2017 Aralık Anneleri

hosgeldin canım insallah sağlıkla alırsın bebeğini kucagina

Biraz bekle cnm tekrar kan ver.
1-2 hafta dinlen agir is yapma bol bol uzan hayırlı olsun bebegin

Abd ne yaparsa yapiyozya buda onlarin icadi iste.
Ben denemeyi düşünüyorum canım
Bebeğin kendi kendine beslenmesi ne kadar güzel
Eğer başarabilirsem
Tatil köylerinde otellerde 3-4-5 yaşındaki yabancı çocuklar gidip kendi tabaklarını doldurup yiyor
Biz ise ağzına zorla veriyoruz uçak geldi fln fln binbir türlü oyunla
Tabi çocuğun iştahıyla da ilgilidir mutlaka bu durum
Ama denemeyi düşünüyorum dediğim gibi
Tabi önce iyice araştırıp öğrenmem lazım

Instagramda bi bayan var ,o kızını yemek yerken paylasyr surekli.Nasil istahla yiyr bi gorsen canım.Masallah.O nasil alistrmis sormak lazim.Buyuk kızımı biseyler izleterek yemeye alıstrdim,bu yasa geldi hala oyle yer.Bu minigimde oyle yapmicam ins.

Bende onune koycam ama 5-6 aylikken dgl bogazina kacma riskini göze alamam biraz buyusun yutma oksurme refleksleri gelissin zamanla hersey yerine oturur elbet.

Bende onune koycam ama 5-6 aylikken dgl bogazina kacma riskini göze alamam biraz buyusun yutma oksurme refleksleri gelissin zamanla hersey yerine oturur elbet.
Öğürme refleksleri dillerin ortasıymış zaten canım
Daha 2 ay var
Bakalım neler yaşanacak neler değişecek
Emzirmede zorlandığım kadar ek gıdada zorlanmam umarım
Umarım başarırız

Denemek lazım canım
Denemeden bilemeyiz belki çok hazır olacak kendi alıp tutup kemirmeye yemeye
Sorarsan bana da haber ver canım :)

Şiş pat bizde işe yaramdi hiç kizim takmiyo bile gunduz uyukusu yok denicek kadar az oda memede uyuycak yoksa uyumuyo

Bende yaptım şu konaklara zeytinyağı sürüp taradım
Baya baya çıktı
Ama hala var
Bİr sonraki banyoda da yaparım
Mustela nın konak önleyici şampuanıyla geçer demiş eczacı eşim de almıştı
Geçer diye bekliyoruz biz de
Bir de kızımın çişleri çok sarı bugün
Dün çok fena kusmuştu ondan mı ki
Emdi de ama koyu olunca korktum

Whatsapp grubu 17 kisi olduk yokmu baska gelen

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım neden bu kadar yayılmasini bekledin keske daha erken temizlemeye baslasaydin. Temizlemezsen cogalir.
Canli bakteridir onlar.
Bilmiyordumki canim.doktora gotur
canim bizimde oyleydi.doktor dedo bol bol emzir.doymadigindan oyleymis.konaga gelincede bugun yikamadan 1 saat once yag surdum yikadigimda cikti biraz.ama cok var hala.whtsap grubundayim ama bakim bi dedim.:))

Canim karbonat sur.cok iyi geliyo benim kizimda boyleydi com sukur iki kere karbonatla gecti bidahada cikmadi sukur
Bugun yikadiktan sonra komsu geldi dedi karbonati zeytin yagina karistir sur beklet yika.bi dahki yikadigimda uygularim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…