2017 Aralık Anneleri

bizim bebi ilk kez bugun kahkaha atti deminden beri guluyo ismini yuksek sesle soyluyrm diye bulut diyrm kahkaha atiyo :)) sizin bebiler oyuncaklari tutmaya basladi mi bizimki tutuyo ama hemen atiyo eglendrmesi cok zor hep kucak istiyo bide oturmak istiuo kucaga yatirinca resmen v seklini aliyo kalkockms

ben hala korka korka veriyrm.aslinda yedi mi sorun yok.o kutu mamalari nasil yiyosa onları da yer hem daha saglikli ama insan korkuyo yinede.su 5.ayda dolshn2konuscam dr la yemiyo yani biberonu
Bizimki de yemiyor canım.gece uykusunda ne yerse bende gece 2 saate bir besliyorum gece uykusunda denesen

Al benden de o kadar canım hala su tum gelsin diye uğraşıyorum ama nafile

Senden de cnm amin cnm çok teşkr edrm

Canım oyle deme cok şükr rabbım saglık versn hayrlı ööür versn bın şükür

Akşm ağlama krizine girdi yine ; uyumak istyr ams uyuyamıyr aç olduğu halde emmedi uyuttuk uyku da da emmedi aç uyudu saat 11 gibi tek göğsümden birz emdi uyudu şimdi de uyandı az emdi emmeyi mi bırakacak acaba bi kaç gündr bu haldeyiz..

Tavsiyem vitaminlerine baktır şuan a b6 d ve cinko kullaniyor 2 gün oldu daha ve bugün madallah hareketlendi ve sirt üstünden.yüz üstü döndü. Bizimki hep ayni tarafa yatiyor prematurelerde ozellikle saga yatmaya meyil olurmus.gevsek.bebek dedi ilk doktor.gevsek bebek direnc uygulamaz bizimi ucak pozisyonunda kafa düşmüyor sol beyinde problem çıkinca huylandik hastaneden.sağdaki.problem solu soldaki problem sağı etkiler e bizim bebek sag tarafii cok.iyi kullaniyor dedik baska doktora gidelim.ilk.gittigimiz emarda sorun cikmazsa baska testlerde isteyecegim diyor birde illa bir sorun var diyor.sonra gttigimiz dktor sagolsun çok rahatlatti.okadar muayne etti sadece 200 tl aldi adamin.muaynehanesinde oyun odasi var.odada 'çocuklar hasta olmanıza gerek yok hasta degilkende oyun.oynamaya gelebilirsiniz 'yaziyor. 1 bucuk.ay sure verdi bebeginizin tadino cikarin dedi. Bugün ilkkez kafayi tuttu 30 sn kadar ve dün.poposunu kaldiramayan.bebek.bugun 2 eliyle destek.alip sirt.üstü döndü.vitamin eksikligi önemli demekki.cevre sorun bulmaya

Takmayin bebeginizin.sizi uyutmamasini doktorun koyduğu yanlis teshis benim kendimi sorgulamami sagladi.oglum parkeye su döktü örnegin dedimki.oğlumne guzel kollarini kullanabiliyorsun. Vardin.uyutmasinlar gecelercr Allah onlarin acilarini gostermesin.meger oglumun larenjitine takiliyordu çok gereksizmis takilmam.bir bebegin gözlerine caresizce bakmak Allahımyardimetsin engelli cocuklarin anneleri cennetlik.esim derseniz yıkıldı 2 günde saclari ağardi. Kiloyu onu buni.takmayin.saglikli.olsun eli.kolu tutsun bu yeter

gece yiyo iki kez kalkiyo 150 iciyo her kalkista ama gundz bazen cogu mama cope gidiyo
Bizimde gündüz hep yarısından fazlası çöpe gidiyor gece de 90 cc uykusunda bazen içiyor bazen içmiyor zaten kendi kalkmıyor ben uykusunda veriyorum değilse aç kalacak yavrum gece hiç aciktigi için uyanması canım

Kızlar ya sizin bebislerde uykusunda ara da kafasını sağa sola hareket ettirip duruyor mu

yenıdogdg da alınan kanlarda vıtamınlere baklmyomu acaba bısey cıkarsa saglık ocagndan ararlar dedıler arayan olmadı

Amın rabbm acılarını yasatmasın tüm bebslerı korusun

Hıy degstırıyolar zaman zmaan. Uc gndr bızımknnde duzenı bozuldu gece ıc saatte bı emıp uyuyan oglm dun gece sureklı uyanr gbı oldu benı dıktı basına salladm emzık verdm emzrdım onbes dkda bı kalktm kafam kazan gnı su an uyudu ıkı saat en fazla uyrsam uyucam kendımede kızıyor byle sıkayet gbı oluyo ama dnlenmeyncese yıne ben bakacam ınsann kaf gıdıyo bı saatten snra

Bizim ki 1 hafta once atmaya basladi cok tatli oluyo ya oyun oynuyorum kahkaha atarak guluyo sonunda da bi ciglik atiyo gorme cazgir olcak belli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…