- 17 Ocak 2014
- 1.041
- 525
Ben gündüz sohbet ederken yatırıyorum..gece yastıksız yatıyorBebslerı yastığa yatırıyomusunız kzlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gündüz sohbet ederken yatırıyorum..gece yastıksız yatıyorBebslerı yastığa yatırıyomusunız kzlar
Canım çok saol bal karabiber duydum bende yaparım uyanırsa şurup işe yarıyor mu kızım 3 aylık kullanabilirim değil mi bizde alalımCnm bize ventolin verdi öksürük için.. Nasıl veremez ki..val karabiber ben büyük kıza koyuyorum..iyi geliyor..tülbente baş sürüyorum karabiber ekeliyorum göğsüne yapıştırıyorum..şifa olsun yaparsan eğer..
biizmkide boya gidiyo ama kilo alimi yavasladi gibi cok zayifta iyi degil cok sismanda saglikli olsunlarda insallahYok canm baz ı çocuklar boya veriyor gelişimini .takma kafana benim görümcede bi kız var görsen sırık gibi:)zayıf ama çok uzun 2 yaşında ama 5 yaşındaki çocuğun boyunda
Ben gündüz sohbet ederken yatırıyorum..gece yastıksız yatıyor
Evet bende sipariş verdim civilden kizimin yazlıklarıni dediğin gibi çok güzel ve kaliteli ama kisliklari için aynı şeyi diyemiycem hırka almıştım bi yıkamada eski gibi oldu elsivada daha çok çeşit var ora daha iyi gibime geliyor .Erkek bebek anneleri civil bu yaz erkek bebeklere kiyafet şöleni yasatmıs ben ogluma aldim.çok kaliteli ve çok tarz ürünler var bebekler icin .kız bebeklerde o kadar ürün yok.kuju baby markali ürünler çok kaliteli bir tane getirtip deneyebilirsiniz.ben 14 liralik tişörtlerden aldim ogluma çok.kaliteli solma çekme yapmiyor 30 derecede yikadiginizda. Kış ürünleri icin garanti veremeyecegim kısliklari elsivadan aliyorum ben.ana yaz ürünleri kuju beybinin.oldukca kaliteli.çok çabuk büyüyorlar o nedenle cok pahali ürünler tercih etmiyorum.ama diger markalar degil.kuju çok güzel civilde tafy var o da cok.iyi ama beden çok.ufak.kullanışsız. kızımada civilden aldım cıvıl cıvıl elbiseler.suaba kadar alisveriste hic sorun yasamadim ayni gun hemen.gonderiyorlar. bir bakin bence erkek.bebekler.icin.ic bukadar urün gormemistim gecmiste. Bu arada harfler telefon klavyesi nedeniyle yanlis oluyor nokta o.nedenle oluyor.
Benimki de 3.5 aylık cnm..Dr a sormaktadır fayda var tabi..bizde etki etti cnm uykusundan uyandırıyordu öksürüğü ciğerler temiz dedi Dr sürekli burnunu aç ve şurubu 1 hafta günde 2kez 1 çay kaşığı kullan dedi..Canım çok saol bal karabiber duydum bende yaparım uyanırsa şurup işe yarıyor mu kızım 3 aylık kullanabilirim değil mi bizde alalım
Boynunun düz olması için ne kadar az yatırırsan o kadar iyi cnm..Ben braz fazla yatrıyorm sankı daha az yatrıyım
Boynunun düz olması için ne kadar az yatırırsan o kadar iyi cnm..
Masallah canım.Allahim nazardan saklasin.Bi cesaret edemiyrz di mi disari cikarmaya?Dusarı cıkamıyorz madem ewde gezelım dedık ve uyudu su an arabadaılk kez paylasıyorm oğlusumu :)
Maşallah..bizim bebek arabamızı ablamız bize vermiyor..hoş bizimki de içinde yatmaz zaten deDusarı cıkamıyorz madem ewde gezelım dedık ve uyudu su an arabadaılk kez paylasıyorm oğlusumu :)
Aynen bende korkuyorum nisan olsun da çıkarız artık ne kaldı surda..Masallah canım.Allahim nazardan saklasin.Bi cesaret edemiyrz di mi disari cikarmaya?
Evet ins.canım.Hava cok guzeldi bugun ama ruzgarlıydiAynen bende korkuyorum nisan olsun da çıkarız artık ne kaldı surda..
Burda da öyle taam öğle .saatinde çıkmak lazım..ki rüzgar olmasın ..Evet ins.canım.Hava cok guzeldi bugun ama ruzgarlıydi
Yastikla yatirinca boynu nasıl olur ki canım ben refluden dolayı hep yastikla yatırmak zorunda kaliyorumBoynunun düz olması için ne kadar az yatırırsan o kadar iyi cnm..
MaşAllah yavrucuğaDusarı cıkamıyorz madem ewde gezelım dedık ve uyudu su an arabadaılk kez paylasıyorm oğlusumu :)
Canım sen de haklısın benim kız da pek yemez ama bence yapısı öyle bebekken pek meme de emmezdi bildim bileli iştahsız yani. İnşallah oğluşum yer bol bolBenim 2. Kız bu cnm..ilkinde biraz uyuz davrandım yemek konusunda.. Hala uyuz devam ediyor.. Yiyen çocuk değil yani yemek yedirmek zulüm bana..inş bu öyle olmaz
Bence çok güzel anlaşmışsın Canım ben 2 sene önce haftada 4 gün 4 saat tek okuldaydım 500 veriyordum üstelik bakıcıya götürüp bırakıyordum. Ama çok güveniyordum Allah razı olsun güzel bakıyordu kızıma. Merhametli olması çok önemli inş gönlüne göre olur hayırlı olsun CanımEk dersim 800 civarı lira bütün hepsi oğlum için gidecek.ama değer. Çünkü ise başlayınca yorgun olucam birde temizlik vs derdi ile uğraşmak istemiyorum. Oğluma sabrım kalmaz çünkü.okukda öğrenciler beni bir hayli yoracak.eminim. üzerine birde ev işleri kafayi yerimmm
oyy masallah kofte dudagaa:)) eldivenleri cikar yalniz tutmayi ogrensin elelrni kesfetsin canimDusarı cıkamıyorz madem ewde gezelım dedık ve uyudu su an arabadaılk kez paylasıyorm oğlusumu :)