirirler. Simdiden sıkılıyor kuzum
Sütü cocuk kendisi birakacak zaten. Tadı 3 aydan sonra acılasıyo ve emmek istemiyo. Zahmetsiz bi bırakma. Ama üzücü emme hakkı elinden alınıyomus gibi hissediyo anne. Rabbim bole nasip etmis diyip teselle olunuyo.Sağlıcakla kucagina al insallah canım :) valla bir yandan düşünüyorum olsa ikisi birden aradan cikar bir yandan da oğlumun suratina bakiyorum daha cok küçük... Sen emziriyor musun oğlunu hala? En buyuk korkum hamileysem oğlumu sutten kesmek zorunda kalmak...
13 Mart :) idrar da çıktı cuma günü kan verdim 124 çıktı..Sizin de mi sat 14 mart? İnternette sat 14mart girince 19 Aralık çıktı da gerci benimki daha kesin değil sadece his :)
Benim hcg 546 dan 225 e indi.. Düşük yapıyorum kızlar... Allah size bebeklerinizi bağışlasın..
Emme hakkını aldgimi dusunmem ben ya zaten 1 yasa kadar emmis olması yeter die dusunuom. 2 yaşında ki bi çocuğun annye yapışık süt ver meme ver dié gezmesi nieyse bekarken faln hep itici gelmiş tr ban àSütü cocuk kendisi birakacak zaten. Tadı 3 aydan sonra acılasıyo ve emmek istemiyo. Zahmetsiz bi bırakma. Ama üzücü emme hakkı elinden alınıyomus gibi hissediyo anne. Rabbim bole nasip etmis diyip teselle olunuyo.
Aynen beklemek daha mantıklı canım hayırlısı olur insallah sana da guzel sağlıklı doğumlar dilerim ben ilkinde bır hafta beklemiştim tamCanım ben bat ı 3 gün geçmişti çok çok silik çizgiyle öğrendim bence bekleyin zaten hissediyorsunuz adet belirtileriyle çok aynıydı belirtilerim yinede sen bilirsin ama bekleyip öğrenmek daha iyi gibi geliyor inşallah sende Aralık annesi olursun canım
Her gelene soruyorum belirtin mı vardı canım erken öğrenmişsin13 Mart :) idrar da çıktı cuma günü kan verdim 124 çıktı..
Aslında bu ay beklemiyodum hiç. Bel ağrım çok oldu adetime 4-5 vardı cuma günü idrar testi yaptım hatta öğleden sonra hemen çıktı şok oldum. Dedim bi yanlışlık var :) gidip kan verdim çıktı :)Her gelene soruyorum belirtin mı vardı canım erken öğrenmişsin
NE guzel maşallah senı bekletmemıs bebısAslında bu ay beklemiyodum hiç. Bel ağrım çok oldu adetime 4-5 vardı cuma günü idrar testi yaptım hatta öğleden sonra hemen çıktı şok oldum. Dedim bi yanlışlık var :) gidip kan verdim çıktı :)
Benim hcg 546 dan 225 e indi.. Düşük yapıyorum kızlar... Allah size bebeklerinizi bağışlasın..
Ne kadar artarsa o kadar içi cnm boşuna teleslanmabenim sizlere sormak istediğim birşey var. Ben hamile olduğumu 3 nisanda öğrendim ve beta hcg 106 idi, sürekli ölçtürdüm hızla arttı ve dün 1523 oldu. 5 günde 15 kat artmış oldu. sizlerin de böyle mi? benim her gün 2 katına çıkıyor, doktor iyi artıyor dedi ama bilemedim
Kizlar gunaydin herkese yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz hayirli olsun :) . Benim cok agrim oluyo kasigimda boyle adet sancisi gibi bazen de gaz sikismasi gibi kramp giriyo normalmi acaba boyle olan varmi