2017 Aralık Anneleri

Canım patlams zaten batıcon surersem yakmazmı. Eldıven gydrdım zaten agzına alıyo cnku
Baticon yakmaz göbeginede surüyoruz sonucta ama patlamissa guzelce sil eldiveni hametan surersen tak merhem surmemissen takma acıkta daha cabuk iyilesir.doktora gitme hemen sakin ol diktorlar ilac yazmaya heves aile hekimine git boyle durumlarda.bir de bir hametan bulundur surekli cantanda benim gorumcemin eli yandi sicak suda hemen yanindaydi hametan surduk 2 3 saat acidi sonra hafifledi kaynar su olmasina ragmen kabarcik olmadi.acil durumlar icin kurtarici

Kızlar kafayı yedim oğlum hiç uyumuyor sürekli ağlıyor neden bilmşyrm :KK43: kucak ta ağlıyor pusette yastıkta sallıyrm olmuyor ben ne yapcm :KK43: 1 saat uyutmak için uğraşırım ama bi saat bile uyumaz
Benim de kozlarım tükenmiş durumda
Uyumuyor
Karın ağrısı sürekli
Dün 1 saat arabayla dolaştırdık
Bana mısın demedi uyumadı
Benim uykum geldi mayıştım
Ağlayarak uyanıyor biraz güleç sonra hep ağlama
Ahmet kaya çalıyordu arabada gezerken
Ona mı alıştı bilmem
Eve gelince de açtık öyle uyudu
Artık ona sunacak kozum kalmadı
Bundan da sıkılırsa ne yaparım bilmem :KK43:

Bizimki de carsafla sallanmak disinda kesinlikle uyumuyor:KK43:Arabada bile uykuya dalamıyor.Bi yere gitmeye korkar oldum artik.Cok agliyr,terliyor

Ben de misafirliğe gitmeye çekiniyrm artık ne halde ne zorluklarla uyutmaya çalışıyrm,, bi an önce düzene girer inşşh.. sallamaya çok karşıydım ama maalesef o durumda herşeyi deniyorzz :KK43:

Benim de kozlarım tükenmiş durumda
Uyumuyor
Karın ağrısı sürekli
Dün 1 saat arabayla dolaştırdık
Bana mısın demedi uyumadı
Benim uykum geldi mayıştım
Ağlayarak uyanıyor biraz güleç sonra hep ağlama
Ahmet kaya çalıyordu arabada gezerken
Ona mı alıştı bilmem
Eve gelince de açtık öyle uyudu
Artık ona sunacak kozum kalmadı
Bundan da sıkılırsa ne yaparım bilmem :KK43:

şekilden şekle sokuyrlar bizleri cnm daha ne yapacz bilmez olduk uyumak istyr ama dövmüşçrsine ağlıyor netten elltrk süpürge sesi uyutuyordu şimdi gerçk sesle bile uyumuyor kollarım çok yorulmuş taşıyıp pışpışlamaktn( 1 ay önce sadece totosuna pışpışlamamla uyurdu ) bunda da galip geldi uyumadı puset olmadı ayakta sallama arabada da uyumadı daha ne yapmamız lazım :KK43:

Kızlar bugün bakıcı ile görüştüm.sanirim 600 lira vericem aylık.aabah 7.30 akşam üzeri 15.00.bakici sadece çocukla ilgilenecek.yaparsa belki bir çeşit yemek yapacak.çocuk dışında başka bişeyle ilgilenmesini asla istemiyorum.temizkik içinde haftada iki gün gelcek.tam gün değil bu arada.evin temizlik ihtiyacına göre. Yanındalar anlaşmadım.hemende çıkabilir uzun da sürebilir .temizlik yapicak.haftalik 80 lira.ayrica cam silerse tüm camlar için ek 40 lira alacak.nisan ayında bakıcı başlıcak. Pazartesi gününden itibaren de temizlik.

Ek dersim 800 civarı lira bütün hepsi oğlum için gidecek.ama değer. Çünkü ise başlayınca yorgun olucam birde temizlik vs derdi ile uğraşmak istemiyorum. Oğluma sabrım kalmaz çünkü.okukda öğrenciler beni bir hayli yoracak.eminim. üzerine birde ev işleri kafayi yerimmm

Baticon yakmaz göbeginede surüyoruz sonucta ama patlamissa guzelce sil eldiveni hametan surersen tak merhem surmemissen takma acıkta daha cabuk iyilesir.doktora gitme hemen sakin ol diktorlar ilac yazmaya heves aile hekimine git boyle durumlarda.bir de bir hametan bulundur surekli cantanda benim gorumcemin eli yandi sicak suda hemen yanindaydi hametan surduk 2 3 saat acidi sonra hafifledi kaynar su olmasina ragmen kabarcik olmadi.acil durumlar icin kurtarici

Hametan var cnm sururuyum sabah bakalım ınsallah

Öyle çok degil 1 2 çay kaşığı.5.ayda 1 tatli kasigina cikarttim 6.ayda hafif kabak ve havuc pureleri verdim. Mesela en son portakali 1 bucuk yasinda verdim.ilk.kabak havuc elma bagirsaklarini bozmayan seyler.kasikla verme nedenim yutmayi ogrendin 6.ayda hemen baslarsan zorlanir reddeder.internette vardi beslenme uzmanlarinin sayfalarinda var hangi besinlerin öncelikli verilecegi.burda amac alerji durumuna dikkat etmek.icin ayni anda iki gıdayı vermemek ikincisi yutma aliskanligini kazanmasi icin kasikla ek gida vermesende sütunü ve ya rezenesini kasikla ver mesela.

Trt1 de brdeyse hergn bebeklerle ılgılı uzmanlar gelıyor doktor geldı programına takıp edebıkrsenız bakın bı faydalı bılgıler oluyo... yanla hatrmaıyosam bal vermeyn ıkı yasına kadr denstı mesela

Kizlar dogumdan sonra tirnak batması yaşayan biri vardı kimdi acaba bugun hafif bi sızı vardı ayak baş parmağımda şimdi çok fena sızlıyor hayatimda hiç tırnak batması yaşamamıştım ne yapmam lazım tırnaklarımı herzaman ki gibj kesiyorum sanırım kesmekle alakalı bi durum degil bu

Erkek bebek anneleri civil bu yaz erkek bebeklere kiyafet şöleni yasatmıs ben ogluma aldim.çok kaliteli ve çok tarz ürünler var bebekler icin .kız bebeklerde o kadar ürün yok.kuju baby markali ürünler çok kaliteli bir tane getirtip deneyebilirsiniz.ben 14 liralik tişörtlerden aldim ogluma çok.kaliteli solma çekme yapmiyor 30 derecede yikadiginizda. Kış ürünleri icin garanti veremeyecegim kısliklari elsivadan aliyorum ben.ana yaz ürünleri kuju beybinin.oldukca kaliteli.çok çabuk büyüyorlar o nedenle cok pahali ürünler tercih etmiyorum.ama diger markalar degil.kuju çok güzel civilde tafy var o da cok.iyi ama beden çok.ufak.kullanışsız. kızımada civilden aldım cıvıl cıvıl elbiseler.suaba kadar alisveriste hic sorun yasamadim ayni gun hemen.gonderiyorlar. bir bakin bence erkek.bebekler.icin.ic bukadar urün gormemistim gecmiste. Bu arada harfler telefon klavyesi nedeniyle yanlis oluyor nokta o.nedenle oluyor.

Trt1 de brdeyse hergn bebeklerle ılgılı uzmanlar gelıyor doktor geldı programına takıp edebıkrsenız bakın bı faydalı bılgıler oluyo... yanla hatrmaıyosam bal vermeyn ıkı yasına kadr denstı mesela
Izliyorum canim.minika çocuktan firsat olursa. Ben izin alinca okulu birakti Okula gitmeyince evde minika çocuga sardi benim yaramaz. Etkinlik yapiyorduk.bebek dogmadan suan etkinlikte yapamiyorum bana tv izletmiyor. Hatta o sunucunun.bebegide.kolikti.banyoda uyutuyordu :)

Kizlar dogumdan sonra tirnak batması yaşayan biri vardı kimdi acaba bugun hafif bi sızı vardı ayak baş parmağımda şimdi çok fena sızlıyor hayatimda hiç tırnak batması yaşamamıştım ne yapmam lazım tırnaklarımı herzaman ki gibj kesiyorum sanırım kesmekle alakalı bi durum degil bu
Ben yasiyorum.suan iltihapliyor hatta. Ilik.vazelinli suyun.icinde beklet hergün geciyor 5 6ay icinde yani.benimki gecmisti ilk.dogumdan sonra bundada oldu

X