Ins almistir haberdar et bizi. Kakasinida cok yapiyomus metobolizmasi iyi calisiyo demek. Bizimki günde 1 kez yapio ama emziriyorum ben hala.Kizlar bugun saglik ocaginda aylik kontrolumuz var doktorda da kilo kontrolumuz var dua edin kızım kilo almis olsun artık.gece 2 saatte bir kalkmakta bende yoruldum kızımın uykusunu bolmekten kiizmda bıktı sanki kilo almamış gibi ya hala ilk aldığım kıyafetleri hala oluyor nasil gelisecekse benim kizim
Canım üşütüyor olabilir mi? Teri üstünde soğusa ya da ayaklar üşüyünce de öyle kusar. Bizimki de bi ara öyle ağzından burnundan kusuyodu. Çok terliyordu gece uykusuzluktan kontrol edemiyordum.Kızlar bebegim 2-3 gundr agzindan surekli gaz cıkaryor.Hic keyfi yok.Bu gecede emerken bi cay bardagı belki fazlasidr, oyle bi kustu ki carsaf,benim kollarim,ustum,kendi kolu sırılsıklam olduKaranlik oldugundan goremedim ama kesin burnundan da cikti.Nefes almakta zorlandı.Emme pozisyonunda niye boyle kusma olur ki? @Nil0005 Senin bebegin de boyle mi kusuyrdu canım?
Sesli gülüş bizdede henüz yok bazen çok heyecanlanınca kahkaha gibi degilde az sesli gibi gülüyorCanim kavrayamiyor daha 3 4 tane cingiragi var ben eline veriyorum anlık tutuyor sonra geri bırakıyor bide daha sesli görüşlerimiz yok.bizim sizin var mi
Canım güzel haberler alırsın inşallah. Her bebeğin yapısı farklı. Görümcemin ilk çocuğu da ikinci çoçuğu da ayda yarım kilo anca alıyorlarmış. Allah bir şekilde büyütüyor. Sağlığı yerinde olsun da inşallah. Zor zamanlar geçirdi cimcime. Toparlanır inşallahKizlar bugun saglik ocaginda aylik kontrolumuz var doktorda da kilo kontrolumuz var dua edin kızım kilo almis olsun artık.gece 2 saatte bir kalkmakta bende yoruldum kızımın uykusunu bolmekten kiizmda bıktı sanki kilo almamış gibi ya hala ilk aldığım kıyafetleri hala oluyor nasil gelisecekse benim kizim
Kuzum İsmin ne tam olarak. Başka tuhaf şeyler çıktı bu isimdeKizlarerr beni de ekleyim yaa cersdt_ birde mesaj atın rumuzları:) taniytım sizi
umudunu-kaybetme G Gulum80 Astral_ ve diğer arkadaşlar
Canım çok eğlenceli o balonlar ama helyum sıkıntılı bir gaz. Bi kız çocuğunun yüzü yandı o balonlar yüzünden. Yanıcı olduğu için hani. Allah korusun çocuklarımızı. Kazanın nerden geleceği belli olmaz. Kendimi felaket tellalı gibi hissettim ama tedbir olsun diye söylemeden de edemiyorumKızlar fikir olsun diye sizlede paylaşayım helyumlu uçan balonlar varya şekilli hayvanli vs. Onlardan 2 tane alıp bileklerine elbisenin ustunden bağladım kolları hareket ettikce balonlar hareket etti çok sevdi konuştu resmen balonlarla heyecanlandı epey oynadı öyle
Kizlarerr beni de ekleyim yaa cersdt_ birde mesaj atın rumuzları:) taniytım sizi
umudunu-kaybetme G Gulum80 Astral_ ve diğer arkadaşlar
Cersdt_ kuzummmKuzum İsmin ne tam olarak. Başka tuhaf şeyler çıktı bu isimde
Evet imaraysam canımım cersdt_CANIM ınstagram hesabımı bu
Canım çok eğlenceli o balonlar ama helyum sıkıntılı bir gaz. Bi kız çocuğunun yüzü yandı o balonlar yüzünden. Yanıcı olduğu için hani. Allah korusun çocuklarımızı. Kazanın nerden geleceği belli olmaz. Kendimi felaket tellalı gibi hissettim ama tedbir olsun diye söylemeden de edemiyorum
Evet imaraysam canımım cersdt_
Kuzum çıkmadı isim. ayseumitertem sen ekle beni.Cersdt_ kuzummm
Canım istek gonderdimKuzum çıkmadı isim. ayseumitertem sen ekle beni.
Kuzum ınstagram adrsini ver ben ekliyim seniAnlamadım cnm :) net adını yaZarmısın :) nurun.tasarimlari.kokulutas benımkı
Kuzum ınstagram adrsini ver ben ekliyim seni