2017 Aralık Anneleri

Canım çok saol bal karabiber duydum bende yaparım uyanırsa şurup işe yarıyor mu kızım 3 aylık kullanabilirim değil mi bizde alalım

Yok canm baz ı çocuklar boya veriyor gelişimini .takma kafana benim görümcede bi kız var görsen sırık gibi:)zayıf ama çok uzun 2 yaşında ama 5 yaşındaki çocuğun boyunda
biizmkide boya gidiyo ama kilo alimi yavasladi gibi cok zayifta iyi degil cok sismanda saglikli olsunlarda insallah

Evet bende sipariş verdim civilden kizimin yazlıklarıni dediğin gibi çok güzel ve kaliteli ama kisliklari için aynı şeyi diyemiycem hırka almıştım bi yıkamada eski gibi oldu elsivada daha çok çeşit var ora daha iyi gibime geliyor .

Canım çok saol bal karabiber duydum bende yaparım uyanırsa şurup işe yarıyor mu kızım 3 aylık kullanabilirim değil mi bizde alalım
Benimki de 3.5 aylık cnm..Dr a sormaktadır fayda var tabi..bizde etki etti cnm uykusundan uyandırıyordu öksürüğü ciğerler temiz dedi Dr sürekli burnunu aç ve şurubu 1 hafta günde 2kez 1 çay kaşığı kullan dedi..

Benim 2. Kız bu cnm..ilkinde biraz uyuz davrandım yemek konusunda.. Hala uyuz devam ediyor.. Yiyen çocuk değil yani yemek yedirmek zulüm bana..inş bu öyle olmaz
Canım sen de haklısın benim kız da pek yemez ama bence yapısı öyle bebekken pek meme de emmezdi bildim bileli iştahsız yani. İnşallah oğluşum yer bol bol

Bence çok güzel anlaşmışsın Canım ben 2 sene önce haftada 4 gün 4 saat tek okuldaydım 500 veriyordum üstelik bakıcıya götürüp bırakıyordum. Ama çok güveniyordum Allah razı olsun güzel bakıyordu kızıma. Merhametli olması çok önemli inş gönlüne göre olur hayırlı olsun Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…