2017 Aralık Anneleri

Bilmiyordumki canim.doktora gotur

canim bizimde oyleydi.doktor dedo bol bol emzir.doymadigindan oyleymis.konaga gelincede bugun yikamadan 1 saat once yag surdum yikadigimda cikti biraz.ama cok var hala.whtsap grubundayim ama bakim bi dedim.:))
Dün öyle değildi bugün böyle oldu canım anlamadım
Öğlenden beri az az ve sarı sarı
Yoksa sabahki baya vardı alt açmaya yaptı çünkü
Ben de acaba kustuğundan mı dedim
Bir de ev çok sıcak terliyor
Vücudu susuz mu kalıyor acaba

Kızlar oglusum zaten hep kusuyorduda iki gündür sureki kesik kesik ve balgamli kusuyor keyfide yok yarin sabaha randevu aldim doktora bakalım ne diyecek balgamli kusan var mı başka

Kızlar oglusum zaten hep kusuyorduda iki gündür sureki kesik kesik ve balgamli kusuyor keyfide yok yarin sabaha randevu aldim doktora bakalım ne diyecek balgamli kusan var mı başka
Canım whatsapp grubuna geçti çoğu kişi
Orda var mısın
Ordan sor istersen

Kesik kusma, fazlasını kusuyor demek ama balgamlıyı bilmiyorum.

Çok üzücü.Buranın whataspp dan farkı yokki.Aksine whataspp dan daha çok kişiye ulaşma imkanı var.Böyle olaylar üzüyor beni.Tabikii telefon numarası alıp verebiliriz ama grup kurup burayı boşlamak ...Whataspp gruplarında bir süre sonra tavsıyor zaten kalmıyor bişi

Uyanıklar grubuymusta haberimiz yokmuş... ne güzel takip ediyorduk çocuklarımızın sorunlarını sıkıntılarını önemli gelişmeleri paylaşıyor okuyorduk whtsp grubu da neyin nesi bu ne samimiyet bir aralık annesi olarak üzgünüm kınıyorum....

uyanık siz misiniz onlar mi bilemedim girip girip okumak yerine keske sizde dahil olsaymissiniz atildilar zaten bence arkalarindan konusupta kendinizi alcatmayin.

Ben daha senin buraya dogru düzgün yazfigina denk gelmedim. Adini sanını bilmiyorum nedense. Bana kalirsa asil uyanık senmissin, sinsi sinsi takilmişsın. Sen de az şey degilmişsin hani. meydani boş bulup giden arkadaşların arkasindan atıp tutmalar falan... burdan atilan insanlardı bu topiği güzel yapanlar, sen değildin yani. Buyur takıl sen madem sana mübarek olsun burası. Bir de bu ne samimiyet demissin, samimi olurken sana mı soracağız. Asıl bu sendeki ne samimiyetsizli böyle.

uyanık siz misiniz onlar mi bilemedim girip girip okumak yerine keske sizde dahil olsaymissiniz atildilar zaten bence arkalarindan konusupta kendinizi alcatmayin.
Dahil olmadığımı nerden biliyorsunuz nasıl bu kadar emin olabilirsiniz... benimki arkalarından konuşmak değil kişi ve isim belirtmiyorum eleştirilecek bir durum ve eleştiriyorum

:)

Dahil olmadığımı nerden biliyorsunuz nasıl bu kadar emin olabilirsiniz... benimki arkalarından konuşmak değil kişi ve isim belirtmiyorum eleştirilecek bir durum ve eleştiriyorum
dahil degildiniz bunu sizde bende iyi biliyoruz eğer dahil olsaydiniz arkalarindan konusup elestirmezdiniz onlar burda olmYayabilir ama kusura bakmayinda sizin insanlarin arkalarindan da konusmaniza da seyirci kalamam uzatmayalim bence bu yaptiginiz güzel bi davranis degil kabul edin.

Pardon da dahil olmaktan kastınız nedir siz toplanıp gün yapıp börek çörek mi yiyordunuz..

Aynn cnm zatn saatkerce ızletmıyorzya herkesn kendı tercıgı tabıkı bnde arada bes on dk ızletıyorm devamlı tv bakmıyo zaten cevırıyo kafayı
Napıyosun kimler kaldı burda bize de yazmak yasak mı acaba..bilgilendirme olmadı ama yanlış bişey yapmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…