- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 34
Ekledim canimmEn usttekı cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canimmEn usttekı cnm
Bana da hep öyle geliyor canım bence sıkıntı olmaz.emdikten sonra hemen ölçme kuzumm yüksek cikiyorKızlar oğlumun kafası son gunlerde bazen daha sıcak gelıyor vucudu nrmal kafası ateslı gbi
Ölçtgmde 36.8 37.1 galan cıktı sıkntı olmaz deglmı
Usutmustr o zmn canım.Dun cok terlemisti uykudayken,sonrada üsudu herhaldeCanım üşütüyor olabilir mi? Teri üstünde soğusa ya da ayaklar üşüyünce de öyle kusar. Bizimki de bi ara öyle ağzından burnundan kusuyodu. Çok terliyordu gece uykusuzluktan kontrol edemiyordum.
Gercekten tam diken.Nasil rahatsz ediyrdur...Ben daha cesaret edemedim yapmayaKızlar K Koala_anne nin bahsettiği dikenler. Daha bugün yapma fırsatım oldu. Bi kaç saniye anca yapabildim. Üşüdü diye hemen çıkardım Sudan.
Canım ben de ilk cesaret edemedim ama inanır mısın yaparken gıkı çıkmadı. Çok rahattı. Bi dahakine daha rahat yaparım ben de. Karnına filan da yapıcamGercekten tam diken.Nasil rahatsz ediyrdur...Ben daha cesaret edemedim yapmaya
Ilk yapista cıkti mi canım?Canım ben de ilk cesaret edemedim ama inanır mısın yaparken gıkı çıkmadı. Çok rahattı. Bi dahakine daha rahat yaparım ben de. Karnına filan da yapıcam
Dunki yorumun icin sagol canim.benim oglandada var.bebe yagini suruyom yumusuyor sora zamanla kendi dokuluyor zaten.ama banyodan yarim saat once zeytinyagi yada bebe yagi sur banyo yaptirinca yumusar bi kismi temizlenir.her banyo oncesi yap.bu arada kalca cikiginiz duzeldi mi canim.ben ay sonunda goturecem kontrole.Kızlar kızımın kafasında sarı kabuklar var sanirsam konak nasıl gecirecem
Canim bebekte kasinti ve agri falan yapmaz rahat ol:) her bebekte olan sey geneldeAma tarayacak saçı yok ki canım kendi kendine geçer mi acaba acı veriyor mudur kızıma kuzum
Bana da hep öyle geliyor canım bence sıkıntı olmaz.emdikten sonra hemen ölçme kuzumm yüksek cikiyor
Kızlar K Koala_anne nin bahsettiği dikenler. Daha bugün yapma fırsatım oldu. Bi kaç saniye anca yapabildim. Üşüdü diye hemen çıkardım Sudan.
Bana da hep öyle geliyor canım bence sıkıntı olmaz.emdikten sonra hemen ölçme kuzumm yüksek cikiyor
bir de insanlar sen böyle alıştırmışsın diyor söylemiş kolay bebeği meme için ağlayan hangi anne vermez ki insanlara laf anlatmıyorum artık he deyip geçiyorum . Bu gümlere geçecek belki özleyeceğiz .inş bizim bebeklerimizde gündüz uyurlar başka türlü hastalığı olmasında buna şükürBizde de aglamıyor sürekli ilgi istiyor gece iyi uyuyor sanirsam gece gündüz kavramına alıştı bir derdi olsa mutlaka ağlar ama keyfi yerinde bende senin gibi bazı sebeplerden kendimi suçladim yetersiz olduğumu düşündüm ama öyle değil ışte en iyi biz bakarız yavrularimiza
Bi
bir de insanlar sen böyle alıştırmışsın diyor söylemiş kolay bebeği meme için ağlayan hangi anne vermez ki insanlara laf anlatmıyorum artık he deyip geçiyorum . Bu gümlere geçecek belki özleyeceğiz .inş bizim bebeklerimizde gündüz uyurlar başka türlü hastalığı olmasında buna şükür
evet benim bebeğim en dazla ıkı iki buçuk saat aç kalabiliyor çok haklısınAynen he deyıp gecmeyı bulmezsen her denenı kafaya takarsan zaten cok kafan agrır her kafadan ayrı ses cıkıyo hangsıı aklına uyuyosa onu yapacaksın bız bılıyorz benegmzn ıhtıyacını hissini onlarn bebegı on saat ac kalabılıyo dıye bızımkıde öle olck dıye bısey yok yanı
İlk yapışta yüzeye çıktı canım. Bi kaç ke yapınca dökülür kendisiIlk yapista cıkti mi canım?
Ben bi kaç saniye yaptım canim üşüyünce Sudan çıkardım hemen.Bnde yapmstmda böle olmadı ele geldı bıkac tane
bebekelrn baslari her zaman sicak olur canimKızlar oğlumun kafası son gunlerde bazen daha sıcak gelıyor vucudu nrmal kafası ateslı gbi
Ölçtgmde 36.8 37.1 galan cıktı sıkntı olmaz deglmı