- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 34
Kizlar ben geldim arada giriyordum ama fazla takip edemedim kızımla uğraşmaktan doktor doktor gezmekten mahvolduk ishalin sebebi ne belli değil ben artık mamaya yoruyorum istahsizligimiz hala devam doktor kilo kaybetmesin diye uykusunda gece besle dedi bazen gece saat başı 30 cc bazen 2 saatte bu 60 cc mama veriyorum gündüz 75 cc veriyorum gece sürekli ayaktayım mamaya hazırla zorla yedir gazını çıkar altını değiştir malum surekli kaka yapıyor biberonunstreil steril et derken tekrar başa dönüyorum gündüz de.kızım uyumadigi için ben uyuyamiyorum sonunda vücudum yorgun düştü galiba grup olacam çok.fazla bildirim var tek tek okumaya cevap yazmaya fırsatım olmadi hepinize teşekkür ederim
Kimse yok ki yardim edecek canım eşim var o da zaten alt değiştirme mamadan anlamıyor inşallah hasta olmamCanım kötu bsey olsa cıkardı ona sukur.. yardmcı olck bırısı ykmu saba bıkc gun kendını toplayana kadr.. sn hasta olursan bebsle km ıkgılenck annz gbı olmuyo kmse.. ınsallah kısa surede atlatrsın bu durumu
Valla cnm basim agriyor uykusuzluktan ve yorgunluktan simdi kiz uyudu oglan okuldan gelecek biraz yatayim o gelmeden diyorum ama yemegimde yok aksama hersey biz kadinlara bakiyor isimiz cok zor.Oncelkle bebsler snra braz dnlen bnce cnm frsat vuldkcada ewı halledersın esın gelnce bıraz ewı tpla yada bebıse baksın obr trlu zor oluyo
Valla cnm basim agriyor uykusuzluktan ve yorgunluktan simdi kiz uyudu oglan okuldan gelecek biraz yatayim o gelmeden diyorum ama yemegimde yok aksama hersey biz kadinlara bakiyor isimiz cok zor.
Kimse yok ki yardim edecek canım eşim var o da zaten alt değiştirme mamadan anlamıyor inşallah hasta olmam
Canım ben de hep unutuyorum dr ne soracağımı o yüzden gitmeden bir kaç gün önce aklıma sorular geldikçe ya bir not defterine ya da tlfna not alıyorum. İyi olur gidince de hemen çıkarıp sormaya başlıyorum teker tekerBen yapmadım
Eşim arkadşına(doktor) sordu hiç duymamış :)
Kuzeni( çocuk doktoru) ona da soracakmış
Asla elletmez sormadan
Yarın da doktordayız muhtemelen
Bakalım aklıma gelirse sormak istiyorum
Ama benim bebiş sürekli ağladığı için panikten ne soracaksam unutuyorum
Neden bu kadar ağlıyor ki
Bir yeri mi ağrıyor
Bir yerine bişey mi yaptık ki
Kendime zaman ayiramiyorum ki canimO zaman ıyı beslen cnm vıcut dırencın artsın meyve sebze vıtamın falan al hatta
Aynen canım ilk başta üç beş tane grliyor sonra bi bakıyorsun o bölge doluyor biraz uğraştırıcı ama rahatlar... Keyfi yerindeyken yaparsınYapatm artık bıraz buraz cnm kusuyoduda dun onnla ugrastm buraz ama denemıs olsum bı ıkı dk ovdm en fzla. Uc bes sıyah karabıber gbı geldı elıme oysa eger bole denerm artk
Kendime zaman ayiramiyorum ki canim
Canım brndr hep dağıttım bi kaç parça bişey ve ana malzeme kaban ve bi kaç iyi spor ayakkabı gerisi zaten hep dağıtırım hatta ilk giydikleri kıyafet harici saklamam bende ihtiyacı olan bir sürü bebek var onlara yarasın hatta bugün iki poşet ayıkladım ayırdım vereceğimBen hıc saklamıcam cnm sndıden bıkac takm ve bıkac zıbın tulum bırıktı ayrdım yıkadım bıraz daha bırıksın verıcem ıhıyacı olan bırıne.. ıkncı cocuk ıstemıyorm nasp olrsada alınır tekrar ınsallah.. nrmalde gnde bı degstrıyorm kıyafetını ama kusarsa falan ıkı ucu bukuyı bnde yoruluyorm gudr cıkar... boydan tulum en mantıklısıymıs bunu anladım tek parca dıger trlu hem ben yorukuyorm hem bebıs yorukuyo. Eldekıler kuculdu cıkıyımda ınsallah bıkac tulum ve zıbın alıcam gecen hafta aldklarm tam gelıyo kske 1yas alaydım dıyorm
Canım zaranın dış giyimi çok güzel ve taş gibi bide modası geçmeyen ürünler sırayla giydiriyorum :) ayrıca hm drn alacaksan eğer kalıpları çok küçük net den falan alırsan dikkat et minnacık gelir üzülürsün :)) ben ne yapayım 4 kız alışverişi beni bekler:)) bayramdan 2, 3 hafta önce yaparım yazlık alışverişi bayramda yazlıkda çıkar aradan Allah izin verirse inşAllahhhhh... Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin evlatlarımıza ❤Ben zara ve soobe yı çok begeniyorum.biraz büyüsün öyle alicam çünkü su aralr hızlı kilo alıyor.9 aylık olunca inşalla h zara ya geçmeyi düşünüyorum.birde bazen zara da öyle bir indirim oluyor ki fiyatlar baya düşüyor onları yakalamaya caliscam:) şimdi takımlar giydiriyorum.lcw den alıyorum genelde çok hoşuma gidiyor takımlar.altina üstüne ne giydirecm kaygısı da kalmıyor. Bazen ikili üst ve ikili altlardan alıp kombin yapio giydiriyorum :) yaza doğru bir alışveriş bizi de bekliyor.cunku yazlık tişört ve hiç yok. Şapka falan da almak istiyorum :)
Kuzım Rabbim yardımcın olsun arada iyiyim desen bize yeter merak ettik sizi.... Brncede mamadan dolayıdır yaramıuordur yavruya inşAllah düzene girer herşeyKizlar ben geldim arada giriyordum ama fazla takip edemedim kızımla uğraşmaktan doktor doktor gezmekten mahvolduk ishalin sebebi ne belli değil ben artık mamaya yoruyorum istahsizligimiz hala devam doktor kilo kaybetmesin diye uykusunda gece besle dedi bazen gece saat başı 30 cc bazen 2 saatte bu 60 cc mama veriyorum gündüz 75 cc veriyorum gece sürekli ayaktayım mamaya hazırla zorla yedir gazını çıkar altını değiştir malum surekli kaka yapıyor biberonunstreil steril et derken tekrar başa dönüyorum gündüz de.kızım uyumadigi için ben uyuyamiyorum sonunda vücudum yorgun düştü galiba grup olacam çok.fazla bildirim var tek tek okumaya cevap yazmaya fırsatım olmadi hepinize teşekkür ederim
Benzer bebekler sanirim. Bizde reflu var oda etkiliyor yasamini emene kadar skain bebek emdikten sonra kusarsa agla agla surekli mizmixlaniyor. Doktor huzursuzlukta alerji olabilir diye dusundu ya da huzursuz bebektir anne deprsyondaysa o bile etkiler ama sende oyle bir durum yok dedi. Insallah zamanla duzelirlerBen yapmadım
Eşim arkadşına(doktor) sordu hiç duymamış :)
Kuzeni( çocuk doktoru) ona da soracakmış
Asla elletmez sormadan
Yarın da doktordayız muhtemelen
Bakalım aklıma gelirse sormak istiyorum
Ama benim bebiş sürekli ağladığı için panikten ne soracaksam unutuyorum
Neden bu kadar ağlıyor ki
Bir yeri mi ağrıyor
Bir yerine bişey mi yaptık ki
Kilo alımını kontrol altına alsaydık canım.gece uykusunda beklerim buna da razıyım gündüz 75 cc hiç bitiremiyor ancak gece beslyorum buna da şükür bugün eşim nöbetçi canım yarın.sabah gelirken.alsın eczaneden
Kuzum hep yazayim diyorum boş oldukça tlfnu elime alıyorum yazayim diye ama uyuklayip kalıyorum ilk 1 aya geri döndük ama buna da sukurKuzım Rabbim yardımcın olsun arada iyiyim desen bize yeter merak ettik sizi.... Brncede mamadan dolayıdır yaramıuordur yavruya inşAllah düzene girer herşey
Zaten evlat olmasa çekilmez evlat için sabrediyor insan elimden geldiğince güçlü olmaya calisiyorumCanım yacok uuzldum onyorgnluk mahvedıyo ınsanı sabrıda kalmıyo ınsan gerılıyo ınsallah rabbım jat kat karsılıgını verr sabrettklerımızın ewlatlarımıza saglık versn hayrlı onur versın zorlugu oluyo elbet
Aldir canim mutlaka .Enerji verir sana.Gece ictigi yarar ona.Kilo alımını kontrol altına alsaydık canım.gece uykusunda beklerim buna da razıyım gündüz 75 cc hiç bitiremiyor ancak gece beslyorum buna da şükür bugün eşim nöbetçi canım yarın.sabah gelirken.alsın eczaneden
Alerji huzursuzluk mu yapiyrmus canim?Bizde de sut urunleri alerjisi var sanirim.Ne zmn peynir yesem yuzu kizaryr ,bi de gurultulu kaka yapiyrBenzer bebekler sanirim. Bizde reflu var oda etkiliyor yasamini emene kadar skain bebek emdikten sonra kusarsa agla agla surekli mizmixlaniyor. Doktor huzursuzlukta alerji olabilir diye dusundu ya da huzursuz bebektir anne deprsyondaysa o bile etkiler ama sende oyle bir durum yok dedi. Insallah zamanla duzelirler