2017 Aralık Anneleri

Kızlar kafayı yedim oğlum hiç uyumuyor sürekli ağlıyor neden bilmşyrm :KK43: kucak ta ağlıyor pusette yastıkta sallıyrm olmuyor ben ne yapcm :KK43: 1 saat uyutmak için uğraşırım ama bi saat bile uyumaz

Arabanız varsa sever belkı denedınzmı geZdrmeyı

Kzlar yapablcegum bısey varmı bukac gn once kızarp sısmıstı smdıde beyazladı ıkthap gbı

Eklentiler

• IMG_4265.JPG
    IMG_4265.JPG
    20,3 KB · Görüntüleme: 85
Kzlar yapablcegum bısey varmı bukac gn once kızarp sısmıstı smdıde beyazladı ıkthap gbı
oyy kiyamam dr a gotur canim olablyms bebilerde koala anne yazmıştı sanırım galiba ama bi gotur yinede.küt kes tirnaklarni bende cok korkuyrm bundan hatta hala ablam keser cesaret edemiyrm kesemem diye zarar veririm diye

Kızlar kafayı yedim oğlum hiç uyumuyor sürekli ağlıyor neden bilmşyrm :KK43: kucak ta ağlıyor pusette yastıkta sallıyrm olmuyor ben ne yapcm :KK43: 1 saat uyutmak için uğraşırım ama bi saat bile uyumaz
dün aynı durumdaydım sonra yere battaniyesini serdim oyuncağını salladım tepesine vır vır konuştum baya durdu. acaba kucaktan mı sıkılıyor benimkisi?

oyy kiyamam dr a gotur canim olablyms bebilerde koala anne yazmıştı sanırım galiba ama bi gotur yinede.küt kes tirnaklarni bende cok korkuyrm bundan hatta hala ablam keser cesaret edemiyrm kesemem diye zarar veririm diye

Daha dun cıktık kske gosterseydm havada serın cıkmak ıatemıyorm esmde ızın alamıyo zaten.. az uzasa cızıyo yuzunu kesmeyncede olmuyo rahatta durmuyo keserken ama ewt küt kesmk lazm galıba

kiiiiz masallah yanaklara baaak nazar degcek ya masallah subanallah cok tatli.biizimkide 29 kasim doğumlu ama bu ay cok yavas gidiyo kilosu bugun gittik saglik ocagina 5800 biylar ayni hemen hemen.hastada belki ondan diyrm cok taktm kafaya
Cnm senin oğlan iyi yine benim ki 2880 doğdu hemen hemen 3.5 aylıkken 5500 dü boy da 61 cm..ablamıza göre bana tosun gibi geliyor ama aslında minicik sizkerinkine göre

Daha dun cıktık kske gosterseydm havada serın cıkmak ıatemıyorm esmde ızın alamıyo zaten.. az uzasa cızıyo yuzunu kesmeyncede olmuyo rahatta durmuyo keserken ama ewt küt kesmk lazm galıba
Cnm bende bi ara küt kestim ama yüzünü çok çizdi kenarlarda tırnak kaldığı için..yani her tırnak küt kesmeye müsait değil.. yapısı yuvarlak benim kızın turnakları..bazı tırnaklar tam küt kesime uygun..french çok güzel yakşlıyor küt tırnağa..

bende nette baktım ama bilemedim iste.ama soylede bisey var bu hastalgn ilerlemisi olan bronsit icin ventolin diye bi ilac veriyolar sogyk buhar yapmak icin oda vicks in icinde bulunan bi madde nefes acici onu ilacolark veriyolarsa kokusunun yinede zarari olur mu diye anlayamadim dr a yazayim ben bi bakalm ne dicek
Mantıklı cnm direkt solutmadığımjz sürece bence sakıncası olmaz ama soğan la idare edilebilir ..bizde ventolin şurup kullanıyoruz öksürük var ciğerler temiz ama..bi de prospan yazmış Dr..ikisi de öksürük için prospan ı devlet ödemiyor..ücretli bende aldırtmadım eşime..röprözantlar kapıda bekliyor ilaç pazarlamak için..

Cnm bende bi ara küt kestim ama yüzünü çok çizdi kenarlarda tırnak kaldığı için..yani her tırnak küt kesmeye müsait değil.. yapısı yuvarlak benim kızın turnakları..bazı tırnaklar tam küt kesime uygun..french çok güzel yakşlıyor küt tırnağa..

Walla tam ogrenene kadr bıraz ugrascam galıba dedgn gbı kenardada kalıyo bıkere dıbnden kesmıısm hatta :KK43:

X