2017 Aralık Anneleri

AYnn cnm bı telasla gırıp cıkıhorz mızmızlanıyo bazen ustcek ı haatamımolck derken bıde ben devkete gıdıyorm zatn ıkı hasta brden alıyo hemen dıger hastaya donüverıyo yıne ben arada allıma gelrse bır ıkı soru soruyorm
Canim ben iki aydir doktora gitmiyorum gecen hafta burnu akiyordu hatta yatagini.egimli.yaptim.burnunu arada actim sirtina zeytinyagi.masaji yaptim. Bol.bol.emzirdim. hastanede mikrop kapiyorlar. Cok.atesi yoksa hirılti falan yoksa götürme aile hekimine neden gitmiyorsun. Sonucta cocuklarin.hastaliklari ayni bebeklikte ates varsa atese kusma eslik.ediyorsa.kanda iltihap vardir.kusma isham var ates yoksa hafif bagirsak.enfeksiyonudur.burnu akiyorsa ates hafifse nezledir, bunlar icin.ilaci aile hekimleride yazabiliyor hatta gerekmedikce antibiyotik.yazmiyorlar. ates 38 se elbet götürürsün ancak hafif rahatsizliklarda aile hekimine guven

Her gece 23 ten sabah 6 ya kadar kesinlikle uyumuyor bu cocuk. Haftaya pazartesi de işbaşı oof of

Erkek bebek anneleri civil bu yaz erkek bebeklere kiyafet şöleni yasatmıs ben ogluma aldim.çok kaliteli ve çok tarz ürünler var bebekler icin .kız bebeklerde o kadar ürün yok.kuju baby markali ürünler çok kaliteli bir tane getirtip deneyebilirsiniz.ben 14 liralik tişörtlerden aldim ogluma çok.kaliteli solma çekme yapmiyor 30 derecede yikadiginizda. Kış ürünleri icin garanti veremeyecegim kısliklari elsivadan aliyorum ben.ana yaz ürünleri kuju beybinin.oldukca kaliteli.çok çabuk büyüyorlar o nedenle cok pahali ürünler tercih etmiyorum.ama diger markalar degil.kuju çok güzel civilde tafy var o da cok.iyi ama beden çok.ufak.kullanışsız. kızımada civilden aldım cıvıl cıvıl elbiseler.suaba kadar alisveriste hic sorun yasamadim ayni gun hemen.gonderiyorlar. bir bakin bence erkek.bebekler.icin.ic bukadar urün gormemistim gecmiste. Bu arada harfler telefon klavyesi nedeniyle yanlis oluyor nokta o.nedenle oluyor.

Sagıl cnm bakıyım bı :)

Izliyorum canim.minika çocuktan firsat olursa. Ben izin alinca okulu birakti Okula gitmeyince evde minika çocuga sardi benim yaramaz. Etkinlik yapiyorduk.bebek dogmadan suan etkinlikte yapamiyorum bana tv izletmiyor. Hatta o sunucunun.bebegide.kolikti.banyoda uyutuyordu :)

Bnde oğlusumla etkınlık yapmayı planlıyorum ınsallah :)

Kizlar dogumdan sonra tirnak batması yaşayan biri vardı kimdi acaba bugun hafif bi sızı vardı ayak baş parmağımda şimdi çok fena sızlıyor hayatimda hiç tırnak batması yaşamamıştım ne yapmam lazım tırnaklarımı herzaman ki gibj kesiyorum sanırım kesmekle alakalı bi durum degil bu
beeen hala ara ara aciyo gecmiyo bi turlu.sanirim eski kiloma donene kadarda gecmiycek.dr a gitmeyede korkuyrm hemen kokunden halledelm diyolar yani cekip kazima yontemi :KK43:

Dogdugundan beri en uzun geceydi:KK43:Iki guc gundur 6 da uyuyup sabah 6 da kalkiyrdu emip emip uyuyrdu.Nazara getrdim.Dun 9 da uyandgnda gazini cikartayim derken uykusu kacti.Gaz cıkti ama uykuda gitti.Ondan sonra hic uyumadi:KK43:Simdi de uyumuyor

Dogdugundan beri en uzun geceydi:KK43:Iki guc gundur 6 da uyuyup sabah 6 da kalkiyrdu emip emip uyuyrdu.Nazara getrdim.Dun 9 da uyandgnda gazini cikartayim derken uykusu kacti.Gaz cıkti ama uykuda gitti.Ondan sonra hic uyumadi:KK43:Simdi de uyumuyor
Maşallah ne güzelmiş 6da uyuyo 6da uyanmak..bizimki 12 den sonra uyuyor sabah 9 a kadar hemen hemen emio geri uyuyor gazı yoksa eğer..bende hastayım benim kız da yatsa şöyle 4 saat kesintisiz uyusada dinlensem ama nerdeee..2saatte uyanıp emmek istiyor.. Ama ben yaptım annem lahana turşusu yedirdi diğer gün de portakal yedirdi az az ye gribe iyi gelir gaz yapmaz belki artık dedi ama yaptı..çok pişman ve yorgunum..

Canım emmesi düzeldi mi? Benim oğlan emmiyor goguslerim patlayacak artik sağım yapmaktan fenalık geldi ya. Neden emmiyor aklım almiyor

Bakıcımız sağlık ocağına kilo ve boy kontrolüne götürmüş Ali Hamza'yı boyu 63 cm kilosu 6300 gram. 4 aralık doğumlu bugün 102 günlük oldu. 2490 gram doğmuştu canımın canı. ahhh bir de tatlı oldu ki teyzeleri, kirpiklerine nazar ettim, gözleri enfeksiyon kapmış, dün sabah ellerimle açtım gözünü, çapaklanıyor ağlar gibi akıyordu.
Maşallah canm allah bağışlasın bi yerini sık kiz çocuğu severken.:) anneyle babanın nazari değer en cok

kiiiiz masallah yanaklara baaak nazar degcek ya masallah subanallah cok tatli.biizimkide 29 kasim doğumlu ama bu ay cok yavas gidiyo kilosu bugun gittik saglik ocagina 5800 biylar ayni hemen hemen.hastada belki ondan diyrm cok taktm kafaya
Yok canm baz ı çocuklar boya veriyor gelişimini .takma kafana benim görümcede bi kız var görsen sırık gibi:)zayıf ama çok uzun 2 yaşında ama 5 yaşındaki çocuğun boyunda:KK48:

Maşallah ne güzelmiş 6da uyuyo 6da uyanmak..bizimki 12 den sonra uyuyor sabah 9 a kadar hemen hemen emio geri uyuyor gazı yoksa eğer..bende hastayım benim kız da yatsa şöyle 4 saat kesintisiz uyusada dinlensem ama nerdeee..2saatte uyanıp emmek istiyor.. Ama ben yaptım annem lahana turşusu yedirdi diğer gün de portakal yedirdi az az ye gribe iyi gelir gaz yapmaz belki artık dedi ama yaptı..çok pişman ve yorgunum..
Yediklerimize dikkat etmeyince cok kotu oluyor canım.Sersem gibiyim bugun.Sabah uykusu da cok tatli oluyr.6 dan sonra biraz daha uyusun diye bakiyorum:)Ins.eski duzenine doner yine

Canım emmesi düzeldi mi? Benim oğlan emmiyor goguslerim patlayacak artik sağım yapmaktan fenalık geldi ya. Neden emmiyor aklım almiyor
Eskiye gore daha ii sanki canim ama yine bazen ayakta emzirdigim zamanlar oluyor.Aglayarak cikariyr agzindan memeyi.Doktorumuz 3.ay icin boyle anlar oluyr dedi. Sen stok yap en iyisi.Emmiyorsa sutun azalmasin

Yanlız değilmişim bu konuda uykusu var ama uyuyana kadr pislamamktan helak oluyorum kapat gözünü uyu iste ağlamaktan yoruluyor artik uyuyana kadr 10 dk sonra gülerek uyanıyor :)
şekilden şekle sokuyrlar bizleri cnm daha ne yapacz bilmez olduk uyumak istyr ama dövmüşçrsine ağlıyor netten elltrk süpürge sesi uyutuyordu şimdi gerçk sesle bile uyumuyor kollarım çok yorulmuş taşıyıp pışpışlamaktn( 1 ay önce sadece totosuna pışpışlamamla uyurdu ) bunda da galip geldi uyumadı puset olmadı ayakta sallama arabada da uyumadı daha ne yapmamız lazım :KK43:

Sağdığın sütü biberonla mı veriyorsun emzik kullanıyomusunuz belki meme reddi yaşıyorsunuz 3 4. Ay meme reddi yaşanabilirmis

beeen hala ara ara aciyo gecmiyo bi turlu.sanirim eski kiloma donene kadarda gecmiycek.dr a gitmeyede korkuyrm hemen kokunden halledelm diyolar yani cekip kazima yontemi :KK43:
Ben kiloda almadım dogurdum eski kilomdan 2 kilo fazlayim hamilelikte odemde olmadı bu neden oldu şimdi anlamış değilim

YARDIMMM
Kızlar kızımın ateşi bir türlü inmiyor öksürüyor burnu tıkalı onlardan ziyade ateş beni çok korkutuyor boynu 38 bazen daha fazla çıkıyor doktora iki gündür götürüyorum öksürük İçin şurup veremiyoruz diyor bi ilaçlı burun damlası verdi bide yine serum fizyolojik yazdı evde takip edin ateşini diyor ateş düşürücü dışında bişey yapıyormusunuz bi yerde okumuştum öksürük İçin göğsüne bal ve karabiber sürmeyi iyi gelir mi acaba

YARDIMMM
Kızlar kızımın ateşi bir türlü inmiyor öksürüyor burnu tıkalı onlardan ziyade ateş beni çok korkutuyor boynu 38 bazen daha fazla çıkıyor doktora iki gündür götürüyorum öksürük İçin şurup veremiyoruz diyor bi ilaçlı burun damlası verdi bide yine serum fizyolojik yazdı evde takip edin ateşini diyor ateş düşürücü dışında bişey yapıyormusunuz bi yerde okumuştum öksürük İçin göğsüne bal ve karabiber sürmeyi iyi gelir mi acaba
Cnm bize ventolin verdi öksürük için.. Nasıl veremez ki..val karabiber ben büyük kıza koyuyorum..iyi geliyor..tülbente baş sürüyorum karabiber ekeliyorum göğsüne yapıştırıyorum..şifa olsun yaparsan eğer..

X