- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 34
Bıde kabız olmamak lazımmss.. gttnmı dktra den cnm bn gtmedım bıkac aydr var bnde kanamada oluo arada
Ben saglik ocagina gitniycem izlem icin ama dr kontrolu var ayin 21 de 6. aya kadar dr kontrlune goturucem asi olmadigi surce saglik ocagina goturmeyi dusunmuyorumKzlar 3. Ayda ası uokya ızlen var hanı gtcekmsıınz saglık ocagına.. esım olsa cıkardık hem bı kılo olctrdk hemde dısarı cıkms olrduk dıcem ama kaynbabamla gıderız o yuzden gtsemmı bılemedım
Yok gitmedim
Bende ilk dogumdan beri var maalesef
Evet kabiz olmamak lazim
Ben saglik ocagina gitniycem izlem icin ama dr kontrolu var ayin 21 de 6. aya kadar dr kontrlune goturucem asi olmadigi surce saglik ocagina goturmeyi dusunmuyorum
Ultrason niye canım?Burnu tikali oldugu icin emmeyebilir o zmn.Ben de senin gibi memeyi ayakta tuttryrm cogu kezGittik geldik canım
Ultrasonu öğleden sonraya verince yarına aldık
İdrar tahlil de vericez
Boğaz kulak ciğerler iyi dedi doktor
Arada öksürmesi var
Üstünü baya incelttim ev çok sıcak bu aralar
Bi badi ve pantolon var
Burnu tıkalı dedi doktor
Bakalım yarın ne çıkacak
Yatırdım az önce ağlayarak uyandı
Simdi yatırdım yüz üstü
Sürekli kafasını oynatıyor
Bir yeri ağrımasa uyumaz mı
Kan tahliline gerek yok dedi doktor
Ama yarın söyliyim ona da bi bakılsın
Ağlıyordu da bu kadar ağlamıyordu
Kucağımda gezerken falan susuyordu
Uyutabiliyordum en azından
Bizimkinin yanagindaki kızariklik bazi gunler beliriyr.Kesin var o zmn biz de.Bulgur da cok gaz yapiyrmus.Lahana da oyle.Sen biraz daha dikkat et canim.Senin bebis buyuk ihtimalle gazdan agliyr ve emmiyorGürültülü kaka bizde de var
Doktor kızarıklık falan olur dedi
Ben yarın bir daha üstünde durayım bu konunun
Bence bizde de süt ürünleri ya da çoklu gıda alerjisi var
Emmek de istemiyor çünkü
Kısır yemiştim 2gün önce acaba o mu rahatsız etti
Doktor baharatlı acı yeme, karnı ağrır dedi
Acı bibet salçalı yemek yemeye başlamıştım ondan mı oluyor ki
Bırakayım tekrar
Bi de lahana falan yedin mi dedi doktor
Yemedim dedim de şimdi sana yazarken aklıma geldi
Geçen gün kırmızı lahana yemiştim az
O dokundu galiba yavruma(
Çok ağlıyor diyince bakalım dediUltrason niye canım?Burnu tikali oldugu icin emmeyebilir o zmn.Ben de senin gibi memeyi ayakta tuttryrm cogu kezKan tahliline gerek yok dediyse bence hic canini yaktirma.Bulamiyrlar cogu kez damari.Gaz sancisi olamaz mi?Supurgeyi acinca susmuyor mu?Ins.biseyi yoktur kuzucugunun canim
Aynen ağlayarak uyandı az önceBizimkinin yanagindaki kızariklik bazi gunler beliriyr.Kesin var o zmn biz de.Bulgur da cok gaz yapiyrmus.Lahana da oyle.Sen biraz daha dikkat et canim.Senin bebis buyuk ihtimalle gazdan agliyr ve emmiyor
Sende haklısın canım Rabbim yardımcın olsun sadece işte iyyim de o bile yeter vitamil alKuzum hep yazayim diyorum boş oldukça tlfnu elime alıyorum yazayim diye ama uyuklayip kalıyorum ilk 1 aya geri döndük ama buna da sukur
O zaman sorun olmaz canım 3 aylık tulum yeni doğana olacak şekilde üretmişler resmen... Mothercare aynı ufak ufak ayına göre... Güle güle kullansın yavrun❤K Koala_anne
Tam aylarını aldım carters tan
Ama bizimki giyer minyon zaten
Kalıpları küçükmüş dediğin gibi
Mothercare kalıpları da tam gelmişti bize
Yoktur oyle bisey canımÇok ağlıyor diyince bakalım dedi
Böbreklerde kum falan olmasın diye
Ins.bu gunler gecicidr.Cok zorAynen ağlayarak uyandı az önce
Birkaç pırtlarttık tekrar yatırdım ama kafayo kaldırıp duruyor sürekli
O uyanmadan ben bi emzireyim onu
Yoksa güzel ememiyo
Yemişim onların literatürünü bide böyle konuşmazlar mı..... Bak sana ufak bir örnek vereyim elde çıkan siğil neden dr lar tedavi edemiyor çaresi yok diyorlar ama okutunca geçiyor....... Bazı şeylerin tıbben karşılığı olmaz bana kadın doğumcu sezeryan sonrası normal doğum diye bişey yok dedi o da dr ama var ve yaptım çok şükür... Dr lar diye herşeyi biliyorlar anlamına gelmiyor... Yinedr sen bilirsin canım şifa ve Rabbim yarattığını malesef onların aklı basmaz zaten bazılarıda inanmazDoktora sorduk
Bizim literatürde öyle bişey yok dedi :)
Sırt dikeni için
Babası artık hayatta yaptırmaz bana
Yaa MaşAllah içim gitti çünkü bizde hazırlanacaktık miniğimle dolaşacakdık komşu geldi gitmek bilmedi kıyafetini falan hazır etmiştim sinir oldum şimdide çıkamam hava serinledi bide kızlar geldi akşam yemeği hazırlığı çok üzgünüm yaa.....Teyzeler biz bugün gezmeye çıktık. Hava çok güzeldi
Masallah canim.Boyle durmasi sakincali degilmi ?Bilmedigim icin soruyorum,yanlis anlama.Teyzeler biz bugün gezmeye çıktık. Hava çok güzeldi
Teşekkür ederiz teyzesi Güneşe çevrili olarak mı Can'ım. Bizim ev güneş görmüyor. O yüzden gözlerini kapatıp güneşe çevirdim ben de. Sakıncalı ise bilmiyordum vallaMasallah canim.Boyle durmasi sakincali degilmi ?Bilmedigim icin soruyorum,yanlis anlama.
Teşekkür ederiz teyzesi. Üzüldüm adınıza. Güneşi buldukça çıkmak istiyo insan.Yaa MaşAllah içim gitti çünkü bizde hazırlanacaktık miniğimle dolaşacakdık komşu geldi gitmek bilmedi kıyafetini falan hazır etmiştim sinir oldum şimdide çıkamam hava serinledi bide kızlar geldi akşam yemeği hazırlığı çok üzgünüm yaa.....yarında yağış varmış bizim gezme işi yattı gibi....