- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
Canım eski tabirle süt koruyor derler ama bu koruduğu anlamına gelmiyor hamile kalan çok süt koruyor dendiği halde.. Belki 4 ay belki 6 ay belki 1 sene o belli olmaz canım, bişey olmaz zaten
Canım nezle ki kızım hapsirup duruyor burnu tıkalı hava da kapalı osmaniye de sağlık ocağına da arabasiz gidilmiyor eşim haftaya çarşamba evde ancak o zmaan giderim kilo alması için ne yapabilirim ki mamayi mi degistirsem[/QUOTE]Canım kilo almayan bebeklerde haftalik kg takibi yapılır sağlık ocaginda. Benimde şüphem vardı haftalik götürdüm 1 haftada 240 gr aldığını duyunca rahatladım. Her beslenme sonrası kaka yapıyor olması normal sindirim sistemi çalışıyor bir müddet sonra değişir o. Sen onu yrn güzelce giydir kulağını ve ağzını kapat götür sağlık ocağına boy kg bakılsın 3 gün sonra tekrar götür bakalım 3 günde kaç gr alacak daha sonra da haftada bir e cikartirsin böylelikle kafanda rahatlar
Mamayi değiştir tabi deneye deneye bulacaksin hipp organik en iyisi diye duymustum onu denedin mi hic[/QUOTE]Canım nezle ki kızım hapsirup duruyor burnu tıkalı hava da kapalı osmaniye de sağlık ocağına da arabasiz gidilmiyor eşim haftaya çarşamba evde ancak o zmaan giderim kilo alması için ne yapabilirim ki mamayi mi degistirsem
Mamayi değiştir tabi deneye deneye bulacaksin hipp organik en iyisi diye duymustum onu denedin mi hic[/QUOTE]Canım nezle ki kızım hapsirup duruyor burnu tıkalı hava da kapalı osmaniye de sağlık ocağına da arabasiz gidilmiyor eşim haftaya çarşamba evde ancak o zmaan giderim kilo alması için ne yapabilirim ki mamayi mi degistirsem
Ben hastayım çocuklar da hasta..öksürük var burun akıyo..babaları maçta..büyük kız altına çişini yaptı koltuk sildim..şimdide külotla geziyo giyinmiyor..çok sinirliyim..Bıkac gndr sessız grup herkes kostruyo galıba
Popoya sürmek için ısıtılıyo cnm..ağızdan ben ısıtmadan veriyorum..K Koala_anne canim bebise vermek icin zeytin yagini isitiyomuyduk yoksa direk versem olur mu ?
bizde serumla tenizliyrz sonra soguk hava veriyrz en clear sikiyrm rahatlasn diye.temizledkten yarim saat icinde tekrar doluyo ki geniz surekli doluSanırım bütün bebişler böle bu sene böle,, biz bronşit Te olmuştuk şükşr daha ii ama tekrar haff öksürüyr doktr ciğerler i temiz dedi burnuna clear damlatıyrm öle temizleyrm
Yok canım bu mamaya bile zorla alıştık kusmamasi için molitillum la gaviscon kullandık mama değiştirmeye korkuyoruz ama mecbur kilo alması için başka mama denyecez ama ışte bende cesaret yok[/QUOTE]Mamayi değiştir tabi deneye deneye bulacaksin hipp organik en iyisi diye duymustum onu denedin mi hic
Saol canim :)Popoya sürmek için ısıtılıyo cnm..ağızdan ben ısıtmadan veriyorum..
Canım özelde mi yapmıştın Yoksa devlette mi?Biz 10 günlükken yaptırdık. Narkoz fln kesinlikle aldirmadim. Lokal oldu. Hastane de odamızda kremi sürüldü orası uyuştu daha sonra biraz emzirdim sonra da sütümü sagip verdim. Ameliyathane de icirdiler sutu bi güzel uyumus doktorumuzda sunnetı yapmış. Çıktığında uyuyordu sonra kalktı emzirdim normal hayatımıza devam ettik hiç sıkıntı yaşamadım. İlk gün calpol verdik 1 hafta boyunca da terramycn sürdük. Gözle görülen hiç bir yara vs yoktu. Bebek hareketlenmeden yaptır bence, sevgiler:)
Ben hastayım çocuklar da hasta..öksürük var burun akıyo..babaları maçta..büyük kız altına çişini yaptı koltuk sildim..şimdide külotla geziyo giyinmiyor..çok sinirliyim..
Canım özelde mi yapmıştın Yoksa devlette mi?
Valla o kadari ni bilmiyorum ama kalınabilir:)biz korunuyoruz riske atmak istemiyrmCanım mantıken adet olmaynca yunrta catlamamıs oluuo aslnda yumrtlama olmadan döllenme basıl oluyo :)
Bıkac gndr sessız grup herkes kostruyo galıba
bu kadr korkma mama degstrmektn canim deneye deneye ogreniliyo.benm kullandgm mamanin haddi hesabi yok kimisinde kustu kimisinde kaka yapamadi ama sana daha oncede dedim kusma sorununa butun mamalarin ar serisi var onu alacaksn kaka sorununada conformil yada fosgos serisi.en tirt mama bebelac en agiri golden goat kullana kulana ogrendm hepsini[/QUOTE]Yok canım bu mamaya bile zorla alıştık kusmamasi için molitillum la gaviscon kullandık mama değiştirmeye korkuyoruz ama mecbur kilo alması için başka mama denyecez ama ışte bende cesaret yok
Valla o kadari ni bilmiyorum ama kalınabilir:)biz korunuyoruz riske atmak istemiyrm