- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 34
Maalesef canm üşüttük çok kötü oldu gözleri hem yaşarıyoe hem de çapak gözlerini silmekten kızardı halbuki ben de başını örtmüştüm
Bız hıc cıkmayalm o zaman daha guven olmuyor havaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef canm üşüttük çok kötü oldu gözleri hem yaşarıyoe hem de çapak gözlerini silmekten kızardı halbuki ben de başını örtmüştüm
Sunneti daha yaptırmadık bende çekilmeyecek diye biliyorum yarin gidip doktora gostericez zaten sünnet icin konusmaya gidecektik bugun nerden aklima geldiyse oyle bi bakayım dedim bu beyaz şeyi gördüm nette bakındım normal diyo smegma diye bi salgı olurmuş orda onun birikmesiyle oluşurmuş boyle beyazlık diyo ama yine doktora gideyim icim rahat etmez
Bız hıc cıkmayalm o zaman daha guven olmuyor havaya
Benim belimde sınır sıkışması var canım birde fitik oluşumu varmışiki ay öyle alabildim.ama 3.alabilor miyim bilmiyorumOgretmenim canim.Ben 18 gun rapor alabildim.Hic bi doktor yanasmadi.En fazla 5 gun verdiler.Kadin dogumcum bile 10 gun verdi.5inden beri ucretsz izindeyim.Heyet raporunu hic bilmiyorum
Bezden gömülüyo içeri dogru. Bende her seferinde duzeltiyorum. Kiyafetten tüyler falan geliyo silip kapatiyorum.Biz aynı dönmde yapmıştık csnm ben hergğn çekşyrm deriyi dokdtrda çekmem gerekr dedi ama Hale'n her altını açtığım da deri önde oluyor sizde de öle mi ??
Canım benim kız mesela carters tulum giyiyor, şimdi şöyle hesapla benim kızın boyu 60 cm tulum ay ölçümü 6 yazıyor kollar tam omuzdan ağa tam sadece ayak lardan bir iki cm sarkıyor ama 3 ay yazqnı alsam mümkün değil olmaz kalıpları gerçekten küçük, yazlık ürünlerde öyle mutlaka 9 ay al, 6 ay alırsan elinde patlar, ki benim kız şuan 5,800 ordan da hesapla....aslında 1 tane 9ay al bi bak, ki bunları tam havalar ısınınca giydirebilirsin mayısda falan bile tam ısınmış olmaz hava iyice ölç tart derim, imkan varsa mağazasına git elinle bakınca anlar ayarlarsın zaten:)) Cook tatlisin canım. Parca olarak dusununce iyi dedigin gibi
Canım bu göz çapaklanmasına ilaç kafi etmez bak benim kızında 3 gün önce sağ gözü kapanmış kalktığında zaten bronşlar dolu bi geçmiyor.... Ven hemen çayın demi ile silmeye başladım bide şişmiş gözü diğerine göre neyse akşama kadar her uyandığında akıntı gmrdüğümde sildim hatta pamukla gözünün içine damla damlatır gibi çay damlattım diğer güne hiçbirşeyi kalmamıştı, dr bile ilaç vermemesi lazım bu basit bi durum tedavisi doğal yolla çayla silmek doğal ve çayın mikrobu kırma özelliği var bide göz pınarları tıkalı olabilir onun için de masaj var onada YouTube den izleyebilirsin videolar varTEşkr edrm Canm doğduğundan beri gözü Çapaklıydı iyileşmişti şimşd telrwr başldı doktrunu aradım ilaç verdi
Magaza yakinlarda yok canim. Simdiden alip almamakta kararsızim.Artik eskisi gibi kilo almicaklar ya 9 olur herhalde.Lastikli zaten beli.Canım benim kız mesela carters tulum giyiyor, şimdi şöyle hesapla benim kızın boyu 60 cm tulum ay ölçümü 6 yazıyor kollar tam omuzdan ağa tam sadece ayak lardan bir iki cm sarkıyor ama 3 ay yazqnı alsam mümkün değil olmaz kalıpları gerçekten küçük, yazlık ürünlerde öyle mutlaka 9 ay al, 6 ay alırsan elinde patlar, ki benim kız şuan 5,800 ordan da hesapla....aslında 1 tane 9ay al bi bak, ki bunları tam havalar ısınınca giydirebilirsin mayısda falan bile tam ısınmış olmaz hava iyice ölç tart derim, imkan varsa mağazasına git elinle bakınca anlar ayarlarsın zaten
Verirler herhalde o zmn.Gecmis olsun canımBenim belimde sınır sıkışması var canım birde fitik oluşumu varmışiki ay öyle alabildim.ama 3.alabilor miyim bilmiyorum
Ben 2 hafta once sunnet yaptirmistim. Sunneti yapan cerrah iyi ki sunnet yaptirmissiniz sunnet derisinin altinda yag birikmis ve enfeksiyon yapardi dedi. Sizinkide oyle bisey mi bilmiyorum ama zaten doktora gidecekmissinizSunneti daha yaptırmadık bende çekilmeyecek diye biliyorum yarin gidip doktora gostericez zaten sünnet icin konusmaya gidecektik bugun nerden aklima geldiyse oyle bi bakayım dedim bu beyaz şeyi gördüm nette bakındım normal diyo smegma diye bi salgı olurmuş orda onun birikmesiyle oluşurmuş boyle beyazlık diyo ama yine doktora gideyim icim rahat etmez
Canım kaç ayliksiniz şimdi. ?Ben 2 hafta once sunnet yaptirmistim. Sunneti yapan cerrah iyi ki sunnet yaptirmissiniz sunnet derisinin altinda yag birikmis ve enfeksiyon yapardi dedi. Sizinkide oyle bisey mi bilmiyorum ama zaten doktora gidecekmissiniz
Nasil birikiyo orda yağ ayy iyi ki farkettim bakalım ne diyecek doktorBen 2 hafta once sunnet yaptirmistim. Sunneti yapan cerrah iyi ki sunnet yaptirmissiniz sunnet derisinin altinda yag birikmis ve enfeksiyon yapardi dedi. Sizinkide oyle bisey mi bilmiyorum ama zaten doktora gidecekmissiniz
Oyyy kıyamam yaaa. Rabbim hayırlı şifalar versin canım. Küçükler hasta olmasın yaMaalesef canm üşüttük çok kötü oldu gözleri hem yaşarıyoe hem de çapak gözlerini silmekten kızardı halbuki ben de başını örtmüştüm
Aynen canım 9 mantıklı birazda boo olsun daraltmasın yavruyuMagaza yakinlarda yok canim. Simdiden alip almamakta kararsızim.Artik eskisi gibi kilo almicaklar ya 9 olur herhalde.Lastikli zaten beli.
Benimki 7 kilo 66 cm 12 ay mi alayim bende boyu çok.cabuk uzuyor aldigim tulumlarin hicbirini giyemiyor 2600den 7 kilo oldu.oglumu düşünerek almıstım oglum hep ayiyla uyumluydu bu da uyumlu olacak sandım tulumlar elimde kaldı 1 kere giydi bazılariniCanım benim kız mesela carters tulum giyiyor, şimdi şöyle hesapla benim kızın boyu 60 cm tulum ay ölçümü 6 yazıyor kollar tam omuzdan ağa tam sadece ayak lardan bir iki cm sarkıyor ama 3 ay yazqnı alsam mümkün değil olmaz kalıpları gerçekten küçük, yazlık ürünlerde öyle mutlaka 9 ay al, 6 ay alırsan elinde patlar, ki benim kız şuan 5,800 ordan da hesapla....aslında 1 tane 9ay al bi bak, ki bunları tam havalar ısınınca giydirebilirsin mayısda falan bile tam ısınmış olmaz hava iyice ölç tart derim, imkan varsa mağazasına git elinle bakınca anlar ayarlarsın zaten
Su an icin mi 9 ay diyrsun canim?Iyice kafam karistı.Aynen canım 9 mantıklı birazda boo olsun daraltmasın yavruyu
Biri derken canm derisi yumuşak mi oluyoIkı kere sordum kmsey cevap yazmadı..
Erkek bebeklerınn yumrtlagınn bırınn asagıda olması normal dımı
Surekli mi oyle normal mi bilmiyorum ama benim oglumunda altini degisirken bazen oyle oluyo bazen toplanıyor bazen saliyo kendini o zaman biri aşada olabiliyorIkı kere sordum kmsey cevap yazmadı..
Erkek bebeklerınn yumrtlagınn bırınn asagıda olması normal dımı