Bi bakayım canım ona :))canım herbiri birşey diliyor ya tomrisin emzirme notlarına bakarsan orda önermiş bunu 13 veya 14. notta olması lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi bakayım canım ona :))canım herbiri birşey diliyor ya tomrisin emzirme notlarına bakarsan orda önermiş bunu 13 veya 14. notta olması lazım.
Aynen canım bide hava almaya çok ihtiyacım varTeşekkür ederiz teyzesi. Üzüldüm adınıza. Güneşi buldukça çıkmak istiyo insan.
İçimizde en çok senin ihtiyacın var sanırım. 4 bıcırla :) bugün dışarda bi aile gördük. İki çocukları vardı. Muhtemelen bir buçuk yaş vardı aralarında. İkiz gibiydiler. Eşim diyor Ki en güzeli böyle peşpeşe. Dedim heeee ben ikisiyle evde savaşırken sen de arayıp diyecen canım ben akşam maça gidiyorum.... hele bunu bi büyütelim de hayırlı bir şekilde. İkinciye Allah KerimAynen canım bide hava almaya çok ihtiyacım var
Aynen sana katılıyorumYemişim onların literatürünü bide böyle konuşmazlar mı..... Bak sana ufak bir örnek vereyim elde çıkan siğil neden dr lar tedavi edemiyor çaresi yok diyorlar ama okutunca geçiyor....... Bazı şeylerin tıbben karşılığı olmaz bana kadın doğumcu sezeryan sonrası normal doğum diye bişey yok dedi o da dr ama var ve yaptım çok şükür... Dr lar diye herşeyi biliyorlar anlamına gelmiyor... Yinedr sen bilirsin canım şifa ve Rabbim yarattığını malesef onların aklı basmaz zaten bazılarıda inanmaz
Hemde nasıl var anlatamam bide hava güzel görünce hapis olmuş gibi hissettim azıcık erken kalksa yine çıkacaktım ama sonuna kadar kullandı misafirlik haklarınk canı sağolasıca komşu:)) valla şimdi ki aklım olsa peş peşe yapardım şimfi koca koca kızlar olurdu ohh miss:) bence arayı açma canım en güzeli beraber büyümeleriİçimizde en çok senin ihtiyacın var sanırım. 4 bıcırla :) bugün dışarda bi aile gördük. İki çocukları vardı. Muhtemelen bir buçuk yaş vardı aralarında. İkiz gibiydiler. Eşim diyor Ki en güzeli böyle peşpeşe. Dedim heeee ben ikisiyle evde savaşırken sen de arayıp diyecen canım ben akşam maça gidiyorum.... hele bunu bi büyütelim de hayırlı bir şekilde. İkinciye Allah Kerim
Aynen canım ama tabi ki bu senin kararın çünkü senin evladın sen karar vereceksin bizler değil neyi uygun görürsen onu uygula❤Aynen sana katılıyorum
Bazen doktorların şifa veremediği şeylere başka şeyler şifa oluyor
Yok canım oturuyr gibi grldi de.Burda muhabbeti olmustu ya o yuzden dedim.Teşekkür ederiz teyzesi Güneşe çevrili olarak mı Can'ım. Bizim ev güneş görmüyor. O yüzden gözlerini kapatıp güneşe çevirdim ben de. Sakıncalı ise bilmiyordum valla
Evet huzursuzluk belirtilerinden biriymis. Ozaman icinde sut olan hicbirsey tuketmenek gerekiyirmus. Cikolata hazir gida vs . Yencek cok bir sey kalmiyor geriye oyle olunca.) yesilliklerle besleniyiryz:)Alerji huzursuzluk mu yapiyrmus canim?Bizde de sut urunleri alerjisi var sanirim.Ne zmn peynir yesem yuzu kizaryr ,bi de gurultulu kaka yapiyr
Canım benim kızım 1.5 yaşındayken bir kez kasık ameliyatı oldu.Cnm senin oğlun muydu kasık fıtığından 2 kez ameliyat olan..yanlış mı hatırlıyorum..
Ben çikolata da çok yiyorum kiEvet huzursuzluk belirtilerinden biriymis. Ozaman icinde sut olan hicbirsey tuketmenek gerekiyirmus. Cikolata hazir gida vs . Yencek cok bir sey kalmiyor geriye oyle olunca.) yesilliklerle besleniyiryz:)
:) sut urunleri gidince geriye hicbirsey kalmiyor.paket gidalardan da yzak durunca canim tatli cekti un helvasi kavurdum:) sagolsun benim esimde yoksa zor . Kicakta surekliBen çikolata da çok yiyorum ki
Ne yiyeceğiz zaten doğru düzgün fırsat olmuyor yemek yapmaya
Eşim sana bi yardımcı gerek artık diyor :)
Evi süpürdü sağolsun
Canım bizimkilerin arası 25 ay pek kıskanıyor kardeşini. Bebek elini ağzına götürüyor diye ablası da iki elini birden ağzına sokuyor kusacak neredeyse. Çok zor aöa inş büyüyünce rahatlayacağız diyerek teselli ediyoruz kendimizi.İçimizde en çok senin ihtiyacın var sanırım. 4 bıcırla :) bugün dışarda bi aile gördük. İki çocukları vardı. Muhtemelen bir buçuk yaş vardı aralarında. İkiz gibiydiler. Eşim diyor Ki en güzeli böyle peşpeşe. Dedim heeee ben ikisiyle evde savaşırken sen de arayıp diyecen canım ben akşam maça gidiyorum.... hele bunu bi büyütelim de hayırlı bir şekilde. İkinciye Allah Kerim
Aynen oyle gaz yuzunnden bi suru sey yiyemiyrduk.Bi de alerji eklendi.Neyse saglikli olsunlar daEvet huzursuzluk belirtilerinden biriymis. Ozaman icinde sut olan hicbirsey tuketmenek gerekiyirmus. Cikolata hazir gida vs . Yencek cok bir sey kalmiyor geriye oyle olunca.) yesilliklerle besleniyiryz:)
Nılgüncum sen hep dokunacak seyleri yiyorsun:)Minigin ondan huzursuzdrBen çikolata da çok yiyorum ki
Ne yiyeceğiz zaten doğru düzgün fırsat olmuyor yemek yapmaya
Eşim sana bi yardımcı gerek artık diyor :)
Evi süpürdü sağolsun
:)Allahım ya.Benim büyuk 8 yasinda o bile ilk haftalarda bana küsüyrdü.Her yere not yaziyrdu,Anne benimle hic ilgilenmiyrsun,hep kardesime bakıyrsun diye.1 hafta annemde kaldı.Simdi astik o sorunu cok sükür.Cok seviyr kardesini,en güzel de o oyalıyrCanım bizimkilerin arası 25 ay pek kıskanıyor kardeşini. Bebek elini ağzına götürüyor diye ablası da iki elini birden ağzına sokuyor kusacak neredeyse. Çok zor aöa inş büyüyünce rahatlayacağız diyerek teselli ediyoruz kendimizi.
Fıtoktan mı cnm..sen değilsin o zaman..bir arkadaş yazmıştı sanki 2kez oldu diye benim kızın da belirdi diğer taraftan yine..hiçbişeyi keyfiyle yaşayamıyorum çok üzülüyorum..tekrar ameliyat olması gerekecek..koştu mu zıpladı mı diken ğstündeyim..öksürürken bile çıkabiliyormuş allahım korusun..tüm yavrularıCanım benim kızım 1.5 yaşındayken bir kez kasık ameliyatı oldu.
Benmde bıkac defa uyudu buhunr kadr 5 saat falan ama kısa surdu smdı yatm saat bı saatte bı kalkıyotm gece emıp braz oyalanmaynca uyumuyo
Teyzeler biz bugün gezmeye çıktık. Hava çok güzeldi
Ne güzel Canım darısı başımıza:)Allahım ya.Benim büyuk 8 yasinda o bile ilk haftalarda bana küsüyrdü.Her yere not yaziyrdu,Anne benimle hic ilgilenmiyrsun,hep kardesime bakıyrsun diye.1 hafta annemde kaldı.Simdi astik o sorunu cok sükür.Cok seviyr kardesini,en güzel de o oyalıyr