Ben de çok üzüldüm. Fazla yazmasam da takip ediyordum, bebeklerimizin benzer gelişim gösterdiğini okumak ve akıl almak iyi oluyorduNe oldu bu gruba böyle ya.. üzüldüm gercekten(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok üzüldüm. Fazla yazmasam da takip ediyordum, bebeklerimizin benzer gelişim gösterdiğini okumak ve akıl almak iyi oluyorduNe oldu bu gruba böyle ya.. üzüldüm gercekten(
Uyanıklar grubuymusta haberimiz yokmuş... ne güzel takip ediyorduk çocuklarımızın sorunlarını sıkıntılarını önemli gelişmeleri paylaşıyor okuyorduk whtsp grubu da neyin nesi bu ne samimiyet bir aralık annesi olarak üzgünüm kınıyorum....
Napıyosun kimler kaldı burda bize de yazmak yasak mı acaba..bilgilendirme olmadı ama yanlış bişey yapmak istemem
Ben daha senin buraya dogru düzgün yazfigina denk gelmedim. Adini sanını bilmiyorum nedense. Bana kalirsa asil uyanık senmissin, sinsi sinsi takilmişsın. Sen de az şey degilmişsin hani. meydani boş bulup giden arkadaşların arkasindan atıp tutmalar falan... burdan atilan insanlardı bu topiği güzel yapanlar, sen değildin yani. Buyur takıl sen madem sana mübarek olsun burası. Bir de bu ne samimiyet demissin, samimi olurken sana mı soracağız. Asıl bu sendeki ne samimiyetsizli böyle.
Galiba öyle oldu cnm..koalaanneden haber yok maalesef..şu yersiz yorum yapablara takılma cnm ya..onlara ne aslında ama büzemiyoruz torba değiller..Canım bı senle luul mu kaldı herkes gttmı koala annedn haber aldnZmı ben gıremedım bıkac gndr netım yoktu merak edıyorm
Galiba öyle oldu cnm..koalaanneden haber yok maalesef..şu yersiz yorum yapablara takılma cnm ya..onlara ne aslında ama büzemiyoruz torba değiller..
Iyi oluyodu burda birbirimize yorum yapıyoduk ceza alırsınız demisti biri keske yapmasalardı birbirimize faydamız oluyodu.Koala anneye bakmk ıcın grcem arada cnm ısım olmaz artık yoksa burada
Iyi oluyodu burda birbirimize yorum yapıyoduk ceza alırsınız demisti biri keske yapmasalardı birbirimize faydamız oluyodu.
Benim dün ikindiden sonra oglum hemen hemen her icmeden sonra kaka yapıyo cıvık degil miktarı fazla degil rengi de normal iki kere ikindiden sonra yaptı iki kere gece yaptı sabah 6 dan sonrada 2 kere yaptı yani sanki gaz çıkarırken azıcık yapıyomuş gibi dolu degil acaba ishal mi demek bu doktora gitsek mi
Evet hastanelerde dediğin gibi biraz daha gözlemleyeyim bakayım belki duzelir degisik biseyde yemedim ki dusunuyorum sadece 1 tane cikolatalı gofret yedim farklı olarak ama andan olacagini sanmıyorum yaniCanın ıshalı gnde 7 8 kere dıyolardı yanls hatrlanıyosam ama ımkann varsa ıcın eahat etmuyosa gotr dıcemde hastanelerd mıkrop yuvası . Esım hasta olms maskeyle geldı dun ewe ayrı odada yattı
Ne anket, ne anı, ne liste ! Hepsi silindi
En ağır yaptırım bu gruba oldu....
Not : Sakın üyeliğimi açın ben bir şey demedim diye sms atmayın geri dönüşünüz asla mümkün değil....