- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 37
Ayyy cok tatlı masallahhDusarı cıkamıyorz madem ewde gezelım dedık ve uyudu su an arabadaılk kez paylasıyorm oğlusumu :)
Bebslerı yastığa yatırıyomusunız kzlar
Maşallah kuzuga allah bağışlasın canm acısını göstermesin yavrununDusarı cıkamıyorz madem ewde gezelım dedık ve uyudu su an arabadaılk kez paylasıyorm oğlusumu :)
Maşallah Paşaya. Rabbim esirgesin inşallah.Dusarı cıkamıyorz madem ewde gezelım dedık ve uyudu su an arabadaılk kez paylasıyorm oğlusumu :)
Reflü için yastığı döşeğin altına bırakıp öyle kullanmak gerek canım. Direk yastığa yatırmak doğru değil. Boyun eğriliği filan olur Allah muhafaza. Sen nasıl yatırıyorsun? Ben döşeğin altına bırakıyorum yastığı. Sanki daha rahat uyuyo:)Yastikla yatirinca boynu nasıl olur ki canım ben refluden dolayı hep yastikla yatırmak zorunda kaliyorum
oyy masallah kofte dudagaa:)) eldivenleri cikar yalniz tutmayi ogrensin elelrni kesfetsin canim
Masallah canım.Allahim nazardan saklasin.Bi cesaret edemiyrz di mi disari cikarmaya?
Aynen kısliklar iyi degil kıslıklari elsivadan aliyorum ben.Evet bende sipariş verdim civilden kizimin yazlıklarıni dediğin gibi çok güzel ve kaliteli ama kisliklari için aynı şeyi diyemiycem hırka almıştım bi yıkamada eski gibi oldu elsivada daha çok çeşit var ora daha iyi gibime geliyor .
Hergün isten gelince yemek yapmadan etkinlik yapardik. Misır patlatir kitap okurduk sinema günümüz vardı simdi cok yapamiyoruz ama dün yanardağ deneyi yaptık.Bnde oğlusumla etkınlık yapmayı planlıyorum ınsallah :)
Evet bende sipariş verdim civilden kizimin yazlıklarıni dediğin gibi çok güzel ve kaliteli ama kisliklari için aynı şeyi diyemiycem hırka almıştım bi yıkamada eski gibi oldu elsivada daha çok çeşit var ora daha iyi gibime geliyor .
Ahh ahh zar zor 8.5 ta uyudu aksm huyszdu braz ustıne uzanp emzrdım 20dk falan ıyı emdı 9da yattm esım sallıyodu bı ara.. 11 den snra 3 kere kalktm az emdı dun dıye ac kalmasndıye en son 1 de az uyanr gbı oldu aldm emıyo smdı ıcım rahat etmıyo nrmalden az emdgnde.. gundzde sz emdı az uyudu bugun hemen bseymı varkı dıye dsnuyorm
Bu ayin ozelligi canim,uzulme.Uyanikken benim minis de emmiyor,bitiremiyor.Doktora soyledigimde gece bosaltyr ama di mi demisti.Ahh ahh zar zor 8.5 ta uyudu aksm huyszdu braz ustıne uzanp emzrdım 20dk falan ıyı emdı 9da yattm esım sallıyodu bı ara.. 11 den snra 3 kere kalktm az emdı dun dıye ac kalmasndıye en son 1 de az uyanr gbı oldu aldm emıyo smdı ıcım rahat etmıyo nrmalden az emdgnde.. gundzde sz emdı az uyudu bugun hemen bseymı varkı dıye dsnuyorm
Bu ayin ozelligi canim,uzulme.Uyanikken benim minis de emmiyor,bitiremiyor.Doktora soyledigimde gece bosaltyr ama di mi demisti.
Aç olsa uyumaz bence rahat ol. Ben de olamıyorum aslında ama olmamız lazım.
Canım sadece kafasını koymuyorum yastığa sırtını da koyuyorum bide yastigin içindeki pamuk az içine gömülüp gidiyor yastigin doğduğunda ebe de yatağının altına yastık koymuştuReflü için yastığı döşeğin altına bırakıp öyle kullanmak gerek canım. Direk yastığa yatırmak doğru değil. Boyun eğriliği filan olur Allah muhafaza. Sen nasıl yatırıyorsun? Ben döşeğin altına bırakıyorum yastığı. Sanki daha rahat uyuyo:)
Yanlız değilmişim bu konuda uykusu var ama uyuyana kadr pislamamktan helak oluyorum kapat gözünü uyu iste ağlamaktan yoruluyor artik uyuyana kadr 10 dk sonra gülerek uyanıyor :)
Dusarı cıkamıyorz madem ewde gezelım dedık ve uyudu su an arabadaılk kez paylasıyorm oğlusumu :)