2017 Aralık Anneleri

Hayr denemedik Canm buna da deniyim inşşh alışmaz sakinleşsin yeter ,, ağlayarak uyur ağlayarak uyanıyor çok üzülüyrm rüyasında da ağlıyor uyandrmk zorunda kalıyrm..
sünnetiniz hayrlı olan Canm

Buzumkıde aksamları byle ıkı gndr cnm herseyı denıyorz emzrmek be sustrmak ıcın bıkac saat naparsak pek bınıse yaramıyo aglıyo yavrum cok uuzuluyorm ınsallah gecer fazla uzamadan

Aynı durumdayız Canm emmesi için mi uğraşsam sakinleştirmek için mi bilemiyrm çok zor umrım geçici bi durumdur

Kızlar cok kötüyüm n'olur biri bana bişeyler desin dün işe başladım ama inanılmaz suçluluk duygusu hissediyorum (( sabah 11 aksam 6 bucuk arası yokum onun dısında tüm vaktimi onunla geçiriyorum ama ben olmayınca süt içmiyo biberonu almak istemiyo ücretsiz izne mi ayrılsam diye düşünmeye başladım çalışmak inanılmaz moral oluyo bana kendimi daha iyi hissediyorum ama ya bebeğimin psikolojisi bozulursa diye korkuyorum onu bıraktığım için kendimi kötü anne gibi hissediyorum benim gibi olan var mı çalışan annelerin de çocukları mutlu olur mu

Bende önümüzdeki hafta işe başlıyorum gerçekten çok zor. Sayılı günler çabuk geçiyormuş malesef. Çalışan bir annenin çocuğu olarak büyüdüm. Tabi ki eksileri yok değil ama onların geleceği için çalışıyoruz. Eğer imkanın varsa biraz daha izin kullanabilirsin ama sonuçta oda biticek. Beraber olduğunuz zamanları en iyi şekilde değerlendirmeye bak bence.

Biz gece muzikli donencesini aciyoz bazen.Kesin duyyyrlardr alt kattakiler.Haklarini helal etsinler artik.Supurgeyi de zamansz acabiliyrz caresiz kalinca
Ben de az önce dönenceye koydum
Birkaç gündür alt dudağını içeri çekip tükürük biriktirmeyi öğrendi
Haliyle onu da yutarken zorlanıyor
Boğazına kaçırdı dönenceyi izlerken
Bi tur kustu yine ne varsa
Dün elini boğazının dibine kadar sokup kusturdu
Yenş emmişti ben karnı doydu yine sevinirken o boşaltıyor geri
Zaten zorla emiyor
Nasıl unutur bunu bilmem
Seninki de tükürük biriktiriyor mu canım
Ya da alt dudağını falan emiyor mu

Alt dudagini emiyor canim hatta bugun alt dudaklarinin sis oldugunu fark ettim.Pamukcuk olmus sanki.Karbonat surdum.Dudaklarindan mi ememiyor acaba?Tukuruk desen bol miktarda uretiyr.

Ilk 3 ay cok onemliymis canım guven duygusu icin.3 ayi doldurdu mu?Ilk kızimi 2 ay doldugunda birakmak zorunda kalmistim.Borclarimiz vardi.Bu minigim tam borcsuz doneme denk geldi.Hazirana kadar ucretsz izindeyim nasip olursa.Biberon almiyr kesinlikle,calismak zorunda kalsam napardim bilmiyorum.Bence kendini suclu hissetme.Sartlar uygun olmuyr her zaman maalesef

Biz gece muzikli donencesini aciyoz bazen.Kesin duyyyrlardr alt kattakiler.Haklarini helal etsinler artik.Supurgeyi de zamansz acabiliyrz caresiz kalinca

Donenceyı bzde acıyorz ama yana gtmıyodr heralde onlatn sesı daha cok gelıyo bıze ben arada bı duvara vurıyorm walal

Evet canım yani bir aptamil bir bebelac versem bebelac bizim kilo alimimiz o durdurdu mama reddi bizde de vardı ama şimdi de pek iyi sayılmaz 90 cc den .ancak 40 50 cc ancak içiyor o da.zorla zorladigim içinde kusuyor
hmm dr ek gidaya gecirir buyuk ihtimalle canim o zaman kilo alir.bu donemlerde oluyms.ben gectim ama tam anlamiyla degil bazen gunde bir ogun corba yada muhallebi veriyrm dr anlatr sana zaten.bizimde bugun hic biberonu istedmedi.esim 4 aylik kasik mamasi almis onu yedi.tam 4 kez aptamil yaptim bibernda cope gitti hep ya 20 icti ya 30 gerisi cope.bilmiyrm ne olcak

Benmkıde tükürkten minik baloncuklar yapıyo

Canım sağlık ocağı gelecek ay ek gıda.diyor doktor da 15 gün sonraya geri çağırdı eğer kilo alamazsa ek gıdaya başlatacak kaşık mamasi versem mi ki bende.eğer kaşık mamasi yerse canım diğer mamayi vermeyim mi

Allah razı olsun canım. Alışmaz inşallah merak etme. Üzerine okuyun bol bol. Beled ve buruc surelerini oku ya da aç telefondan dinlesin. Sakinlik verir. Bir de inşirah ve kureyş surelerini deneyin. Allah yardımcın olsun canım.

Ben de 1 martta ise basladim. Baslarda o sa sen de zorlanirsin sonra alisir. Ilk gunler bizim bebekte biberonu almiyordu simdi iyi gidiyor cok sukur. Ben de haftada 5 gun 8-17 calisiyorum. Tüm vaktimi eve gelince ona ayiramiyorum ya ben yemek yapiyorum baba tutuyor ya da uyuyor pek uyanmiyor. Bugün sadece bir göğsümü tek emdi gece uykusuna gecti. Baslarda oturup aglardim ben bugün yavrumu gormedim diye ama mecburuz. .

kasik mamasiyla baslamiycksn.elma suyu dicek kendin sıkıp vercen yogurt vercen yavas yavas basliycn dr anlatacak sana zaten.direk kasik mamasi verilmez

Anladım canım ben çok cesaretsiizm ya hep elma suyu her diyorlar ben cesaret edemoyorum
ben hala korka korka veriyrm.aslinda yedi mi sorun yok.o kutu mamalari nasil yiyosa onları da yer hem daha saglikli ama insan korkuyo yinede.su 5.ayda dolshn2konuscam dr la yemiyo yani biberonu

Bn ewde bakara suresı acıyorm rabbımın kelamı ıyı gelmezmı

Anladım canım ben çok cesaretsiizm ya hep elma suyu her diyorlar ben cesaret edemoyorum

Nasıl verıyolar bu elma suyunu katı meyve sıkacagmda sıkptamı.. brde bu meyvelern sade suyu baya sekerlı olyyoms cokta faydalı degl aslnda

Nasıl verıyolar bu elma suyunu katı meyve sıkacagmda sıkptamı.. brde bu meyvelern sade suyu baya sekerlı olyyoms cokta faydalı degl aslnda
cam rendeyle rendeliyosn sonra suzgecten geciriysn.niye faydali olmasin canim tamam meyvenin sekeri var ama islenmks seker degil.herseyin fazlasi zarar oldugu gibi onunda vardr elbette ama bizim yedrdgmz kutu mamalardn daha faydali oldugu kesin.sen emzirdgn icin cok rhaatsn keske emzireblseydm dusundkce moralim bozuluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…