2017 Aralık Anneleri

Canım eski tabirle süt koruyor derler ama bu koruduğu anlamına gelmiyor hamile kalan çok süt koruyor dendiği halde.. Belki 4 ay belki 6 ay belki 1 sene o belli olmaz canım, bişey olmaz zaten

Aynn Canm bu tam bi koruma sayılmaz sonra mazallah :) bu şeklde rahatım Zaten bi kaç ay olmasam da mühim değl :)

Canım nezle ki kızım hapsirup duruyor burnu tıkalı hava da kapalı osmaniye de sağlık ocağına da arabasiz gidilmiyor eşim haftaya çarşamba evde ancak o zmaan giderim kilo alması için ne yapabilirim ki mamayi mi degistirsem[/QUOTE]
Mamayi değiştir tabi deneye deneye bulacaksin hipp organik en iyisi diye duymustum onu denedin mi hic

Mamayi değiştir tabi deneye deneye bulacaksin hipp organik en iyisi diye duymustum onu denedin mi hic[/QUOTE]
Bende hipp hakkinda hic iyi seyler duymadim icinde ki agir metallerle resmi toksik element duzeyini asmis olduklarini duymustum

Mamayi değiştir tabi deneye deneye bulacaksin hipp organik en iyisi diye duymustum onu denedin mi hic[/QUOTE]
Yok canım bu mamaya bile zorla alıştık kusmamasi için molitillum la gaviscon kullandık mama değiştirmeye korkuyoruz ama mecbur kilo alması için başka mama denyecez ama ışte bende cesaret yok

Sanırım bütün bebişler böle bu sene böle,, biz bronşit Te olmuştuk şükşr daha ii ama tekrar haff öksürüyr doktr ciğerler i temiz dedi burnuna clear damlatıyrm öle temizleyrm
bizde serumla tenizliyrz sonra soguk hava veriyrz en clear sikiyrm rahatlasn diye.temizledkten yarim saat icinde tekrar doluyo ki geniz surekli dolu

Mamayi değiştir tabi deneye deneye bulacaksin hipp organik en iyisi diye duymustum onu denedin mi hic
Yok canım bu mamaya bile zorla alıştık kusmamasi için molitillum la gaviscon kullandık mama değiştirmeye korkuyoruz ama mecbur kilo alması için başka mama denyecez ama ışte bende cesaret yok[/QUOTE]
bu kadr korkma mama degstrmektn canim deneye deneye ogreniliyo.benm kullandgm mamanin haddi hesabi yok kimisinde kustu kimisinde kaka yapamadi ama sana daha oncede dedim kusma sorununa butun mamalarin ar serisi var onu alacaksn kaka sorununada conformil yada fosgos serisi.en tirt mama bebelac en agiri golden goat kullana kulana ogrendm hepsini

kızlar bebeklerin hepsi hasta geçmiş olsunhepinize. bizim ciğerlerini inmişti buhar kullaniyoruz. dün alerji olabilir diye de sut ürünlerini 10 gün kes dedi su an sut hayatımdan çıktı deneme yoluyla öğreneceğiz bu çocuğun geniş akintisi niye kesilmiyor.alerjik bebek ama neye alerjisi var bilmiyoruz.

Canım özelde mi yapmıştın Yoksa devlette mi?

Ben hastayım çocuklar da hasta..öksürük var burun akıyo..babaları maçta..büyük kız altına çişini yaptı koltuk sildim..şimdide külotla geziyo giyinmiyor..çok sinirliyim..

allah kolaylık versn.. bnde gttm buhun kulagım yanıyo gbydı agrr gbydı grıbal enfeksıuon baslangıcı dedı antbıyotkle sprey verdı yolladı bol sunıc dedı

Yok canım bu mamaya bile zorla alıştık kusmamasi için molitillum la gaviscon kullandık mama değiştirmeye korkuyoruz ama mecbur kilo alması için başka mama denyecez ama ışte bende cesaret yok
bu kadr korkma mama degstrmektn canim deneye deneye ogreniliyo.benm kullandgm mamanin haddi hesabi yok kimisinde kustu kimisinde kaka yapamadi ama sana daha oncede dedim kusma sorununa butun mamalarin ar serisi var onu alacaksn kaka sorununada conformil yada fosgos serisi.en tirt mama bebelac en agiri golden goat kullana kulana ogrendm hepsini[/QUOTE]
Acaba aptamil mi alsam canım ar olanını bebelac kilo aldırmıyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…