2017 Aralık Anneleri

Kızlar bIzım oğlanda uc ay oldu buyumedn bıZde yaptralım sunnet dıyoruz

Devket hastabesnde dusunuyorz yatran varmı

Narkoz seklını bıze bırakrlarmı
Hangısı mantklı narkozda bebegm zarar görnemesı ıcın bıde ac burakıuoms benmkı dayanamaz aclıga yıkar ırtalıgı huysuz olmasın snra.

Kızlar bebeğim 3 aylık ve çok hasta ateşi var burnu tıkalı öksürüyor ve bu sabah bayağı kustu doktora götürdüm şurup verdi evde yapabileceğim bişeyler var mı etimi koparıyorlar sanki benim canım acıyor onu böyle görünce ölmek istiyorum

Canım geçmiş olsun.benim bebeğimdr de var hala hırıltı.cogerdne geliyordu.bronsit geçirdi.nence hala tam atlatamadi. Bizde buhar veriyoruz hangi ilaçları kullanıyorsunuz.yarin doktora gidicez.yavrum nerdeyse 2 aydır ilaçlı buhar tedavisi görüyor fakat hiçbir ise yaramıyor.

Ya artık çıldırıcam bu nasıl bi bebek uyur ağlar emer ağlar ağlamayı ne meraklı uyutana kadr ee demekten bogazim agriyo artik çıkardığı ses kendisinden buyuk
Ahhh canım aynısı valla.bir ses çıkarıyor korkuyorum ya resmen kendini parçalıyor.bu aralar auro bir huzursuz acaba dış çıkmaya mi başlıyor.cunku beyazlık çıkmış.yarin doktora bir sorucam

Canım coook geçmiş olsun.sadece şurup mu verdi.cigere inmesin diye buhar falan vermedi mi? Bence başka bir doktora daha götür canım.ciğere inmesin Allah korusun.benim oğlumda çok hasta olmuştu bir.doktora görürdüm pislik adam sadece şurup verdi fayda etmedi.2 günde ciğere indi. Buhar vs verseydi inmezdi.bize hicbirsey demedi.ilacli buhar baya engelliyor ciğer e inmesini çünkü.cok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum

Canm sadece pıpisini uyuştururlar büyük ihtimal ondada yedirme için bi sıkıntı yok sanirim.

Canm sadece pıpisini uyuştururlar büyük ihtimal ondada yedirme için bi sıkıntı yok sanirim.

Bn evhamlıyın braz cnm nrde yaotrcaz blmıyorm hcbı dktrlada gorusmedım daha cok hareketlı su an bıle.. kısa zamnda bı randevu alp gtmek lazım once bı bakar dktr dımı.... özele gerk varmı sızce ne dersınız ne kadara yaptrdı mzelde yaptranlar

Canım kafamda aynı sorular Ve sorunlar var. Devlette yaptıranlar cevaplasa süper olacak Yoksa özele gideceğiz gibi o kadar saat aç bırakıp bir de narkoz verdiremem bebeğime

Çok teşekkür ederim burnunu açsın diye ilaçlı burun spreyi verdi bide şurup evde de ateş düşürücü var onları kullanıyorum ateşini nerden ölçsem daha doğru sizce alnı farklı vücut boyun farklı her biri ayrı az önce vücut 39.5 boyun 38 alnı 37 çıktı

Acaba aptamil mi alsam canım ar olanını bebelac kilo aldırmıyor herhalde[/QUOTE]
ar kilo aldiriyo hemde kusturmaz cunku kusmayi engellenen o mama reflusu olsn bebekler icin.bizim bogazimizda sorun vardi ya kusmamasi lazimdi dr onu onermisti cokta iyi geldi kilo da aldi.yalniz biraz koyu bi mama yaparken kasikla iyi cozdurmen lazim.bide biberon baslign varsa 2 numarayi tak iki delij olsun yani tek delikten zor akiyo koyu oldgu icin

Canım kafamda aynı sorular Ve sorunlar var. Devlette yaptıranlar cevaplasa süper olacak Yoksa özele gideceğiz gibi o kadar saat aç bırakıp bir de narkoz verdiremem bebeğime
ablam ikisinide devlette yaptrdi hic bi sorun olmadi bayiltrak yaptilar cokta sagliklilar tabi biraz buyukler yenidoganlar icin bayiltma oluyo mu bilmiyrm gerci cok kisa suruyms kisa surelgne narkoz vereblrler.

Canım bun ıcınde özele gtmek ıstemıyorm aslnda aynı sorunu doğmdada yasadm ben özelmı devletmı dıye. Devlette yaotm dktrn aayesnde gtme özele dedı bana cokta memnn kaldım dogmda foto bıle cektrdım anestezı uzmanına snrada whatsaotan benım tele attıkar ben dogmdan cıkmadan bebısımn fotoları gtmstı esıme nasıl sasrmslar

Ew sıcak oldgnda onbes yırmı dk alltını bezlemıyorm tepınıyo oğlm bndanda hasta olmaz ınsallah

Haklısın Canım ama narkoz için çok küçükler o yüzden kararsızım. Sadece pipilerini uyuştursalar yetmez mi? Devlet daha iyi oluyor ekipman vs konusunda. Yok mu devlette yaptıran acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…