2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Okadar pozitifsinki, yorumlarını okuyunca umutlanıyorum. Gebe kalırsam ilk sana haber vereceğim 😍
Yiaaaa 🥲 ne tatlısın teşekkür ederim ❤️
Bat 1 aralık (düşükten dolayı sapma, gecikme olmazsa)
Ben yarın test yapcam. Banane banane 😬
Şaka bi yana. 1 kasımda 6 haftalık düşük yaptım. Psikolojikte olabilir bilmiyorum ama aynı şeyleri hissediyorum. Şişlik, kasık ağrısı, ara ara böyle karıncalanma, bi yere uzanırken gerginlik. Bilemiyorum. Negatif çıkarsa da üzülmem. Ama yapıcam banane 😅
Ya canım kaybın için çok üzgünüm 😔 ama ne güzel kendini güçlendirmişsin ❤️ yarının sonucu ne olur bilemem ama yine de bu döngü uğurlu gelmiştir inşallah sana ❤️
Merhaba, sat 24 kasım bat 21 aralık. Güncelleyebilir misiniz? Eldorin Eldorin
Güncelledim canım çok teşekkür ederim ❤️
+1 de benden Eldorin Eldorin daha topic açıldığından beri dikkat ediyorum hani şey değil pozitifi gördükten sonra umut dolu değil hep öyleydi, ben de o yüzden aşırı yükseldim, testin sonucu alır almaz buraya yazıcam bir borç biliyorum şu an bunu 🥰
🙈 Yaaa çok teşekkür ederim 🙏 ne güzel bunları duymak 🥰

Herkese iyi akşamlar🌸 öncelikler hamile olanlar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi 🌸 benim gibi olmayanlarda en yakında zamanda kavuşuruz inşallah 🌸 hamile olan arkadaşlara bir sorum olacak. Geçmiş konuşmaları okuyamadım ama hamile olduğunda lh testi yapan var mı aranızda? Varsa nasıl çıktı acaba 🌸

Ya benim Bata 5 gün var ama karın ağrım şu an çok arttı gerçekten. Geldi mi diye kontrol ettim o derece. Yarın falan başlıycak galiba :/

Ya canım kaybın için çok üzgünüm 😔 ama ne güzel kendini güçlendirmişsin ❤️ yarının sonucu ne olur bilemem ama yine de bu döngü uğurlu gelmiştir inşallah sana ❤️

İlk 1-2 hafta çok üzüldüm. Bazen kendimi suçladım. Sonra kabullendim. Oluyor böyle şeyler. Yola devam sağlık olsun. Umarım 🙏 😍

İlk 1-2 hafta çok üzüldüm. Bazen kendimi suçladım. Sonra kabullendim. Oluyor böyle şeyler. Yola devam sağlık olsun. Umarım 🙏 😍
İnsan hemen bir neden arıyor ve en kolayı da ne yazık ki kendimizi suclamak oluyor. 😔 Ama gelecek olan bebek her şeye rağmen geliyor. Sen de zamanın geldiginde alacaksın kucağına bebeğini canım ❤️

Selam, benim de son regl tarihim 31 Ekim, beklenen de 30 Kasım.
28inde test yazacağım diye sözleştik doktorumla, sabırsızlıkla bekliyorum:)
Eldorin Eldorin

Canım tüh keşke güzel haberler alabilseydik ❤️ ama her yeni döngü yeni şans demek ❤️

Sat bat beraber yazarsan güncelleyeyim canım ❤️
Sat 23 Kasım bat 23 Aralık ❤️aslında sildirecektim kendimi ama bir his bir ay daha ver dedi

Ya benim Bata 5 gün var ama karın ağrım şu an çok arttı gerçekten. Geldi mi diye kontrol ettim o derece. Yarın falan başlıycak galiba :/
Bende de karın ağrısı var şu an ama değişik bi tip karın ağrısı üşütme ya da gaz gibi bir şey değil böyle tuhafımsı anlatamıyorum.

Kızlar dün pik olan var mı ben emin olmamakla birlikte dün sanırım pik olmuşum, bugün koyuluk azalmış ama tam çatlama silikliği gibide değil. Yanıma test arkadaşı arıyorum 😄😄 karnım çok ağrıyor inşaallah kist olmaz dinimiz amin
Dün değil de bugün pik benimde ☺️umarım güzel haberler alırız bu ay 🤗

Bence de bu ay güzel eşin de magnezyum falan kullansın o da güçlendirsin kendini ❤️

Bir tek ebeme söyledim 😂

Eşim şehir dışında yüzyüze söylemek istiyorum 🥰 inşallah önümüzdeki hafta gelecek o zaman kadar da kimyasal düşük vs bir şey olursa diye söylemek istemedim ❤️
Yaa tebrik ediyorum çok sevindim ❤️ bi kaç gündür girememiştim ne güzel haber 😍

X