2017 Aralık Anneleri

Merhaba anneler ☺ Ben de bugun yaptığım testte 2. çizgiyi gördüm.Bata 4-5 gün var, kana gitmeyi düşünmüyorum. İnşallah hersey yolunda gider de burada kalırım. Herkese şimdiden sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum.

Selam, hamileliğimi 3 hafta önce öğrenmiştim. Bugün ilk kez doktoruma gittim.Tam 6 haftalıkmış. 1 Aralık beklenen Doğum tarihi. Bebeği gördük, kalp atışlarını duyduk. Herşey yolunda. Spor olarak yüzmeye devam et dedi. Zaten yüzüyorum haftanın beş günü. Pilatesi 12. Haftadan sonra önerdi. İkinci hamileliğim, 4.5 yaşında bir oğlum , sanırım o yüzden fazla rahatım Ve hiç hamile gibi hissetmiyorum... 2 hafta sonrası için tekrar çağırdı.

Maşallah canım allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin karından ultrason la mı gösterdi kalp atışını ve bhcg bakıldı mı

Maşallah canım allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin karından ultrason la mı gösterdi kalp atışını ve bhcg bakıldı mı
Karından ultrason ile baktı. Nefes almazsan duyarız kalp atışını sesi. Gerçekten de duyduk. Ben 3 hafta önce aile hekimliğinde yaptırmıştım bhcg. Dr tekrarlamaya gerek duymadı.

Karından ultrason ile baktı. Nefes almazsan duyarız kalp atışını sesi. Gerçekten de duyduk. Ben 3 hafta önce aile hekimliğinde yaptırmıştım bhcg. Dr tekrarlamaya gerek duymadı.
Bende Çarşamba gittim doğum hastanesine devlet olduğu için mi ilgilenmedi bilmiyorum bu haftada duyamayız dedi de ondan sordum değerim de 2700dü aynı gün iki hafta sonra gel dediler sen özele mi gittin

Benim doktorumda 2000lerde olursa görebilriiz dedi ben 4+6 da gördüm canım keseyi çok şükür. Umarım sen de görebilirsin :)

Merhabalar bende inşallah aralık annesi olacağım sağlıkla sıhhatle gelsin Allahın izniyle bebeğimiz birbirimize dua edelim inşallah
Hayırlı olsun canım hep beraber meleklerimizi 0bkleyeceğiz insallah :)

Bende Çarşamba gittim doğum hastanesine devlet olduğu için mi ilgilenmedi bilmiyorum bu haftada duyamayız dedi de ondan sordum değerim de 2700dü aynı gün iki hafta sonra gel dediler sen özele mi gittin
Evet özele gittim. İlk hamileliğimde 7. Haftada dinletmişti. Bu sefer 6'da dinletti. Aramızda 5 gün var. 1 hafta sonra sen de duyarsın.

Ben de bugün şiddetli kasık ağrısıyla acile gittim aslında bugün kontrolümde vardı ama acile gitmek zorunda kaldım.sat a göre 5+6 yiz ama ultrasona göre doktor 6+1 dedi gerçi erken yumurtlama olmuştu ondan herhalde.bebegi ve kalp atışını gördü.ama sağ kasığımda da kist varmış 2 adet serum taktılar ağrın hala varsa genel cerrahiye yönlendirelim dediler yatinca ağrım geçtiği için evde dinlenmemi söylediler.

Canm hamileyken bebegi emzirmek dusige neden oluyor hatta hurda bir ablam ole dusurdu bebegni bilgin olsun

Benim doktorumda 2000lerde olursa görebilriiz dedi ben 4+6 da gördüm canım keseyi çok şükür. Umarım sen de görebilirsin :)

Hayırlı olsun canım hep beraber meleklerimizi 0bkleyeceğiz insallah :)
İnşallah canım benim sağlıkla gelsinler Allahın izniyle

Canm hamileyken bebegi emzirmek dusige neden oluyor hatta hurda bir ablam ole dusurdu bebegni bilgin olsun

Ay Allah korusun( bugun dr kontrol var konusacagim. Birkac gun once cocuk dr goturmustuk hasta diye. Ona sordum. Kese iyi yerlesmisse birsey olmaz demisti. Iyi yerlesmeyince senin de dedigin gibi dusuk olabiliyomus. Allah korusun. Birakacagim emzirmeyi insallah bi-iki gune.

Bu arada benim bulantilar basladi ve hic kesilmiyo. Gece gunduz mahvetti beni. Cikarmiyorum ama surekli bulanti ( bi bileklik diyolardi kullanan var mi ise yarar mi ki acaba?

Geçmiş olsun, şimdi nasılsın ?

Uluslar arası emzirme kuruluşları hamilelikte emzirmeyi sonuna kadar destekliyor. Riskli bir hamileliğiniz yoksa emzirmeyi bırakmanıza gerek Yok. Siz iyi beslenin yeter. İlk çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama benim etrafımda da hamile iken emziren insanlar oldu. İlk çocuk da 2 yaşına kadar emse süper olur.
Bulantı için leblebi ve Galeta yiyorum ben. Bileklik kullanmadım.

Canm bulantlarn basladysa bebegn karnndadr o zmn cnm ama sen bence daha fazla emzirme 2 yasna gelms zaten dr da sor istersn ins birsy olmaz bebegne cnm sen dkkat et

Reactions: bmn

Tesekkurler:) 2 yasinda olacak 20 gun sonra.

leblebi yiyorum ben de. En iyi gelen o. Galeta daha beter ediyo, agzimdaki tadi hic gecmiyo. Yesil elma iyi gelirdi oncekinde ama bu sefer o da kotu ne yesem cok kisa sureli cozum oluyo. 5-10dk fln. Biraz daha uzun beni rahatlatacak bisey ariyorum.

Aaa 2 yaşındaysa yeterince emmiş. Ben daha Bebek diye düşünmüştüm. Ben de oğlumu uzun emzirmiştim ne mutlu sana, şimdi karnındakini düşünme vakti gelmiş.
Ayva da iyi geliyor. Ama hepsinin ötesinde bana hareket etmek iyi geliyor. Yattıkça kötü hissediyorum .

Kızlar bana bugun uyku hali gelme durumları basladı
Az ders calışayım dedim uykum geldi hemen yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…