3 aylik cnm.cok sagol.3aylık kontrol müydü cnm..4 mü..maşallah allah sağlık versin..
Bizim de oyle canım.Doktor gecici bi donem dedi.Ellerinin ikisini de sokmaya calisiyr bazen.Dogru duzgun beslenmiyr daYa 2 gündür kizim manasını icmiyor ya 90 cc mamanin 30 40 cc ni ancak içiyor o da zorla ağlayarak elleri sürekli ağzında ne yapacam ya ac yavrum 2 gündür
Süpurgeyi ac bakalim o anda,susuyrsa gazdr.Ben oyle sakinlestryrm cogu kez canimIkı aksmdr bıxımkıde 11 e kadr aksam 7den snra aglıyo hele bı saat faln hıc durmadu ne emdı ne kuckta durdu ne yattı bıyeeı kopuyp gbı ahladı böle olnca sasp kalıyorum cok uzuluyorm ıkı gndr aksmkarı byle bu bı hafta on gun suree buyuk ıhtımal .. damagada bakmya calştk ama anlamıyormkı ben
Canım bende depo yapmıştım ama depodan çıkardığım sütü hiç içmemiş döktüm geri sadece sağdığım sütü içebilmiş onu da ağlayarak: (Bebeğin ne kadar süt içtiğine bağlı galiba , ben daha fazla bırakıyorum ama tabi ben işe başlamadan depo yapmıştım depodan gidiyor.
Cnm mukuslu bi kaka..rengi anne sütü alan bebeklerde normal seninki nasıl besleniyordu..bir de içinde parçacıklar var o da süt yarıyo anlamındaymış..bazen bebekler balgamı kakasıyla ya da kusarak atarlarmış böyle bişey olabilir..Dr a götürme fırsatın varsa götür..Kizlar bi bakin hele sizin fikriniz ne
Ever bizimki de durmuyor ağlıyo..banyoda ki süslere bakınca susuyor ..kucakta susuyor ..zor zamanlar bizi bekliyor..diş jeli aldık dün rahatladı sanki biraz ablamızda kullanmıştık..Ikı aksmdr bıxımkıde 11 e kadr aksam 7den snra aglıyo hele bı saat faln hıc durmadu ne emdı ne kuckta durdu ne yattı bıyeeı kopuyp gbı ahladı böle olnca sasp kalıyorum cok uzuluyorm ıkı gndr aksmkarı byle bu bı hafta on gun suree buyuk ıhtımal .. damagada bakmya calştk ama anlamıyormkı ben
Medikal park hastanesi nedeniyle 2 gün zor zamanlar yasadim surekli agladim caresizce kizimi izledim.çocuk doktoru nörolojiye yönlendirdi nöroloji uzmani bebegime sırt boyun kafa emraı cektirdi ultrason cektirdi.elle muaune etti ve en son daha emar sonucu belli olmadan bilgisayardan serebral.palsili cocuk resimleri gosterdi sizin cocugunuzun problemi bu dedi..o an hayat durdu benim icin cevremdeki herkes hayır gülcin hareketli bir bebek plamaz dediler, en kötüsüde konduramamakti.o an tüm hayatini düsündüm kızımın okumayacak yazamayacak kosamayacak sarilamayak anne olamayacak. 2 gun agladim caresizce emar sonucu cikti Allah büyük iste nöroji doktoru izinliydi.beklemedik bekleyemedik özel bir kliniğe gittik. Doktor emar sonucunu degil emar.cdsini istedi.zar zor aldik cdyi medikalden.doktor enine boyuna muayne etti kızımi tek sorun kafayi tutamamaydi.zihinsel.olarak hicbir farki yoktu doktorla konustu aguladi etrafi inceledi doktor.muayne ederken onunla göz temasini kaybetmedi doktor konusurken onu dinledi. Neyse cdyi izledi ve bu bebekte.sorun yok dedi.duzeltilmis.yasi 2 ay 20 gun bu bebegin kafayi tam olarak tutmalari 5,ayi alir dedi ki bu bebek erken.dogum kuvöz badireler atlatti zana ihtiyaci var dedi.hatta okadar rahattiki yuzundeki egzamaya odaklandi daha cok tahlilde.ise.d3 vitamini eksikmis 5.Aya kadar tutar 8.aya kadarda tamamen dik tutar dedi. Tek doktora bağli kalmamak gerekiyor.bugün oturueken.kafasini ilkkez 10saniye kadar dik tuttu.yalniz göbegi cok fazla o nedenle sığışamıyor
Canım çarşafın içinde sallamayı denediniz mi? Bu da seni zorlar ama sakinleşir en azından. Ya da evde bi yerde hamak kurun. Bizimki sünnet olduğu gün Allah uzak etsin çatlatacak gibi ağlıyordu. Öyle yaptık. Hemen sakinleştiBi kaç gündr giremedim bebeğm çok ağlıyor ne emiyor ne de susuyor sürekli ayakta taşınmak istyr.. uyumak istyr ama uyuyamıyor ağlıyor ağlayınca emmiyor böle bi kısır döngü uykusnds emzriyrmnasıl baş edecez bütün gün ayakta çok zor kollarım tutmuyor annm sağolsn sürekli yardım ediyor yoksa ne olurdu halim umarım derdimi anlatmışımdır kızlar naskl bu alışkanlıktan vazgeçecek ?
aptamil 1 kullaniyrdm.tabi ilk aptamil anti reflu kullandim kusmasini onlemek icin sonra kabizligmz oldu aptamil conformil kullandim.simdide aptamil 1 kullaniyrm.bi ara mama reddi vardi bebelac almistk gunduz bebelac gece aptamil veriydm simdi aptamil1 e devam.donusumlu derken iki mamayi mi sordun ayni anda nasil kullandkm diye canim@dilekylmz22 kuzum sen aptamilin hangisini kullaniuordun bir de dönüşümlü olarak nasıl veriyordun
Süpurgeyi ac bakalim o anda,susuyrsa gazdr.Ben oyle sakinlestryrm cogu kez canim
Canım çarşafın içinde sallamayı denediniz mi? Bu da seni zorlar ama sakinleşir en azından. Ya da evde bi yerde hamak kurun. Bizimki sünnet olduğu gün Allah uzak etsin çatlatacak gibi ağlıyordu. Öyle yaptık. Hemen sakinleşti
Bi kaç gündr giremedim bebeğm çok ağlıyor ne emiyor ne de susuyor sürekli ayakta taşınmak istyr.. uyumak istyr ama uyuyamıyor ağlıyor ağlayınca emmiyor böle bi kısır döngü uykusnds emzriyrmnasıl baş edecez bütün gün ayakta çok zor kollarım tutmuyor annm sağolsn sürekli yardım ediyor yoksa ne olurdu halim umarım derdimi anlatmışımdır kızlar naskl bu alışkanlıktan vazgeçecek ?
Ever bizimki de durmuyor ağlıyo..banyoda ki süslere bakınca susuyor ..kucakta susuyor ..zor zamanlar bizi bekliyor..diş jeli aldık dün rahatladı sanki biraz ablamızda kullanmıştık..
Ben gülerken bakıyorum cnm..şimdi emin olmadan JEL sürmek anlamsız..iyiçe bak bakalım..sonra düşünürsün..nen soğuk havuç falan verdim ama ısırmayı bilmiyor daha fayda etmedi sen deneyebilirsin..Diş benmde aklıma geldı baktm damaga ama rahat baktrmıuokı bıseyde goremedım dktra gotrmeye gerk varmıkı o jelden alsam damagına sursem
Biz gece muzikli donencesini aciyoz bazen.Kesin duyyyrlardr alt kattakiler.Haklarini helal etsinler artik.Supurgeyi de zamansz acabiliyrz caresiz kalincaGa z oldgnda kuvranıyo cnm bellı oluyo ama bı deneyım bakalım o saatte suprge nasıl olcak8 9 10 gbı
Ben işe başlayalı neredeyse bir ay oldu. Zor oluyor ama ne yapalım gene onların geleceği için çalışıyoruz. Benim oğlumda huysuz bu aralar biberonu almak istemiyorCanım bende depo yapmıştım ama depodan çıkardığım sütü hiç içmemiş döktüm geri sadece sağdığım sütü içebilmiş onu da ağlayarak: (
Bizde oyle canım açılmayı unuttu yavrum bide tirnagiyla damagini açıtiyor sonra başlıyor ağlamayaBizim de oyle canım.Doktor gecici bi donem dedi.Ellerinin ikisini de sokmaya calisiyr bazen.Dogru duzgun beslenmiyr daNe olacak bilmiyorum
Evet canım yani bir aptamil bir bebelac versem bebelac bizim kilo alimimiz o durdurdu mama reddi bizde de vardı ama şimdi de pek iyi sayılmaz 90 cc den .ancak 40 50 cc ancak içiyor o da.zorla zorladigim içinde kusuyoraptamil 1 kullaniyrdm.tabi ilk aptamil anti reflu kullandim kusmasini onlemek icin sonra kabizligmz oldu aptamil conformil kullandim.simdide aptamil 1 kullaniyrm.bi ara mama reddi vardi bebelac almistk gunduz bebelac gece aptamil veriydm simdi aptamil1 e devam.donusumlu derken iki mamayi mi sordun ayni anda nasil kullandkm diye canim