2017 Aralık Anneleri

aynen canım bizimki ciğerlerini indi ocak 27 den beri buhar kullanıyorum ventolin ve budecor başka ilaç kullanmıyorum su an. geçen ay iki paket antibiyotik ve 5 iğne kullandık şimdi sadece buhar kullanıyorum bizim de en son alerjik olabilir dedi ayrıca reflu de yapabiliriz onun da tedavisi devam ediyor.ve su an süt ürünleri hiç tuketmiyorum.size de geçmiş olsun canim.bütün gürültüsü ve Geniz akıntısı sürekli var bir türlü geçmiyor.
Bizde aynı ilaçları kullanıyoruz canım:KK43: yarın doktora gdiicez doktor bakalım ne dicek.artik buhar vermekten gerçekten biktim.peki soğuk buhar makinesi aldınız mı oda için.alrji benimde aklıma geliyor.cunku bende acayip alerjik bir yapıya sahibim.peki size doktor ne diyor sürekli tekrarlar miymiş böyle:KK43:

kiiiiz masallah yanaklara baaak nazar degcek ya masallah subanallah cok tatli.biizimkide 29 kasim doğumlu ama bu ay cok yavas gidiyo kilosu bugun gittik saglik ocagina 5800 biylar ayni hemen hemen.hastada belki ondan diyrm cok taktm kafaya
Ana dilek benimki 28 kasım doğumlu kizzzz:)))(

Maşallah cnm bende başlayacağım..ama yoğurt vermiştim sanki ben büyük kızımda..hadi bakalım kızlar cam rendesi olanlar yavaştan çıkarsınlar raflardan..olmayanlar da temin etsinler..
Bugün bimden aldo eşim cam rende :) bende elma suyundan başlıcam inşallah 28 inden sonra

Korkma baticon sur oraya sonra iktihapi sikarak cikar cani acir ama onu cekmek daha zor sonra tekrar baticon sür 2 gube gecer bizimkide ayni oldu aile hekimi bu sekilde yapti 2 gunde gecti.eger elinde varsa hametan sur eldiven giydir sonra agzina almasin parnagini

Canım patlams zaten batıcon surersem yakmazmı. Eldıven gydrdım zaten agzına alıyo cnku

O

Oyun halısı pismanliktir bazen. :) bebegi.mindere yatirip oyuncaklari sen üstten tutup oynatirsan.oynatirken de konusursan onunla daha faydali bir aktivite olur. Ben isim.oldugunda pusete alistirdim pusette beni izliyor aglamadan isim bitince hemen agliyor :)

Ben pusete bıkere koydum tahat etmedı gbı geldı az daha ıkerde yatrmayı dsnuyorm. Ewt oyun halısı benm ewdede geeklı degl pusetın ustune bagluyorm bnde pelusu

Benimde hiç doktorunnyaninda bişey aklıma gelmiyor ya :KK43:

AYnn cnm bı telasla gırıp cıkıhorz mızmızlanıyo bazen ustcek ı haatamımolck derken bıde ben devkete gıdıyorm zatn ıkı hasta brden alıyo hemen dıger hastaya donüverıyo yıne ben arada allıma gelrse bır ıkı soru soruyorm

Bence geç başlamak iyi değil cnm çünkü ilk yatırma şeklinde başalaıyoruz bir de alerji olup olmadığına bakıyoruz derken zaman .Geçiyor..yani sende tecrübelisin tabi ama ben böyle düşünüyorum
Canım 5 bitikten sonra başlayacağım kızıma da öyle yapmıştım. Çok da erken başlamak istemiyorum tabi kısmet olursa. İlk çocuk tabi insan bir an önce büyüsün yesin içsin yürüsün istiyor. Tadını çıkarın yavaş yavaş

Tontişim 4 aylik oldu artik.bugün elna suyuyla ek gidaya basladi :))oğlanda da 2çay kaşığı elma suyu veriyordum hergün yarım çay kaşığı çorba.suan corba ve almayi cok seviyor tattirmak lazim 4 -5ayda artik cok az oranda

4 ayfa verılıyomymus nm elma suyu baska beler verılebılr dktrmu dedı

Kzlar aunnet oncesı muayene yapuyomu dktr yanı ben sunnet ettrmek ıatıyorm dıye gttgmde tahll muayene ne yapıyo snra gunmu veerıyo devlette yaptran nasul yaptrdı

Bence geç başlamak iyi değil cnm çünkü ilk yatırma şeklinde başalaıyoruz bir de alerji olup olmadığına bakıyoruz derken zaman .Geçiyor..yani sende tecrübelisin tabi ama ben böyle düşünüyorum

3 gun kuralı varms dımı 3 gn bıyunca baska besın verılmıyomus bı belrtı olmazsa alerjısı yok demkms.. nasl bı belrtı oluyo pekı alerjısı varsa

Canım 5 bitikten sonra başlayacağım kızıma da öyle yapmıştım. Çok da erken başlamak istemiyorum tabi kısmet olursa. İlk çocuk tabi insan bir an önce büyüsün yesin içsin yürüsün istiyor. Tadını çıkarın yavaş yavaş
Benim 2. Kız bu cnm..ilkinde biraz uyuz davrandım yemek konusunda.. Hala uyuz devam ediyor.. Yiyen çocuk değil yani yemek yedirmek zulüm bana..inş bu öyle olmaz

Bizde aynı ilaçları kullanıyoruz canım:KK43: yarın doktora gdiicez doktor bakalım ne dicek.artik buhar vermekten gerçekten biktim.peki soğuk buhar makinesi aldınız mı oda için.alrji benimde aklıma geliyor.cunku bende acayip alerjik bir yapıya sahibim.peki size doktor ne diyor sürekli tekrarlar miymiş böyle:KK43:
evet canım gece sabaha kadar sürekli açık tutuyoruz doktor nedenini bulmaya çalışıyor ilcedeyiz imkanlar kısıtlı urfada alerji bölümüne bu gösterin dedi ama bir türlü toparlamiyor ki gidelim.anne ve babada alerji varsa genetik çocuğa geçermiş dedi. böyle olursa sürekli tekrarlar dedi

4 ayfa verılıyomymus nm elma suyu baska beler verılebılr dktrmu dedı

Öyle çok degil 1 2 çay kaşığı.5.ayda 1 tatli kasigina cikarttim 6.ayda hafif kabak ve havuc pureleri verdim. Mesela en son portakali 1 bucuk yasinda verdim.ilk.kabak havuc elma bagirsaklarini bozmayan seyler.kasikla verme nedenim yutmayi ogrendin 6.ayda hemen baslarsan zorlanir reddeder.internette vardi beslenme uzmanlarinin sayfalarinda var hangi besinlerin öncelikli verilecegi.burda amac alerji durumuna dikkat etmek.icin ayni anda iki gıdayı vermemek ikincisi yutma aliskanligini kazanmasi icin kasikla ek gida vermesende sütunü ve ya rezenesini kasikla ver mesela.

Benim 2. Kız bu cnm..ilkinde biraz uyuz davrandım yemek konusunda.. Hala uyuz devam ediyor.. Yiyen çocuk değil yani yemek yedirmek zulüm bana..inş bu öyle olmaz

X