2017 Aralık Anneleri

Evet Canım kasık fıtığı. Tehlikeli ya. Dr aman elinizi sürmeyin yerleştirmeye çalışmayın diye uyarmıştı. Allah korusun yumurtalıklarını ezebilirsiniz demişti. Zaten ameliyattan başka çaresi de Yok hemen gün alıp ameliyat ettirmiştik Canım. Siz d çok bekletmeyin bence

Nılgüncum sen hep dokunacak seyleri yiyorsun:)Minigin ondan huzursuzdr
Eşim alınca dayanamayıp yiyorum
Yemem artık :)
Sorsalar dikkat ediyorum yediklerime derim
Helva çok yiyorum kakaolu
Onu da yemiyim bari artık :)

Maşlh Canm bizde bugn güneşin tadını çıkaralım dedik attık kendimizi dışarı aöa sanırım hasta ettik bebişi gözleri çok yaşarıyor çapağımız vardı birz şimşd baya var
Capak baş agrısından olur derler ama. Atesini kontrol et cnm sürekli.
Gecmis olsun.

Kizlar
Benim kizimda emmiyor artik beni
Koluma yatirdigim anda ciglik cigliga
Atak haftasinda umarim bu yuzdendir biberonda kullanmiyor kasikls verdim yarisi dokuldu
Saginca farkettimki benim sutum cok cok azmis meger neredeyse aglayacagim okadar mutsuz ve uzgunum suan
Bana fikir verebilecek olanlardan tavsuye istiyorum
Nasil emzireyim ters pozisyonuda ayakta emmeyide yapmiyor .perisanim

Kızlar 4.ayda uyku gerilemesi diye bçr durum varmıs yasıyomusunuz kızım ın gündüz uykusu tamamen gitti yarım saat sallıyorum tam uyuyo 10 dk sonra tekrar uyanıyor gece de cpk zor uykuya dalıyor sürekli etrafı seyretmek istiyor ama aksam olunca gözleri kıpkırmızı oluyor uykusuzluk dan gecici bir durum mu bu

Biz de bugün çok şükür dışarı çıktık.bizimki çıkar çıkmaz hapsursada dedim ki hayır Emir Kağan bey geziyoruz.yeter artık.havaya alisman lazım.dedim ve gezdirdim.bebek arabasına attım ohhh miss yürüyüş yaptım.birecim fırat kenarında nehrin kenarında yürüyüş yaptım:) birde çay bahçesinde oturup kahve de içtik komşumla .kendimi resmen hapishaneden çıkmış gibi hapsettim çok şükür dedim.

Uyurken emzir canım
Ben uzun zamandır o şekilde dengeyi sağlamaya çalışıyorum
İlk defa sağdıysan az çıkmıştır
Sağıma alışık olmayan memeden sağarak süt çok çıkmazmış
Bebişinin kilo alımları iyiyse zaten doymuştur şimdiye kadar
Saç kurutma sesi hala idare ediyor beni
Ama telefondan değil, gerçek saç kurutma sesi
Uyuduğu anları kaçırma canım
Bir şekilde geçecek bu zor zamanlar
Gazdan dolayı yatay pozisyona gelmek istemiyor olabilirler
Ya da atak haftası
Ama ben yaklaşık 1 aydır zor emziriyorum

Beraber büyümeleri tabi ki en güzeli canım da hele hayırlısıyla birimin hakkından gelelim de. Mesele hayırlı evlat yetiştirmek. Rabbim nasip etsin inşallah

Allah yardımcın olsun canım. İki komşum var. İkisinin de ilk çocukları 2 yaşına girmeden ikinciye hamile kalmışlar. Onları görünce gözüm korktu açıkcası. Çok zorlanıyorlar.

Maşlh Canm bizde bugn güneşin tadını çıkaralım dedik attık kendimizi dışarı aöa sanırım hasta ettik bebişi gözleri çok yaşarıyor çapağımız vardı birz şimşd baya var
Canım güneşe alışkın değiller ya henüz ondandır inşallah. Yani başını üşütmediyse. Ben şapkasına gözlerine çektim rahatsız olmasın diye. İnşallah üşütmemiştir bebişin

Yataga yatrıp ustune uzanıyırm ben bes on dk fsln öle emıyo huysuz oldgnda.. snra burazds uyuynca kendıne gelıyo

Kulaklarım agrıyo sankı dolu gbı.. ya basımın agrısı vuruyo yada ılk ay gtmstm dktra ıkthap var dıye sntıbıyotk kullanmstm bes gun yada o tekrarlıyo persmbe gıdeyım barı dktra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…