- 21 Aralık 2012
- 486
- 126
Kayınvalidem bakıyo cnm gayet de iyi bakıyo aslında ama anne.O zmn iyi canim.Guven duygusu olusmustr zaten.Ilk baslarda zor gelir ama sonra alısirsiniz.Doktor helikopter anne baba olmayin dedi bize.Bakıci mi bakacak bilmiyorum ama bakicilarin baktigi cocuklar daha sosyal oluyr.
Canım 4.ayda uyku gerilemesi oluyomus onunla ilgili olabilirGaz sorunu bitti sayilir canm uykusunu alip uyandığı zaman gulerek uyanirdi sesler cikarirdi bu aralar hep aglayarak uyaniyo uykusunu alamadigi icin bi yeri agriyo gibi durmuyo kucagimda susuyo ama yere yatirdigim an kiyameti kopariyo
Canım su durumda senn yardıma ıhtyacn var ama ah ah ıste
Kayınvalidem balıyo canım cok da iyi bakıyo ama anne yüreği dayanmıyo işteO zmn iyi canim.Guven duygusu olusmustr zaten.Ilk baslarda zor gelir ama sonra alısirsiniz.Doktor helikopter anne baba olmayin dedi bize.Bakıci mi bakacak bilmiyorum ama bakicilarin baktigi cocuklar daha sosyal oluyr.
Kuzum hic uyku kalmadi 10 dk lik uykularla gunu bitiriyobugun normale döndü sanki 1 saat once yatırdım hala yatiyo cok sukur bende bitsz is yaptim uyanabilir artik:)Esseyel[/QUOTE]Canım 4.ayda uyku gerilemesi oluyomus onunla ilgili olabilir
Gaz geliyrdur canim.Hemen kaldirmayi denedin mi?Bizimki canini acityrlarmis gibi aglayarak uyaniyrdu,kaldrdigimizda hep gaz cıkiyrdu agzindan
Gaz sorunu bitti sayilir canm uykusunu alip uyandığı zaman gulerek uyanirdi sesler cikarirdi bu aralar hep aglayarak uyaniyo uykusunu alamadigi icin bi yeri agriyo gibi durmuyo kucagimda susuyo ama yere yatirdigim an kiyameti kopariyo
Haklısin canim ama en azindan icin rahat ise gideceksinKayınvalidem balıyo canım cok da iyi bakıyo ama anne yüreği dayanmıyo işte
Canm zaten bızı asıl yıpratan aglanası huysuzlugu bıyerımı acıyo bı sıkntısımı car bndan yzulup daha cok bıtıyoruz bnce ıykuszluk ıkı saat uyusan gecıyo ama ewladnn aglaması ve sustramamak yoratıyo
uyku pozisyonundan rahatsz oluyo olablr.duz yatirysn sola yada saga yatır belki rahate demiydr.bizimkide ayni yone cok yatinca basliyo kipirdanmaya.yataga cok sertt yada yumusak geleblr farkli yerlerde uyutmayi dene.bizim buyuk besikte yatarken senin dedgn gibi yapiyodu kucuk besikte uyuyo simdi cok rahat ediyoYa kızlar tek benim kızım mi uykuda çok hareketli eli ayağı çok hareketli kafası sürekli sağa sola gidiyor acaba normal mi bir sorun mu var
Kuzum sağa sola yatinca da geri sırtüstü dönüyor yüzüstü rahat ediyor bende allah göstermesin bogulur diye korkuyorum besigimiz de bit tane yatak odasina da goturemiyorum soğuk diye bu koltuk da yatorabiliyorumuyku pozisyonundan rahatsz oluyo olablr.duz yatirysn sola yada saga yatır belki rahate demiydr.bizimkide ayni yone cok yatinca basliyo kipirdanmaya.yataga cok sertt yada yumusak geleblr farkli yerlerde uyutmayi dene.bizim buyuk besikte yatarken senin dedgn gibi yapiyodu kucuk besikte uyuyo simdi cok rahat ediyo
besigin dosegini cikar koltugun ustune koy o sekilde yatirmayi dene.sen uyanikken yuzustu yatir kontrl edersin zaten.bi tek gece sen uyudgnda yatirma.gazi vardr diye yuzustu rahat yatar.gunduz uyumadn önce yuzustu birak oynasin gazi cikar sonra belki rahat uyur bugun ole yaptım ben cok uyuduk hatta beraber uyumuszKuzum sağa sola yatinca da geri sırtüstü dönüyor yüzüstü rahat ediyor bende allah göstermesin bogulur diye korkuyorum besigimiz de bit tane yatak odasina da goturemiyorum soğuk diye bu koltuk da yatorabiliyorum
Evet Canm ağladı zamn ne yapacağımı şaşıyrm uyutmak için binbir şey denesem de nafilebunu alışkanlık haline getrdi uyuyacağı zamn kriz geçirecez şimdi de uykusnds ağlıyor ve onu öle görünce kahroluyrm ben de oturup ağlıyrm doktruna alsam mı acaba bi muayene Etsn
Gazdan yapiyrdur canim.Dalamiyrdur tamYa kızlar tek benim kızım mi uykuda çok hareketli eli ayağı çok hareketli kafası sürekli sağa sola gidiyor acaba normal mi bir sorun mu var
uyku pozisyonundan rahatsz oluyo olablr.duz yatirysn sola yada saga yatır belki rahate demiydr.bizimkide ayni yone cok yatinca basliyo kipirdanmaya.yataga cok sertt yada yumusak geleblr farkli yerlerde uyutmayi dene.bizim buyuk besikte yatarken senin dedgn gibi yapiyodu kucuk besikte uyuyo simdi cok rahat ediyo
Bizimki oyle asla durmuyr canim.Doktor da boyun kaslari icin gun icinde 6 defa 10ar dakika tutun dyr.Ne mümkun...Bugun 1 dakika bile zor durdu,agliyr.Aglarken pirt pirt cikardi.Rahatlayacagini bilse hic kalkmaz.Gaz sıkıntimiz hala devam bizimbesigin dosegini cikar koltugun ustune koy o sekilde yatirmayi dene.sen uyanikken yuzustu yatir kontrl edersin zaten.bi tek gece sen uyudgnda yatirma.gazi vardr diye yuzustu rahat yatar.gunduz uyumadn önce yuzustu birak oynasin gazi cikar sonra belki rahat uyur bugun ole yaptım ben cok uyuduk hatta beraber uyumusz