2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Günaydın güzeller ☀️ haftalık kontrol günü 🥳
Listemizi güncel tutalım ❤️
@aktuyybss
@elizan04
B Berceste3
@aysmesra
@1seyran12q
@nisan178
@zeyyy123
@selinim08
@niloyaay
@Gozde hanim
@parla1212
@Pinkpink1
@bademlicikolata
@gunes12306
@loveinnovember
@minma1215
@Umutsuzh

Kızlar hadi bizi güncelleyin çift çizgi gören var mı? Adet olan var mı? Adet olanlar sat bat tarihlerini beni etiketleyerek yazabiliiiir ❤️
Merhaba benim bu ay olmadı. Artık düşünmüyorum

Bat 1 aralık (düşükten dolayı sapma, gecikme olmazsa)
Ben yarın test yapcam. Banane banane 😬
Şaka bi yana. 1 kasımda 6 haftalık düşük yaptım. Psikolojikte olabilir bilmiyorum ama aynı şeyleri hissediyorum. Şişlik, kasık ağrısı, ara ara böyle karıncalanma, bi yere uzanırken gerginlik. Bilemiyorum. Negatif çıkarsa da üzülmem. Ama yapıcam banane 😅
Benim de 1 Aralık test sipariş verdim az önce gelir gelmez bende başlamayı düşünüyorum geçen ay bata iki gün kala çıkmıştı silik de olsa

Kızlar ben yarın tekrar aynı saatte test yapacağım. Sizce erken gebelik testi ile mı yapayim yoksa normal test mı alayım?

Kızlar dün pik olan var mı ben emin olmamakla birlikte dün sanırım pik olmuşum, bugün koyuluk azalmış ama tam çatlama silikliği gibide değil. Yanıma test arkadaşı arıyorum 😄😄 karnım çok ağrıyor inşaallah kist olmaz dinimiz amin
Pik arkadaşı aranıyor😂😂
Foto varmı bakayım bi pikine

Ya çizgi silik çıkarsa tedirgin olurum diye tedirgin oluyorum 😂 hassasiyetleri farklı oluyor ya o yüzden 😂
Bence güzel çıkıcak 2-3 tane alsana yaparsn hergün😬 kız ovu testin kaldıysa btane yap bakaym bi denek ol benm için😂
Gebeyken nasıl görünüyor

Canım innovita kullandın sana yaramadı bence bu sfer laboquick al degisklik olsun 🙈
Bencedeee😍😍

E sen şimdi agustos annelerine transfer olursun Hemen o gruba yetişmem lazm ben buralarda kalamam sensiz

Bence güzel çıkıcak 2-3 tane alsana yaparsn hergün😬 kız ovu testin kaldıysa btane yap bakaym bi denek ol benm için😂
Gebeyken nasıl görünüyor

Bencedeee😍😍

E sen şimdi agustos annelerine transfer olursun Hemen o gruba yetişmem lazm ben buralarda kalamam sensiz
Ya gebelik testi yaptığım gün bir tane kalmıştı yaptım cacık çıkmadı 😂

4 aydır testler bı bitse de kurtulsam diyorum başka markaya geçsem son bir test kala hamile kalmam peki 😂

Balım bırakmam ben seni için ferah olsun ama lütfen Ağustos analarına yetiş kurban olayım 🥰 bu ay hamile halimle dualarında geçircem seni de 🙈

Kizlar bakar mısınız bir Eldorin Eldorin sende canım 😁benim bugün 18 ci günüm bende senin gibi uygulama var ovulasyon testini yorumluyor önceliklerine düşük diyodu ama dünle bugüne zirve diyo ama burda az önce attım pik değil diyorlar ne düşüneyim bunlarda bugünler

Eklentiler

• 1000003702.jpg
    1000003702.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 14
  • 1000003691.jpg
    1000003691.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 12
Bende de karın ağrısı var şu an ama değişik bi tip karın ağrısı üşütme ya da gaz gibi bir şey değil böyle tuhafımsı anlatamıyorum.
Benimde bat 3 aralık ama karnım çok ağrıyor iğne batmasıda oluyor gün içinde ama şuan alt karnımda bi dolgunluk farklı bi ağrı var adet sancısı gibide değil çözemedim

Canikom testleri ters okutmussun ❤️ o yüzden pik algılıyor 😔 idrar koyulan kısmı sol tarafa gelecek şekilde fotosunu çekmen lazım ❤️ S slaslasla

Femometerse doğru gösteriyor
Kizlar bakar mısınız bir Eldorin Eldorin sende canım 😁benim bugün 18 ci günüm bende senin gibi uygulama var ovulasyon testini yorumluyor önceliklerine düşük diyodu ama dünle bugüne zirve diyo ama burda az önce attım pik değil diyorlar ne düşüneyim bunlarda bugünler

Merhaba benim bu ay olmadı. Artık düşünmüyorum
Merhaba, yaz bebeği olsun diye bir planınız vardı da olmayınca mi vazgeçtiniz yoksa özel hayatınızdaki başka bir konudan dolayı mi fikir değiştirdiniz? Ben de uzun yıllardır çocuksuz hayatımdan çok memnundum ve sürekli erteliyorum, bu ay ilk kez gebelik planladim oldu mu olmadı mı bilmiyorum henüz ama biri mantıklı bir şey dese vazgeçecek gibiyim cocuk fikrinden. Duygusal olarak istiyorum bir bebisim olsun sarılayım oynayayım ama çok büyük bir sorumluluk tabii... Özel değilse niye dusunmediginizi sorabilir miyim

X