- 13 Aralık 2022
- 7.787
- 7.412
- 28
Yaaa çok teşekkür ederim canım benimDenk geldim canım enerjin çok güzel ve çok güçlüsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok teşekkür ederim canım benimDenk geldim canım enerjin çok güzel ve çok güçlüsün
Sağ ol canım desteğin için. Regl olana kadar umut var tabi ama içimden bir ses bu ay yumurtlama olmadı diyor. Bakalım inşallah yanılıyorumdur. Umarım pozitif sonuç görürüzAhh canım aklım sendeydi bugün test yapacağını bildiğim için, daha 5 günümüz var umudunu yitirme sakın, beklemede kal cumartesi günü adetin olmazsa birdaha yap..bende yarın yapacağım erken testi, negatifse cumartesiti bekleyeceğim
Hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğin burda pozitif sonuçları gördükçe mutlu oluyorum umarım hepimiz gebe kalırızSağlık ocağında verdim canım yarın çıkar dedi ama awox testlerim hep negatifti var bence başka testte yaptım onda da çıktı değer kaç ne olur ilerde bilmiyorum İnşallah sağlıklı bir gebeliktir
Ay inşallah darısı başına kuzum teşekkür ederimmaşallahhhh görmek istediğim testtt
Canım sen ovülasyon testi yapmadın mı?Sağ ol canım desteğin için. Regl olana kadar umut var tabi ama içimden bir ses bu ay yumurtlama olmadı diyor. Bakalım inşallah yanılıyorumdur. Umarım pozitif sonuç görürüz
Yok canım yapmadım. Bu şekilde olmazsa birkaç ay sonra başlarım diye düşündüm.Ay inşallah darısı başına kuzum teşekkür ederim
Canım sen ovülasyon testi yapmadın mı?
Anladım kuzum pcos var demişsin ya o yüzden merak ettim. Pcos genellikle düzenli adet olamamaya neden oluyor ya o yüzden acaba oldu mu olmadimi belirsizliği çok daha yüksek oluyor ve çok daha stres yaratıyorYok canım yapmadım. Bu şekilde olmazsa birkaç ay sonra başlarım diye düşündüm.
şimdi eczaneden test aldım eve gidip yapcam hemen. softec diye bir marka buldum94bassuk ne yaptın kız test yaptın mı. Sabahtan beri sende aklım
Güvenilir bence bende pozitif göstermişti ama maalesef kimyasal gebeliktiKızlar awox marka test yaptım direkt çıktı ne olur bir şey değil güvenilir bir marka mıdır bu
İnşallah pozitifi görürsünşimdi eczaneden test aldım eve gidip yapcam hemen. softec diye bir marka buldum
Ayyy catlicam inşallah pozitiftir yaaa erken gebelik de mi?şimdi eczaneden test aldım eve gidip yapcam hemen. softec diye bir marka buldum
İnşallah bir tanem inşallah sağlıklı gebelikler nasip olur hepimizeHayırlı olsun canım. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğin burda pozitif sonuçları gördükçe mutlu oluyorum umarım hepimiz gebe kalırız
Yok canım aynıÖyle valla sen nasılsın bugün farklı bi belirti var mı
Yok canım aynı
328 geldi canım benimki, 2 gün sonra da güzel artar inşallahAmin inşallah canım sende haber et
Ayyy catlicam inşallah pozitiftir yaaa erken gebelik de mi?
İnşallah canım ya darısı başıma benim daha sonuç çıkmamış bekliyorum yarın çıkar dedi zaten de ee nabızdan bakıyorum yani çıkacak mı diye canım ya darısı başıma benim daha sonuç çıkmamış bekliyorum yarın çıkar dedi zaten de ee nabızdan bakıyorum yani çıkacak mı diye328 geldi canım benimki, 2 gün sonra da güzel artar inşallah
Yaa tebrikler canım çok sevindim
yaa tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)