Evet Canım kasık fıtığı. Tehlikeli ya. Dr aman elinizi sürmeyin yerleştirmeye çalışmayın diye uyarmıştı. Allah korusun yumurtalıklarını ezebilirsiniz demişti. Zaten ameliyattan başka çaresi de Yok hemen gün alıp ameliyat ettirmiştik Canım. Siz d çok bekletmeyin benceFıtoktan mı cnm..sen değilsin o zaman..bir arkadaş yazmıştı sanki 2kez oldu diye benim kızın da belirdi diğer taraftan yine..hiçbişeyi keyfiyle yaşayamıyorum çok üzülüyorum..tekrar ameliyat olması gerekecek..koştu mu zıpladı mı diken ğstündeyim..öksürürken bile çıkabiliyormuş allahım korusun..tüm yavruları
Eşim alınca dayanamayıp yiyorumNılgüncum sen hep dokunacak seyleri yiyorsun:)Minigin ondan huzursuzdr
Capak baş agrısından olur derler ama. Atesini kontrol et cnm sürekli.Maşlh Canm bizde bugn güneşin tadını çıkaralım dedik attık kendimizi dışarı aöa sanırım hasta ettik bebişi gözleri çok yaşarıyorçapağımız vardı birz şimşd baya var
Canım 9 12 ay almak lazım çünkü kıyafetleri gerçekten küçük yapıyorlar artı birde yıkanınca çok çekiyorSımdı bıle oyle gecen hafta 150₺ alsvers yaptım 6 ay aldım be tam gelıyo takmlar bıkac kere gyecek snra kucuk geceleck az daha buyuk almam gerk demekkı
Uyurken emzir canımKizlar
Benim kizimda emmiyor artik beni
Koluma yatirdigim anda ciglik cigliga
Atak haftasinda umarim bu yuzdendir biberonda kullanmiyor kasikls verdim yarisi dokuldu
Saginca farkettimki benim sutum cok cok azmis meger neredeyse aglayacagim okadar mutsuz ve uzgunum suan
Bana fikir verebilecek olanlardan tavsuye istiyorum
Nasil emzireyim ters pozisyonuda ayakta emmeyide yapmiyor .perisanim
Kolay gelsin canımBir atak haftası da bende var. Bu gece nobetteyim gibi kusmalı aglamalı
Beraber büyümeleri tabi ki en güzeli canım da hele hayırlısıyla birimin hakkından gelelim de. Mesele hayırlı evlat yetiştirmek. Rabbim nasip etsin inşallahHemde nasıl var anlatamam bide hava güzel görünce hapis olmuş gibi hissettim azıcık erken kalksa yine çıkacaktım ama sonuna kadar kullandı misafirlik haklarınk canı sağolasıca komşu:)) valla şimdi ki aklım olsa peş peşe yapardım şimfi koca koca kızlar olurdu ohh miss:) bence arayı açma canım en güzeli beraber büyümeleri
Heee yok canım. Oturmuyor. Ona dikkat ediyorum. Pusetin içinde olduğu için öyle görünmüşYok canım oturuyr gibi grldi de.Burda muhabbeti olmustu ya o yuzden dedim.
Allah yardımcın olsun canım. İki komşum var. İkisinin de ilk çocukları 2 yaşına girmeden ikinciye hamile kalmışlar. Onları görünce gözüm korktu açıkcası. Çok zorlanıyorlar.Canım bizimkilerin arası 25 ay pek kıskanıyor kardeşini. Bebek elini ağzına götürüyor diye ablası da iki elini birden ağzına sokuyor kusacak neredeyse. Çok zor aöa inş büyüyünce rahatlayacağız diyerek teselli ediyoruz kendimizi.
Canım güneşe alışkın değiller ya henüz ondandır inşallah. Yani başını üşütmediyse. Ben şapkasına gözlerine çektim rahatsız olmasın diye. İnşallah üşütmemiştir bebişinMaşlh Canm bizde bugn güneşin tadını çıkaralım dedik attık kendimizi dışarı aöa sanırım hasta ettik bebişi gözleri çok yaşarıyorçapağımız vardı birz şimşd baya var
Amin canımmNe güzel Canım darısı başımıza
Tamam canım:)Heee yok canım. Oturmuyor. Ona dikkat ediyorum. Pusetin içinde olduğu için öyle görünmüş
Kizlar
Benim kizimda emmiyor artik beni
Koluma yatirdigim anda ciglik cigliga
Atak haftasinda umarim bu yuzdendir biberonda kullanmiyor kasikls verdim yarisi dokuldu
Saginca farkettimki benim sutum cok cok azmis meger neredeyse aglayacagim okadar mutsuz ve uzgunum suan
Bana fikir verebilecek olanlardan tavsuye istiyorum
Nasil emzireyim ters pozisyonuda ayakta emmeyide yapmiyor .perisanim
Yataga yatrıp ustune uzanıyırm ben bes on dk fsln öle emıyo huysuz oldgnda.. snra burazds uyuynca kendıne gelıyo
Kulaklarım agrıyo sankı dolu gbı.. ya basımın agrısı vuruyo yada ılk ay gtmstm dktra ıkthap var dıye sntıbıyotk kullanmstm bes gun yada o tekrarlıyo persmbe gıdeyım barı dktra