2017 Aralık Anneleri

O
Canım bnce yere yatrmayn bebeklerı yerden sogk kapat hem bızım yerde ruzgar ucıyo resmen camdan balkon kapısından gelıyo dunde derım sırf o yuzden oyun halısı almadım hcte yere yatrmadım buhune kadr yer besıgını vıle cok az kullandık .. hepmz zaman zaman cok bunalıp gerılıyoruz cok nrmal bu allah kolaylık bersn saglık versn bLere. Brde eskıden besıge baglayp gıderlerma bebeklerı bız gak guk dedıkce basına gıdıyorz eskıden öle bısey yokmuskı
Oyun halısı pismanliktir bazen. :) bebegi.mindere yatirip oyuncaklari sen üstten tutup oynatirsan.oynatirken de konusursan onunla daha faydali bir aktivite olur. Ben isim.oldugunda pusete alistirdim pusette beni izliyor aglamadan isim bitince hemen agliyor :)

Cnm senin oğlan iyi yine benim ki 2880 doğdu hemen hemen 3.5 aylıkken 5500 dü boy da 61 cm..ablamıza göre bana tosun gibi geliyor ama aslında minicik sizkerinkine göre
bizimde tam uc bucuk aylik bugun 5800 du gecen ay 20 gunde aldi 1 kilo ebenin dedgne gore buyudukce kilo degerleri dusermis normalmis suan

Mantıklı cnm direkt solutmadığımjz sürece bence sakıncası olmaz ama soğan la idare edilebilir ..bizde ventolin şurup kullanıyoruz öksürük var ciğerler temiz ama..bi de prospan yazmış Dr..ikisi de öksürük için prospan ı devlet ödemiyor..ücretli bende aldırtmadım eşime..röprözantlar kapıda bekliyor ilaç pazarlamak için..
bize ilac yazmadilae sanirim oksuruk yok diye bi tek serum fizyolojige benzer bisey verdiler normal serum %3 bize verdgi %9 onunla hava veriorz insallah iyi gelir

Kzlar yapablcegum bısey varmı bukac gn once kızarp sısmıstı smdıde beyazladı ıkthap gbı
Korkma baticon sur oraya sonra iktihapi sikarak cikar cani acir ama onu cekmek daha zor sonra tekrar baticon sür 2 gube gecer bizimkide ayni oldu aile hekimi bu sekilde yapti 2 gunde gecti.eger elinde varsa hametan sur eldiven giydir sonra agzina almasin parnagini

Tontişim 4 aylik oldu artik.bugün elna suyuyla ek gidaya basladi :))oğlanda da 2çay kaşığı elma suyu veriyordum hergün yarım çay kaşığı çorba.suan corba ve almayi cok seviyor tattirmak lazim 4 -5ayda artik cok az oranda
Maşallah cnm bende başlayacağım..ama yoğurt vermiştim sanki ben büyük kızımda..hadi bakalım kızlar cam rendesi olanlar yavaştan çıkarsınlar raflardan..olmayanlar da temin etsinler..

Tontişim 4 aylik oldu artik.bugün elna suyuyla ek gidaya basladi :))oğlanda da 2çay kaşığı elma suyu veriyordum hergün yarım çay kaşığı çorba.suan corba ve almayi cok seviyor tattirmak lazim 4 -5ayda artik cok az oranda
Ay Ne güzel Canım hayırlı olsun. Sütümüz idare ederse 6.ayda başlamak istiyorum ama azalırsa da 5. Ayda inş

bizimde tam uc bucuk aylik bugun 5800 du gecen ay 20 gunde aldi 1 kilo ebenin dedgne gore buyudukce kilo degerleri dusermis normalmis suan
Evet düşmesi normal yoksa 1yasında kaç kilo olur..ama benim büyük sıska olduğu için az topluca olsun istiyorum..

Ay Ne güzel Canım hayırlı olsun. Sütümüz idare ederse 6.ayda başlamak istiyorum ama azalırsa da 5. Ayda inş
Bence geç başlamak iyi değil cnm çünkü ilk yatırma şeklinde başalaıyoruz bir de alerji olup olmadığına bakıyoruz derken zaman .Geçiyor..yani sende tecrübelisin tabi ama ben böyle düşünüyorum

onu duydum reklamlarni gordum ama direk yakinina koymadim odanin icine dagildi uzaktaydi zaten.bide koyduktan sonra rahatladi gibu oldu ama soganda koymustm artk hangisinin etkisi oldu bilmiyrm
canım sifa olsun minige ama cold mix te viks gibi ağır kokuyor zaten canım ama arasında ne fark var dersem bilmiyorum.

dün aynı durumdaydım sonra yere battaniyesini serdim oyuncağını salladım tepesine vır vır konuştum baya durdu. acaba kucaktan mı sıkılıyor benimkisi?

Tam tersi cnm brn kucaktan indirince basıyor çığlığı olamaz böle bi ağlama ayrıca dediğin gibi sürekli onu konuşturacam ve kucağımda kollarım iş yapamaz oldu :KK43: ablm bugn yardıma yetişti yoksa asla baş edemiyrm

Umarım en basit gazdr ve geçici bi durumdur yoksa çok kötü bi alışkanlık edindi oğlum :KK43: kucakta uyumak istyr ve çok zor uykuya geçiyor
Bizimki de carsafla sallanmak disinda kesinlikle uyumuyor:KK43:Arabada bile uykuya dalamıyor.Bi yere gitmeye korkar oldum artik.Cok agliyr,terliyor

X