- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 34
Muhakkak iyi gelir canım. Her surenin tesiri farklı. Bahsettiğim sureler bebeklere sakinlik veriyor
Gecelri 4 5 saat rahat uyuyan kizim 1 haftadir ne gece ne gunduz uyuyo sürekli kalkip duruyo aglayarak uyanıyor uykusunu alamadigi icin ee salliyorum uuumuyor hayalet gibi geziyorum artik başım oyle agriyo birde bu halde esim benden is beklemez mi hayattan soguyorum artik kaynana desen ayri dert kadin anca toto büyütsün ben kac parca olayim bilmiyorum kiHıy degstırıyolar zaman zmaan. Uc gndr bızımknnde duzenı bozuldu gece ıc saatte bı emıp uyuyan oglm dun gece sureklı uyanr gbı oldu benı dıktı basına salladm emzık verdm emzrdım onbes dkda bı kalktm kafam kazan gnı su an uyudu ıkı saat en fazla uyrsam uyucam kendımede kızıyor byle sıkayet gbı oluyo ama dnlenmeyncese yıne ben bakacam ınsann kaf gıdıyo bı saatten snra
Tavsiyem vitaminlerine baktır şuan a b6 d ve cinko kullaniyor 2 gün oldu daha ve bugün madallah hareketlendi ve sirt üstünden.yüz üstü döndü. Bizimki hep ayni tarafa yatiyor prematurelerde ozellikle saga yatmaya meyil olurmus.gevsek.bebek dedi ilk doktor.gevsek bebek direnc uygulamaz bizimi ucak pozisyonunda kafa düşmüyor sol beyinde problem çıkinca huylandik hastaneden.sağdaki.problem solu soldaki problem sağı etkiler e bizim bebek sag tarafii cok.iyi kullaniyor dedik baska doktora gidelim.ilk.gittigimiz emarda sorun cikmazsa baska testlerde isteyecegim diyor birde illa bir sorun var diyor.sonra gttigimiz dktor sagolsun çok rahatlatti.okadar muayne etti sadece 200 tl aldi adamin.muaynehanesinde oyun odasi var.odada 'çocuklar hasta olmanıza gerek yok hasta degilkende oyun.oynamaya gelebilirsiniz 'yaziyor. 1 bucuk.ay sure verdi bebeginizin tadino cikarin dedi. Bugün ilkkez kafayi tuttu 30 sn kadar ve dün.poposunu kaldiramayan.bebek.bugun 2 eliyle destek.alip sirt.üstü döndü.vitamin eksikligi önemli demekki.cevre sorun bulmaya
Hıy degstırıyolar zaman zmaan. Uc gndr bızımknnde duzenı bozuldu gece ıc saatte bı emıp uyuyan oglm dun gece sureklı uyanr gbı oldu benı dıktı basına salladm emzık verdm emzrdım onbes dkda bı kalktm kafam kazan gnı su an uyudu ıkı saat en fazla uyrsam uyucam kendımede kızıyor byle sıkayet gbı oluyo ama dnlenmeyncese yıne ben bakacam ınsann kaf gıdıyo bı saatten snra
Ücretsiz izin alamıyorum canım malesef evet hersey onların geleceği için eşimle tartıstım bugun eve yardım cı almak konusunda ama eve geldiğimde sadece kızımla ilgilenmek istiyorum baska bişey düşünmek istemiyorumBende önümüzdeki hafta işe başlıyorum gerçekten çok zor. Sayılı günler çabuk geçiyormuş malesef. Çalışan bir annenin çocuğu olarak büyüdüm. Tabi ki eksileri yok değil ama onların geleceği için çalışıyoruz. Eğer imkanın varsa biraz daha izin kullanabilirsin ama sonuçta oda biticek. Beraber olduğunuz zamanları en iyi şekilde değerlendirmeye bak bence.
Gecelri 4 5 saat rahat uyuyan kizim 1 haftadir ne gece ne gunduz uyuyo sürekli kalkip duruyo aglayarak uyanıyor uykusunu alamadigi icin ee salliyorum uuumuyor hayalet gibi geziyorum artik başım oyle agriyo birde bu halde esim benden is beklemez mi hayattan soguyorum artik kaynana desen ayri dert kadin anca toto büyütsün ben kac parca olayim bilmiyorum ki
3 bucuk aylık canım evet bizimde kredi var bırakamıom o yuzden gelince tüm vaktimi ona ayırmak istiyorum inşAllah cabuk alışır miniğim senin adına sevindim canım işe baslayınca baya bir büyümüş olur hem :)Ilk 3 ay cok onemliymis canım guven duygusu icin.3 ayi doldurdu mu?Ilk kızimi 2 ay doldugunda birakmak zorunda kalmistim.Borclarimiz vardi.Bu minigim tam borcsuz doneme denk geldi.Hazirana kadar ucretsz izindeyim nasip olursa.Biberon almiyr kesinlikle,calismak zorunda kalsam napardim bilmiyorum.Bence kendini suclu hissetme.Sartlar uygun olmuyr her zaman maalesef
O zmn iyi canim.Guven duygusu olusmustr zaten.Ilk baslarda zor gelir ama sonra alısirsiniz.Doktor helikopter anne baba olmayin dedi bize.Bakıci mi bakacak bilmiyorum ama bakicilarin baktigi cocuklar daha sosyal oluyr.3 bucuk aylık canım evet bizimde kredi var bırakamıom o yuzden gelince tüm vaktimi ona ayırmak istiyorum inşAllah cabuk alışır miniğim senin adına sevindim canım işe baslayınca baya bir büyümüş olur hem :)
Gaz geliyrdur canim.Hemen kaldirmayi denedin mi?Bizimki canini acityrlarmis gibi aglayarak uyaniyrdu,kaldrdigimizda hep gaz cıkiyrdu agzindanBenm bebekte ağlayarak uyanıyor Canm acaba sorun ne?? Biz gece hiç 4 saat kesintisiz uyumadık kigazı geri mi geldi acaba emmek istemyr aç diye ağlıyor olablr mi
Su an ben o haldeyim canım ağlayarak cıktım evdenBen de 1 martta ise basladim. Baslarda o sa sen de zorlanirsin sonra alisir. Ilk gunler bizim bebekte biberonu almiyordu simdi iyi gidiyor cok sukur. Ben de haftada 5 gun 8-17 calisiyorum. Tüm vaktimi eve gelince ona ayiramiyorum ya ben yemek yapiyorum baba tutuyor ya da uyuyor pek uyanmiyor. Bugün sadece bir göğsümü tek emdi gece uykusuna gecti. Baslarda oturup aglardim ben bugün yavrumu gormedim diye ama mecburuz. .
Gaz sorunu bitti sayilir canm uykusunu alip uyandığı zaman gulerek uyanirdi sesler cikarirdi bu aralar hep aglayarak uyaniyo uykusunu alamadigi icin bi yeri agriyo gibi durmuyo kucagimda susuyo ama yere yatirdigim an kiyameti kopariyoBenm bebekte ağlayarak uyanıyor Canm acaba sorun ne?? Biz gece hiç 4 saat kesintisiz uyumadık kigazı geri mi geldi acaba emmek istemyr aç diye ağlıyor olablr mi
Buruc ve beled canımHucurat ve beled suresımı demstn cnm deneyım huysuz olgndamı acıyım nrmaldemı
Gecelri 4 5 saat rahat uyuyan kizim 1 haftadir ne gece ne gunduz uyuyo sürekli kalkip duruyo aglayarak uyanıyor uykusunu alamadigi icin ee salliyorum uuumuyor hayalet gibi geziyorum artik başım oyle agriyo birde bu halde esim benden is beklemez mi hayattan soguyorum artik kaynana desen ayri dert kadin anca toto büyütsün ben kac parca olayim bilmiyorum ki
Ünşşh geçici bi durumdur yoksa kafayı yedim ağlayarak uyumak uyanmak memeyi almamak baş edemiyrm Allhım yardım Etsn çok zor günümüz ağlayarak bitiyor çok üzülüyrm hiç böle değldi acaba gaz olayı geri mi geldi bi kaç gündr elleri soğuk gibiAlttan gaz çıkartırken ağlıyor geçn hafta böle değldi birden böle ağlamalar falan acaba bi sıkıntısı mı var ???
Benim esimin yaninda gik diyemiyorum bi sikayette ikinci cocugu sen istedin katlanicaksin o zamn istemeseydin diyip beni sinir ediyor bende o zman gidip sinirlerimi aldıralım deiyorum ortalikta robot gibi gezerim nasil diyorum olur cekilmiyomusum boyle yahu sadece bebegim olsa basim ustune evde 5 6 kisi bana bakiuo tastim artik yaCanım aynn uc gndr dıyorumya huysuz oğlum doymaynca uyumuyo uyumadıkca huysuzlanıuo byle sürüp gıdıyo benm esımde sabır beklıyo bendn sonsuz sabır beklıyo bebegıme karsı annesın oflamıcan sıkayet etmıcen herseyıne kaylanacan... bnları tabıkıde yapıcam onn ima etmesıne gerk yok ewladm o venım ama ust uste gelnce yorgnluk btkınlık agladıkca gerılıyo ınsan uzuluyo bıde ıster ıstemez yıpranıyosun koca hala guleryuz sabır beklıyo az destek olalımdıyen yok annesısın oluyo adı bu babalar ne ıcın var anlamadım gttıı
Benim esimin yaninda gik diyemiyorum bi sikayette ikinci cocugu sen istedin katlanicaksin o zamn istemeseydin diyip beni sinir ediyor bende o zman gidip sinirlerimi aldıralım deiyorum ortalikta robot gibi gezerim nasil diyorum olur cekilmiyomusum boyle yahu sadece bebegim olsa basim ustune evde 5 6 kisi bana bakiuo tastim artik ya
Sayilir ben alt katta oda ustte oturuyo ama herseyini ben yapiyorum sayilir hamileligimn son ayında evleri ayirdim ama yine yok kadinin yemek yapmayla alakasi yok kayinpederim işten gelip yemek yapiyrdu o derece en sonunda yemekleri bana gecirdi yine yasli annesini getirtmiş ustelik ya ben bakmak zorundamiyim oruc tutuyo su kucuk bebekle ezana yemek yetistirmeye calisiyorumKaynvalıdenlerlemı yasıyodunz cnm
Sayilir ben alt katta oda ustte oturuyo ama herseyini ben yapiyorum sayilir hamileligimn son ayında evleri ayirdim ama yine yok kadinin yemek yapmayla alakasi yok kayinpederim işten gelip yemek yapiyrdu o derece en sonunda yemekleri bana gecirdi yine yasli annesini getirtmiş ustelik ya ben bakmak zorundamiyim oruc tutuyo su kucuk bebekle ezana yemek yetistirmeye calisiyorum