2017 Aralık Anneleri

Canim ben iki aydir doktora gitmiyorum gecen hafta burnu akiyordu hatta yatagini.egimli.yaptim.burnunu arada actim sirtina zeytinyagi.masaji yaptim. Bol.bol.emzirdim. hastanede mikrop kapiyorlar. Cok.atesi yoksa hirılti falan yoksa götürme aile hekimine neden gitmiyorsun. Sonucta cocuklarin.hastaliklari ayni bebeklikte ates varsa atese kusma eslik.ediyorsa.kanda iltihap vardir.kusma isham var ates yoksa hafif bagirsak.enfeksiyonudur.burnu akiyorsa ates hafifse nezledir, bunlar icin.ilaci aile hekimleride yazabiliyor hatta gerekmedikce antibiyotik.yazmiyorlar. ates 38 se elbet götürürsün ancak hafif rahatsizliklarda aile hekimine guven

Her gece 23 ten sabah 6 ya kadar kesinlikle uyumuyor bu cocuk. Haftaya pazartesi de işbaşı oof of

Sagıl cnm bakıyım bı :)

Bnde oğlusumla etkınlık yapmayı planlıyorum ınsallah :)

beeen hala ara ara aciyo gecmiyo bi turlu.sanirim eski kiloma donene kadarda gecmiycek.dr a gitmeyede korkuyrm hemen kokunden halledelm diyolar yani cekip kazima yontemi

Dogdugundan beri en uzun geceydiIki guc gundur 6 da uyuyup sabah 6 da kalkiyrdu emip emip uyuyrdu.Nazara getrdim.Dun 9 da uyandgnda gazini cikartayim derken uykusu kacti.Gaz cıkti ama uykuda gitti.Ondan sonra hic uyumadiSimdi de uyumuyor

Dogdugundan beri en uzun geceydiIki guc gundur 6 da uyuyup sabah 6 da kalkiyrdu emip emip uyuyrdu.Nazara getrdim.Dun 9 da uyandgnda gazini cikartayim derken uykusu kacti.Gaz cıkti ama uykuda gitti.Ondan sonra hic uyumadiSimdi de uyumuyor
Maşallah ne güzelmiş 6da uyuyo 6da uyanmak..bizimki 12 den sonra uyuyor sabah 9 a kadar hemen hemen emio geri uyuyor gazı yoksa eğer..bende hastayım benim kız da yatsa şöyle 4 saat kesintisiz uyusada dinlensem ama nerdeee..2saatte uyanıp emmek istiyor.. Ama ben yaptım annem lahana turşusu yedirdi diğer gün de portakal yedirdi az az ye gribe iyi gelir gaz yapmaz belki artık dedi ama yaptı..çok pişman ve yorgunum..

Canım emmesi düzeldi mi? Benim oğlan emmiyor goguslerim patlayacak artik sağım yapmaktan fenalık geldi ya. Neden emmiyor aklım almiyor

Maşallah canm allah bağışlasın bi yerini sık kiz çocuğu severken.:) anneyle babanın nazari değer en cok

kiiiiz masallah yanaklara baaak nazar degcek ya masallah subanallah cok tatli.biizimkide 29 kasim doğumlu ama bu ay cok yavas gidiyo kilosu bugun gittik saglik ocagina 5800 biylar ayni hemen hemen.hastada belki ondan diyrm cok taktm kafaya
Yok canm baz ı çocuklar boya veriyor gelişimini .takma kafana benim görümcede bi kız var görsen sırık gibi:)zayıf ama çok uzun 2 yaşında ama 5 yaşındaki çocuğun boyunda

Yediklerimize dikkat etmeyince cok kotu oluyor canım.Sersem gibiyim bugun.Sabah uykusu da cok tatli oluyr.6 dan sonra biraz daha uyusun diye bakiyorum:)Ins.eski duzenine doner yine

Canım emmesi düzeldi mi? Benim oğlan emmiyor goguslerim patlayacak artik sağım yapmaktan fenalık geldi ya. Neden emmiyor aklım almiyor
Eskiye gore daha ii sanki canim ama yine bazen ayakta emzirdigim zamanlar oluyor.Aglayarak cikariyr agzindan memeyi.Doktorumuz 3.ay icin boyle anlar oluyr dedi. Sen stok yap en iyisi.Emmiyorsa sutun azalmasin

Yanlız değilmişim bu konuda uykusu var ama uyuyana kadr pislamamktan helak oluyorum kapat gözünü uyu iste ağlamaktan yoruluyor artik uyuyana kadr 10 dk sonra gülerek uyanıyor :)

Sağdığın sütü biberonla mı veriyorsun emzik kullanıyomusunuz belki meme reddi yaşıyorsunuz 3 4. Ay meme reddi yaşanabilirmis

beeen hala ara ara aciyo gecmiyo bi turlu.sanirim eski kiloma donene kadarda gecmiycek.dr a gitmeyede korkuyrm hemen kokunden halledelm diyolar yani cekip kazima yontemi
Ben kiloda almadım dogurdum eski kilomdan 2 kilo fazlayim hamilelikte odemde olmadı bu neden oldu şimdi anlamış değilim

YARDIMMM
Kızlar kızımın ateşi bir türlü inmiyor öksürüyor burnu tıkalı onlardan ziyade ateş beni çok korkutuyor boynu 38 bazen daha fazla çıkıyor doktora iki gündür götürüyorum öksürük İçin şurup veremiyoruz diyor bi ilaçlı burun damlası verdi bide yine serum fizyolojik yazdı evde takip edin ateşini diyor ateş düşürücü dışında bişey yapıyormusunuz bi yerde okumuştum öksürük İçin göğsüne bal ve karabiber sürmeyi iyi gelir mi acaba

Cnm bize ventolin verdi öksürük için.. Nasıl veremez ki..val karabiber ben büyük kıza koyuyorum..iyi geliyor..tülbente baş sürüyorum karabiber ekeliyorum göğsüne yapıştırıyorum..şifa olsun yaparsan eğer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…