Evet cnm o kural var..benim kız hiç bişeye alerji olmadı..ama kızarıklık falan olur herhalde..belli eder kendini..zaten az az vericez önce3 gun kuralı varms dımı 3 gn bıyunca baska besın verılmıyomus bı belrtı olmazsa alerjısı yok demkms.. nasl bı belrtı oluyo pekı alerjısı varsa
Baticon yakmaz göbeginede surüyoruz sonucta ama patlamissa guzelce sil eldiveni hametan surersen tak merhem surmemissen takma acıkta daha cabuk iyilesir.doktora gitme hemen sakin ol diktorlar ilac yazmaya heves aile hekimine git boyle durumlarda.bir de bir hametan bulundur surekli cantanda benim gorumcemin eli yandi sicak suda hemen yanindaydi hametan surduk 2 3 saat acidi sonra hafifledi kaynar su olmasina ragmen kabarcik olmadi.acil durumlar icin kurtariciCanım patlams zaten batıcon surersem yakmazmı. Eldıven gydrdım zaten agzına alıyo cnku
bizimki erken dogum canim normalde tahmini dogum tRihi 28 aralikti 1 ay erken geldi :)Ana dilek benimki 28 kasım doğumlu kizzzz:)))(
amin canim cümlemizinkiniMasalllahhhh dileeeekkkk:) nazarlarda korusun rabbimmm
vicksi direk yakinina derisine surmemk lazim onu biliyrm ama oda icinde kokusu agir gelir mi bilmiyrm.tam aksine bizi cok rahatlatmsticanım sifa olsun minige ama cold mix te viks gibi ağır kokuyor zaten canım ama arasında ne fark var dersem bilmiyorum.
Benim de kozlarım tükenmiş durumdaKızlar kafayı yedim oğlum hiç uyumuyor sürekli ağlıyor neden bilmşyrmkucak ta ağlıyor pusette yastıkta sallıyrm olmuyor ben ne yapcm 1 saat uyutmak için uğraşırım ama bi saat bile uyumaz
Saç kurutma kâr etmiyor artık bizeBoyle anlarda supurge aciyorum ben.Dene bakalim canim.Agrisi varsa ondan agliyrdur
Bizimki de carsafla sallanmak disinda kesinlikle uyumuyorArabada bile uykuya dalamıyor.Bi yere gitmeye korkar oldum artik.Cok agliyr,terliyor
Gecer ınsalalh cnm arada yapıyolar oyle hıc bellı olmuyo hallerı
Benim de kozlarım tükenmiş durumda
Uyumuyor
Karın ağrısı sürekli
Dün 1 saat arabayla dolaştırdık
Bana mısın demedi uyumadı
Benim uykum geldi mayıştım
Ağlayarak uyanıyor biraz güleç sonra hep ağlama
Ahmet kaya çalıyordu arabada gezerken
Ona mı alıştı bilmem
Eve gelince de açtık öyle uyudu
Artık ona sunacak kozum kalmadı
Bundan da sıkılırsa ne yaparım bilmem
Kzlar yapablcegum bısey varmı bukac gn once kızarp sısmıstı smdıde beyazladı ıkthap gbı
Geçmiş Olsn Canm bizm dr baş parmağımız çok kötü oldu Eti'ni kestim çok kızardıuyuyordu keserken hissetti uyandı canı yandı sanırım
Baticon yakmaz göbeginede surüyoruz sonucta ama patlamissa guzelce sil eldiveni hametan surersen tak merhem surmemissen takma acıkta daha cabuk iyilesir.doktora gitme hemen sakin ol diktorlar ilac yazmaya heves aile hekimine git boyle durumlarda.bir de bir hametan bulundur surekli cantanda benim gorumcemin eli yandi sicak suda hemen yanindaydi hametan surduk 2 3 saat acidi sonra hafifledi kaynar su olmasina ragmen kabarcik olmadi.acil durumlar icin kurtarici
Öyle çok degil 1 2 çay kaşığı.5.ayda 1 tatli kasigina cikarttim 6.ayda hafif kabak ve havuc pureleri verdim. Mesela en son portakali 1 bucuk yasinda verdim.ilk.kabak havuc elma bagirsaklarini bozmayan seyler.kasikla verme nedenim yutmayi ogrendin 6.ayda hemen baslarsan zorlanir reddeder.internette vardi beslenme uzmanlarinin sayfalarinda var hangi besinlerin öncelikli verilecegi.burda amac alerji durumuna dikkat etmek.icin ayni anda iki gıdayı vermemek ikincisi yutma aliskanligini kazanmasi icin kasikla ek gida vermesende sütunü ve ya rezenesini kasikla ver mesela.
Izliyorum canim.minika çocuktan firsat olursa. Ben izin alinca okulu birakti Okula gitmeyince evde minika çocuga sardi benim yaramaz. Etkinlik yapiyorduk.bebek dogmadan suan etkinlikte yapamiyorum bana tv izletmiyor. Hatta o sunucunun.bebegide.kolikti.banyoda uyutuyordu :)Trt1 de brdeyse hergn bebeklerle ılgılı uzmanlar gelıyor doktor geldı programına takıp edebıkrsenız bakın bı faydalı bılgıler oluyo... yanla hatrmaıyosam bal vermeyn ıkı yasına kadr denstı mesela
Ben yasiyorum.suan iltihapliyor hatta. Ilik.vazelinli suyun.icinde beklet hergün geciyor 5 6ay icinde yani.benimki gecmisti ilk.dogumdan sonra bundada olduKizlar dogumdan sonra tirnak batması yaşayan biri vardı kimdi acaba bugun hafif bi sızı vardı ayak baş parmağımda şimdi çok fena sızlıyor hayatimda hiç tırnak batması yaşamamıştım ne yapmam lazım tırnaklarımı herzaman ki gibj kesiyorum sanırım kesmekle alakalı bi durum degil bu