2017 Aralık Anneleri

Canım kötu bsey olsa cıkardı ona sukur.. yardmcı olck bırısı ykmu saba bıkc gun kendını toplayana kadr.. sn hasta olursan bebsle km ıkgılenck annz gbı olmuyo kmse.. ınsallah kısa surede atlatrsın bu durumu

Kimse yok ki yardim edecek canım eşim var o da zaten alt değiştirme mamadan anlamıyor inşallah hasta olmam

Oncelkle bebsler snra braz dnlen bnce cnm frsat vuldkcada ewı halledersın esın gelnce bıraz ewı tpla yada bebıse baksın obr trlu zor oluyo
Valla cnm basim agriyor uykusuzluktan ve yorgunluktan simdi kiz uyudu oglan okuldan gelecek biraz yatayim o gelmeden diyorum ama yemegimde yok aksama hersey biz kadinlara bakiyor isimiz cok zor.

Valla cnm basim agriyor uykusuzluktan ve yorgunluktan simdi kiz uyudu oglan okuldan gelecek biraz yatayim o gelmeden diyorum ama yemegimde yok aksama hersey biz kadinlara bakiyor isimiz cok zor.

Canm smdı yat dnlen braz.. yemekte bn pratık bıseyler yapıyorm bıde tek cest yıhorz yanınada yogrt galan genelde

Canım ben de hep unutuyorum dr ne soracağımı o yüzden gitmeden bir kaç gün önce aklıma sorular geldikçe ya bir not defterine ya da tlfna not alıyorum. İyi olur gidince de hemen çıkarıp sormaya başlıyorum teker teker

G Gulum80 Bir sey olmamasina cok sevindim canım.Napacaksın o da nazlı buyuyecek annesi. Daha once bahsetmistim.Buyuk kizi hep gece besledim zorla.Allahim guc kuvvet versin sana.Ben de grip brlirtileri baslar baslamaz vitamin iciyorum,geciyr.Sen de vvitamin ic canim

Yapatm artık bıraz buraz cnm kusuyoduda dun onnla ugrastm buraz ama denemıs olsum bı ıkı dk ovdm en fzla. Uc bes sıyah karabıber gbı geldı elıme oysa eger bole denerm artk
Aynen canım ilk başta üç beş tane grliyor sonra bi bakıyorsun o bölge doluyor biraz uğraştırıcı ama rahatlar... Keyfi yerindeyken yaparsın

Kendime zaman ayiramiyorum ki canim

Canım ya cok uuzldum onyorgnluk mahvedıyo ınsanı sabrıda kalmıyo ınsan gerılıyo ınsallah rabbım jat kat karsılıgını verr sabrettklerımızın ewlatlarımıza saglık versn hayrlı onur versın zorlugu oluyo elbet

Kzlar gecen kımdı adem gunes tavsıye eden bakın denk geldım.. hatıce kubra tongarn ıkı kıtabını sıpars verdım onlar gelsn okuyum ınsallah bunuda alıcam

Eklentiler

• IMG_4155.PNG
    210,1 KB · Görüntüleme: 58
Canım brndr hep dağıttım bi kaç parça bişey ve ana malzeme kaban ve bi kaç iyi spor ayakkabı gerisi zaten hep dağıtırım hatta ilk giydikleri kıyafet harici saklamam bende ihtiyacı olan bir sürü bebek var onlara yarasın hatta bugün iki poşet ayıkladım ayırdım vereceğim

Canım zaranın dış giyimi çok güzel ve taş gibi bide modası geçmeyen ürünler sırayla giydiriyorum :) ayrıca hm drn alacaksan eğer kalıpları çok küçük net den falan alırsan dikkat et minnacık gelir üzülürsün :)) ben ne yapayım 4 kız alışverişi beni bekler:)) bayramdan 2, 3 hafta önce yaparım yazlık alışverişi bayramda yazlıkda çıkar aradan Allah izin verirse inşAllahhhhh... Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin evlatlarımıza ❤

Kuzım Rabbim yardımcın olsun arada iyiyim desen bize yeter merak ettik sizi.... Brncede mamadan dolayıdır yaramıuordur yavruya inşAllah düzene girer herşey

Benzer bebekler sanirim. Bizde reflu var oda etkiliyor yasamini emene kadar skain bebek emdikten sonra kusarsa agla agla surekli mizmixlaniyor. Doktor huzursuzlukta alerji olabilir diye dusundu ya da huzursuz bebektir anne deprsyondaysa o bile etkiler ama sende oyle bir durum yok dedi. Insallah zamanla duzelirler

Kilo alımını kontrol altına alsaydık canım.gece uykusunda beklerim buna da razıyım gündüz 75 cc hiç bitiremiyor ancak gece beslyorum buna da şükür bugün eşim nöbetçi canım yarın.sabah gelirken.alsın eczaneden

Kuzım Rabbim yardımcın olsun arada iyiyim desen bize yeter merak ettik sizi.... Brncede mamadan dolayıdır yaramıuordur yavruya inşAllah düzene girer herşey
Kuzum hep yazayim diyorum boş oldukça tlfnu elime alıyorum yazayim diye ama uyuklayip kalıyorum ilk 1 aya geri döndük ama buna da sukur

Zaten evlat olmasa çekilmez evlat için sabrediyor insan elimden geldiğince güçlü olmaya calisiyorum

Aldir canim mutlaka .Enerji verir sana.Gece ictigi yarar ona.

Alerji huzursuzluk mu yapiyrmus canim?Bizde de sut urunleri alerjisi var sanirim.Ne zmn peynir yesem yuzu kizaryr ,bi de gurultulu kaka yapiyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…