2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ahh canım aklım sendeydi bugün test yapacağını bildiğim için, daha 5 günümüz var umudunu yitirme sakın, beklemede kal cumartesi günü adetin olmazsa birdaha yap..bende yarın yapacağım erken testi, negatifse cumartesiti bekleyeceğim
Sağ ol canım desteğin için. Regl olana kadar umut var tabi ama içimden bir ses bu ay yumurtlama olmadı diyor. Bakalım inşallah yanılıyorumdur. Umarım pozitif sonuç görürüz ❤️

Sağlık ocağında verdim canım yarın çıkar dedi ama awox testlerim hep negatifti var bence başka testte yaptım onda da çıktı değer kaç ne olur ilerde bilmiyorum İnşallah sağlıklı bir gebeliktir 💜
Hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğin 🥹❤️ burda pozitif sonuçları gördükçe mutlu oluyorum umarım hepimiz gebe kalırız ☺️

Yok canım yapmadım. Bu şekilde olmazsa birkaç ay sonra başlarım diye düşündüm.
Anladım kuzum pcos var demişsin ya o yüzden merak ettim. Pcos genellikle düzenli adet olamamaya neden oluyor ya o yüzden acaba oldu mu olmadimi belirsizliği çok daha yüksek oluyor ve çok daha stres yaratıyor ❤️

Bence bu ay da olmazsa -ki inşallah olmuştur ❤️ - bence direk başla ovülasyon testine.
Gördüğüm kadarıyla çok heyecanlı ve streslisim bu konuda genel olarak. Seni daha rahat hissettirir en azından ne zaman test yapacağını daha net kestirebilirsin 💐

Eklentiler

• 798B4DB0-94C1-4630-8BCC-23F2E89C573E.jpeg
    798B4DB0-94C1-4630-8BCC-23F2E89C573E.jpeg
    135,9 KB · Görüntüleme: 31
328 geldi canım benimki, 2 gün sonra da güzel artar inşallah
İnşallah canım ya darısı başıma benim daha sonuç çıkmamış bekliyorum yarın çıkar dedi zaten de ee nabızdan bakıyorum yani çıkacak mı diye canım ya darısı başıma benim daha sonuç çıkmamış bekliyorum yarın çıkar dedi zaten de ee nabızdan bakıyorum yani çıkacak mı diye

Selam kızlar🌸
sizlere bir şey sormak istiyorum en son doktor kontrolüne 7 ci hafta da gittim şükür herşey yolunda bana bir ay sonra gel dedi istersen o zaman ikili teste yaparız diye sizce çok değil mi yani daha eerken gitsem mi bilemedim
Sürekli gidip gelmek istiyorum kontrole görmek vs sizce ne yapmalıyım bir ayı beklemelimiyim yoksa biraz zaman sonra gitmelimiyim

X