2017 Aralık Anneleri

Merhaba anneler ☺ Ben de bugun yaptığım testte 2. çizgiyi gördüm.Bata 4-5 gün var, kana gitmeyi düşünmüyorum. İnşallah hersey yolunda gider de burada kalırım. Herkese şimdiden sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum.
Hayirli olsn canm kan versen iyi olur bence suan ultrasonda gorulmez cunku epey yeni

Yeni anneler merhaba hayırlı ve saglkli hamilelikler dilerm hepinize :dua: ben 2.tup bebek denememde çok şükür hamileyim şuan 4+1 im tecrubeli ve bilgisi olanlara bi sorum var acba bulantılar ne zaman başlıyor ben bulantidan çok korkyrm tavsiylerinzi bekliyorm:)o_O

Uluslar arası emzirme kuruluşları hamilelikte emzirmeyi sonuna kadar destekliyor. Riskli bir hamileliğiniz yoksa emzirmeyi bırakmanıza gerek Yok. Siz iyi beslenin yeter. İlk çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama benim etrafımda da hamile iken emziren insanlar oldu. İlk çocuk da 2 yaşına kadar emse süper olur.
Bulantı için leblebi ve Galeta yiyorum ben. Bileklik kullanmadım.
Ay bunu okuduğum iyi oldu. Bebeğim 10 aylık emiyor . Ne zman bırakır bilmiom. Ben en az 3 ay daha düşünüyorm. O zman bir yaş olur zaten

Selam, hamileliğimi 3 hafta önce öğrenmiştim. Bugün ilk kez doktoruma gittim.Tam 6 haftalıkmış. 1 Aralık beklenen Doğum tarihi. Bebeği gördük, kalp atışlarını duyduk. Herşey yolunda. Spor olarak yüzmeye devam et dedi. Zaten yüzüyorum haftanın beş günü. Pilatesi 12. Haftadan sonra önerdi. İkinci hamileliğim, 4.5 yaşında bir oğlum , sanırım o yüzden fazla rahatım Ve hiç hamile gibi hissetmiyorum... 2 hafta sonrası için tekrar çağırdı.
Ayy ben dé senin gibiyim. 2. Olunca ki ben geçen sene bu zman hamistim gene :KK66: çok bişi hissedemiosun . SanSana bişi sorcam. Yüzme zor bi spor bence bbisiklet kkulanmaya izin var mi. Çok özledim yaz sıcak olsun binecek tim hamislik engel olsun istemiom neder sin

Kızlar benim arada regl agrısı gibi karnım ağrıyor sizde de oluyor mu nedeni nedir bilen yardım edebilir mi

Ayy ben dé senin gibiyim. 2. Olunca ki ben geçen sene bu zman hamistim gene :KK66: çok bişi hissedemiosun . SanSana bişi sorcam. Yüzme zor bi spor bence bbisiklet kkulanmaya izin var mi. Çok özledim yaz sıcak olsun binecek tim hamislik engel olsun istemiom neder sin
Ben spor hocasına bana uygun program yaptırdım. İçinde 20 dk yavaş hızda bisiklet var ama doktorum haftada 3 gün yüz yeter ve kendini çok zorlama dedi. 12. Haftadan sonra başlarsın onlara dedi.

Ben spor hocasına bana uygun program yaptırdım. İçinde 20 dk yavaş hızda bisiklet var ama doktorum haftada 3 gün yüz yeter ve kendini çok zorlama dedi. 12. Haftadan sonra başlarsın onlara dedi.
Sağol canım. .Ben dé yormadân inşallah düşme den bincem bakalimm hava güzel olsun biraz daha

Herkese merhaba, ben de inşallah aralıkta bekliyorum. Bugün hafif lekelenmem oldu acile gittik. Beta hcg dün 799'du bugün 1523 oldu ve ilk defa kesecik göründü. Çok mutlu olduk. Allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlar selam. Son adet tarihim 4 mart. Geçtiğimiz perşembe betam 1075.19 çıktı. Bugüm sabah beri geçmek bilmeyen bir baş dönmem var. Özelliklr uzandığım zaman çok fazla dönüyo. Sebebini bilen var mı yada aynısını yaşayan?

X