- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
bizimki sabahalri bazen istiyo yani yatirinca uyuyo hemen bende onun yaninda zaten kipirdadikca uyaniym.sanirim karni agirinca iyi geliyoBıızmkı sırt ustu ustu yatıyo hep yuZustu normalde koysamda durmuyo aglıyo öle uyutamamda
aglasada birak dursun bizimkide gunduzleri yuz ustu donsun diye baya ugrasiyo donuncede bu sefer sirt ustu donsun diye agliyo :)) anasi gibi dengesiz ne istedgi belli degil :) ama dedgn gibi gaza birebir.seninki oturmak istiyo mu bizimki mumkum degil yatiramiysn v seklini aliyo demin mama yemedi yatiyms diye hafif oturu pozisyonda verdim icti tabi bende bel ve kol kalmadi uyustu her yanimBizimki oyle asla durmuyr canim.Doktor da boyun kaslari icin gun icinde 6 defa 10ar dakika tutun dyr.Ne mümkun...Bugun 1 dakika bile zor durdu,agliyr.Aglarken pirt pirt cikardi.Rahatlayacagini bilse hic kalkmaz.Gaz sıkıntimiz hala devam bizim
kalin giydiriytsan ince giydir.serce parmağını yika dislerinde gezdr sakinlesiyorsa distir.muzik ac odalari gezdr yuz ustu yatir karin masaji yap gaz olma ihtimaline karsi.altini alirken acik birak on dakika kadr erkekse cis yapabilir ama genelde ilgi istiyolar yada kolik bebektr neden agladigi genelde bilinmez allah yardimcmz olsunBebekler neden ağlar
Sizin için en genel bebek ağlama nedenlerini bir araya getirdik. Eğer bebeğiniz ağlıyorsa ve nedenini hala bulamadıysanız, listemizi gözden geçirerek, işinize yarayacak bir fikir edinebilirsiniz;
1- Açlık, Emzrnwye çalışıyrm istemyr
2- Kirli bebek bezi, Sürekli takip ediyrm
3- Uyku ihtiyacı, Evet uyumak istediği vakit ağlıyr
4- Kucak isteği, kesinlikle taşınmak istyr
5- Mide ağrısı, ????
6- Çok sıcak veya çok soğuk, ????
7- Gaz çıkartma isteği, gazımız var
8- Ufak ayrıntılar, ???
9- Diş çıkartma, ????
10- Daha az ilgi isteği, sanmıyrm
11- Daha fazla ilgi isteği, evetsürekli onunla konuşmamı istyr
12- İyi hissetmeme, ????
yokladım kızlar herşeyi tertipli olması gwrkeşrğ gibi yapıyrm diğer durumlarda bi sorun var heralde
Aglamasina dayanamiyorum kiaglasada birak dursun bizimkide gunduzleri yuz ustu donsun diye baya ugrasiyo donuncede bu sefer sirt ustu donsun diye agliyo :)) anasi gibi dengesiz ne istedgi belli degil :) ama dedgn gibi gaza birebir.seninki oturmak istiyo mu bizimki mumkum degil yatiramiysn v seklini aliyo demin mama yemedi yatiyms diye hafif oturu pozisyonda verdim icti tabi bende bel ve kol kalmadi uyustu her yanim
Gecen ay cocuk odasina gecirdim canm ses olmadimi da uyaniyor uykusu hafiflemis artik duzelecek insallah ya oyle umit ediyorum yoksa biterim:)Kuzum hic
Ben odadan cıkp tv kapatıyorm az daha uzun uyuyo
Kiz acaba uykulari geldimi gozlerini kapatmayi bilmiyolarda kriz gecirip artik goz kapaklari kendiliginden mi kapaniyor gozler kapanana kadr agliyo feryat figan salladigim halde:)Evet Canm ağladı zamn ne yapacağımı şaşıyrm uyutmak için binbir şey denesem de nafilebunu alışkanlık haline getrdi uyuyacağı zamn kriz geçirecez şimdi de uykusnds ağlıyor ve onu öle görünce kahroluyrm ben de oturup ağlıyrm doktruna alsam mı acaba bi muayene Etsn
netten baktim kesfediylrms oturmyi onun gibi seyler yaziydu.bizimkine kalsa inip yuruyck.hani buyuk cocuklar kucagindan inma hareketi yapar ya ayni oyle yapiyo sanki yurumeyi bilirmis gibi :)) benmde belim bide sirtim cok agriyo ayagimda salliyrm bide yeni huy edindik elele tutusp uyuyrz kambur kalcam bi gun egilmktn:) arada kalblgn icine sok bizimki 1 hafta yabmci birini gormesn ilk gordgne agliyo taklidi yapiyo almasınlar onu diye :))Aglamasina dayanamiyorum kiAynen kafayi kaldirip oturur gibi yapoyr.O nedenmis ki?Gaz sikıntısi oldugunda surekli kucakta olmak istyr.Benim su an sol bacagim fena agriyr.Bel agrisi oraya vuruyr.Yabanci belliyr artik kimseye de gitmiyr.Belim kopuyr aksama kadar
Donem donem olablıyormsya canım cok uun zamandr öyleyse gotr ıstersen uc gndr huysuz bızımkıde aksamları özellkle
kalin giydiriytsan ince giydir.serce parmağını yika dislerinde gezdr sakinlesiyorsa distir.muzik ac odalari gezdr yuz ustu yatir karin masaji yap gaz olma ihtimaline karsi.altini alirken acik birak on dakika kadr erkekse cis yapabilir ama genelde ilgi istiyolar yada kolik bebektr neden agladigi genelde bilinmez allah yardimcmz olsun
Gecen ay cocuk odasina gecirdim canm ses olmadimi da uyaniyor uykusu hafiflemis artik duzelecek insallah ya oyle umit ediyorum yoksa biterim:)
Kiz acaba uykulari geldimi gozlerini kapatmayi bilmiyolarda kriz gecirip artik goz kapaklari kendiliginden mi kapaniyor gozler kapanana kadr agliyo feryat figan salladigim halde:)
netten baktim otur
netten baktim kesfediylrms oturmyi onun gibi seyler yaziydu.bizimkine kalsa inip yuruyck.hani buyuk cocuklar kucagindan inma hareketi yapar ya ayni oyle yapiyo sanki yurumeyi bilirmis gibi :)) benmde belim bide sirtim cok agriyo ayagimda salliyrm bide yeni huy edindik elele tutusp uyuyrz kambur kalcam bi gun egilmktn:) arada kalblgn icine sok bizimki 1 hafta yabmci birini gormesn ilk gordgne agliyo taklidi yapiyo almasınlar onu diye :))
erkek bebek sicak sevmez heleki evin kaloriferliyse bi alt giydir ustune bi sifir kol citcitli bide uzunkollu ustluk yeter.içerisi soguk hissedersen yada uykudan kalkinca yelek giydirirsn.bizde cok giydrdik bastan yaktik hep cocugu sonra dr en fazla 23 derece olcak dedi icersi.simdi ince giydiryrm heleki uyurken.bizim odamiz kucuk ustune sadece battaniye atiyrm bazen basi bile terli kalkiyo o derce yani.İki alt giydriyrm bi tam kol zıbın ve bi üst fazla mı sence ,,, yüz üstü yatrdığımda hoşuna gidiyor ve Alttan gaz çıkarıyor , müzik seviyor dinletiyrm ama nefessiz kalana kadar ağladığın da sustrmk çok zor bi siniri var sakinleştirmek güçevet cnm üzerimize işedi hiç mühim değl altını açtığımda rahatlıyor şükür,, yarında dişlerine bakıyım... Teşkr ederm cnm
bizimki oturur pozisyona getrene kadar agliyo ittiriyo kendini bende hafif yatar pozsiynda tutmaya calsiyrm ama kaldiryo artik.buyuyolar biz hala korkuyrz tutmaya vallah :)) ben yurumeye basladgi zamani dusunemiyrm bazen aynaya baktryrm kendini goruyo cigliklar atiyo inmeye calsiyo kucagmdan yakalamaya casliyio hic durmuyo cok hareketli masallahCnm bizim bebekte otrmk için çok direniyor tabi otrtmuyrm buna bile ağlıyr çok mız mız oldu.. aynn cnm tebriğe gelen misafirleri görünce dudak büküp ağlıyr ilk defa gördüğü içn nasılda çok bilmişler Maşlh Allh korusun
Bizde az önce birlikte uyumusuz canım uyumakta zorlanan çocuk bu benimle rahat uyuyor ezecem diye için kopuyor aynen canım.yüzüstü uyumayı da uzanmayi da çok.seviyorbesigin dosegini cikar koltugun ustune koy o sekilde yatirmayi dene.sen uyanikken yuzustu yatir kontrl edersin zaten.bi tek gece sen uyudgnda yatirma.gazi vardr diye yuzustu rahat yatar.gunduz uyumadn önce yuzustu birak oynasin gazi cikar sonra belki rahat uyur bugun ole yaptım ben cok uyuduk hatta beraber uyumusz
Canım uğraşıyorum gazi için her mama dan sonra cikarmiyor doktor gaz damlasini biraktirdi maflor var tarihi gecmis bi de zinco var onunda son.kullanma tarihi geçmiştir ben en iyisi maflor aldirayimGazdan yapiyrdur canim.Dalamiyrdur tam
Benimki de uykusu geldimi meme almiyo canm kendini geri bi itisi var hele kafasini nasıl arkaya itiyo bebeklerin cogu uykusu geldiğinde meme tutmaz.Cnm bebekler bu dönemlerde uyku düzeni olşutrrlarmış gündüzleri pek saati önmli değl ama sabh uyanış ile gece saati şaştımı huzrsz okurlarmış ve tek başlarına uykuya dalmayı bilmezlermiş bu sebepten bu ağlamalarnasıl düzene girecek büyük bi sabır lazım... yalnz benm bebk uyumak istediğinde neden meme almıyor o meçhul
gunduz uyurkn kendi tisortnu ort ustune belki senin kokunu ariyrdr hep dene bakalmBizde az önce birlikte uyumusuz canım uyumakta zorlanan çocuk bu benimle rahat uyuyor ezecem diye için kopuyor aynen canım.yüzüstü uyumayı da uzanmayi da çok.seviyor
yatak buyukse araniza yastik koy.sabahlari bende yanima aliyrm esim gidince kolumda uyuyo bazen.bende uyur uyanik iste korkuyo kipirdasa uyaniyrmBizde az önce birlikte uyumusuz canım uyumakta zorlanan çocuk bu benimle rahat uyuyor ezecem diye için kopuyor aynen canım.yüzüstü uyumayı da uzanmayi da çok.seviyor
ben şok marketten almistim 150 liraya :)) basit bisey isimi goruyo hafifte hem ucuz ama sanki yıllarca mi kullancak idare ediyo beni :)Bebek arabası tercihleriniz neler çok hantal büyük bişey almak istemiyoruz dogumdan önce almak mantıklı gelmemisti bize 3 ayımız bitti yavaştan karar verip almak istiyoruz ama karar veremedik bi türlü
Bende ücretsiz izin alamadım ama yeni Bi yasa çıktı haftalık çalışma saatinin yarısı kadar çalışıyorsun, İşkur 800 850 civarı Bi ödeme yapıyor, maaşının yarısını da şirket ödüyor. Belki haberin vardır bilemiyorum ben o hakkımı kullanıyorum 2 buçuk gün çalışıyorum şimdi. Ama tabi ilk çocukta bu haktan sadece 2 ay yararlanabiliyorsun. Çocuk 3 yasına gelene kadar yine yarı zamanlı çalışabilirsin fakat yarım maaşÜcretsiz izin alamıyorum canım malesef evet hersey onların geleceği için eşimle tartıstım bugun eve yardım cı almak konusunda ama eve geldiğimde sadece kızımla ilgilenmek istiyorum baska bişey düşünmek istemiyorum