Inşallah yarar canım insallanAldir canim mutlaka .Enerji verir sana.Gece ictigi yarar ona.
Cnm senin oğlun muydu kasık fıtığından 2 kez ameliyat olan..yanlış mı hatırlıyorum..Koala Anne benim Bebek sabahtan beri yeşil kaka yaptı ateşi falan huzursuzluğu Yok ama. Üşüttü galiba. Azıcık ıhlamur verdim başka yapabileceğim bir şey var mı? Şu etiketle işini öğrenemedim ondan bu mesaja cevaben yazdım
Kızlar allah aşkına kimsede hemoroid Yok mu bu nasıl bir illet beni buldu ağlıyorum artık çok zor durumdayım kzıımın çatlak kremlerini kullanıyorum allahım bence bi insanın başına gelebilecek en kötü hastalık iyi bi doktor buldum ama randevusu dolu Cuma’ya aldım bende ama oturamıyprum bile Yok mu bi çare bilen napmak lazım
canım herbiri birşey diliyor ya tomrisin emzirme notlarına bakarsan orda önermiş bunu 13 veya 14. notta olması lazım.Canım sütü direk ısıtırsan içindeki besinleri öldürürsün demişti doktor
aynen bende ovdum 3 ve 4 tane eline geldim huzursuzlaninca bıraktımKızlar bu diken olayını simdi denedim ama bizimkiler ben obar ovmaz elime geldi döküldü cok mı sert ovdum acaba bide masaj bitince sırtına ağız mendillerinden koydum emsin yağı diye ciğerleri üşümez dimi(
Isirgan otu cok iyi geliyr.Benim de oturamayacak sekildeydi.Sabah erkenden kalkip,ise gitmeden adacayi ve isirgan otu buharina oturyrdum,2-3 gun devam ettim,cok ise yaradi.Ya da sadece isirgan otunu sicak suda haslayip,suyunu süzup bir tulbente koyuyrsun.Sonra hemoroidli bolgede 10-15 dakika bekletiyrsun.Ben cok faydasini gordum,ins.sana da sifa olurKızlar allah aşkına kimsede hemoroid Yok mu bu nasıl bir illet beni buldu ağlıyorum artık çok zor durumdayım kzıımın çatlak kremlerini kullanıyorum allahım bence bi insanın başına gelebilecek en kötü hastalık iyi bi doktor buldum ama randevusu dolu Cuma’ya aldım bende ama oturamıyprum bile Yok mu bi çare bilen napmak lazım
Boğazı, kulağı iyiHavadan korkma canım bazen soğuk hava bebeğe evde durmakdan daha iyi geliyor kontrollü giydir git bi göster üşenme vardır mutlaka bi derdi yavrunun ama benim tahminim durmadan huy değiştiriyorlar
Doktora sordukDinlensin bende öyle yaptım halende diken ayıklıyorum bacaklarında da var, ben dizlerimin üstüne yastık koyuyorum büyük boy üstüne penye battaniye sonra yatırıyorum hem ovup hem sağa sola sallar gibi yapıyorum o zaman mızıktamıyor emziğide ver ağzına tamam, onlar batarmı diye korkma batmaz canını yakmaz bebeğinin merak etme
Gittik geldik canım
Bizimkiler gelmenize gerek yokKzlar 3. Ayda ası uokya ızlen var hanı gtcekmsıınz saglık ocagına.. esım olsa cıkardık hem bı kılo olctrdk hemde dısarı cıkms olrduk dıcem ama kaynbabamla gıderız o yuzden gtsemmı bılemedım
Kızlar allah aşkına kimsede hemoroid Yok mu bu nasıl bir illet beni buldu ağlıyorum artık çok zor durumdayım kzıımın çatlak kremlerini kullanıyorum allahım bence bi insanın başına gelebilecek en kötü hastalık iyi bi doktor buldum ama randevusu dolu Cuma’ya aldım bende ama oturamıyprum bile Yok mu bi çare bilen napmak lazım
Gittik geldik canım
Ultrasonu öğleden sonraya verince yarına aldık
İdrar tahlil de vericez
Boğaz kulak ciğerler iyi dedi doktor
Arada öksürmesi var
Üstünü baya incelttim ev çok sıcak bu aralar
Bi badi ve pantolon var
Burnu tıkalı dedi doktor
Bakalım yarın ne çıkacak
Yatırdım az önce ağlayarak uyandı
Simdi yatırdım yüz üstü
Sürekli kafasını oynatıyor
Bir yeri ağrımasa uyumaz mı
Kan tahliline gerek yok dedi doktor
Ama yarın söyliyim ona da bi bakılsın
Ağlıyordu da bu kadar ağlamıyordu
Kucağımda gezerken falan susuyordu
Uyutabiliyordum en azından
Aleji olabilir mi diye sordum bugünBenzer bebekler sanirim. Bizde reflu var oda etkiliyor yasamini emene kadar skain bebek emdikten sonra kusarsa agla agla surekli mizmixlaniyor. Doktor huzursuzlukta alerji olabilir diye dusundu ya da huzursuz bebektir anne deprsyondaysa o bile etkiler ama sende oyle bir durum yok dedi. Insallah zamanla duzelirler
Gürültülü kaka bizde de varAlerji huzursuzluk mu yapiyrmus canim?Bizde de sut urunleri alerjisi var sanirim.Ne zmn peynir yesem yuzu kizaryr ,bi de gurultulu kaka yapiyr
Doktora sorduk
Bizim literatürde öyle bişey yok dedi :)
Sırt dikeni için
Babası artık hayatta yaptırmaz bana
Bizimkiler gelmenize gerek yok
4. Ay gelin dediler
Telefonla boy kilo bildirirsiniz demişler miydi
Sanki öyle bişey hatırlıyorum
Ama aramadım
Iki gun once bende feci durumdaydim hatta bir gece zonklar gibi agrisindan uyuyamadim.
Zeytinyagi sur pamuk ile pansuman yapar gibi tam ustune koy bi kac gun icinde rahatlatiyor geceleride o sekilde yat.