2017 Aralık Anneleri

Kızlar bu diken olayını simdi denedim ama bizimkiler ben obar ovmaz elime geldi döküldü cok mı sert ovdum acaba bide masaj bitince sırtına ağız mendillerinden koydum emsin yağı diye ciğerleri üşümez dimi (

Kızlar allah aşkına kimsede hemoroid Yok mu bu nasıl bir illet beni buldu ağlıyorum artık çok zor durumdayım kzıımın çatlak kremlerini kullanıyorum allahım bence bi insanın başına gelebilecek en kötü hastalık iyi bi doktor buldum ama randevusu dolu Cuma’ya aldım bende ama oturamıyprum bile Yok mu bi çare bilen napmak lazım

Cnm senin oğlun muydu kasık fıtığından 2 kez ameliyat olan..yanlış mı hatırlıyorum..

Bndede vat malesf arada kanama oluyor ve canım acıyor otrtmayacak kadr acımıuor ama. Ihmal edersem olacagı o.. hamılelıhın son aynda basladı bnde djtra gtmedım daha malesf

aynen bende ovdum 3 ve 4 tane eline geldim huzursuzlaninca bıraktım

Isirgan otu cok iyi geliyr.Benim de oturamayacak sekildeydi.Sabah erkenden kalkip,ise gitmeden adacayi ve isirgan otu buharina oturyrdum,2-3 gun devam ettim,cok ise yaradi.Ya da sadece isirgan otunu sicak suda haslayip,suyunu süzup bir tulbente koyuyrsun.Sonra hemoroidli bolgede 10-15 dakika bekletiyrsun.Ben cok faydasini gordum,ins.sana da sifa olur

Havadan korkma canım bazen soğuk hava bebeğe evde durmakdan daha iyi geliyor kontrollü giydir git bi göster üşenme vardır mutlaka bi derdi yavrunun ama benim tahminim durmadan huy değiştiriyorlar
Boğazı, kulağı iyi
Yarın idrar tahlil ve ultrason var
Karnı mı ağrıyor ki
Ağlayarak uyanıyor ve uykuya geçemiyor
Bi yerine bişey olmamıştır değil mi

Doktora sorduk
Bizim literatürde öyle bişey yok dedi :)
Sırt dikeni için
Babası artık hayatta yaptırmaz bana

N Nil0005 Nilgüncum naptiniz?Doktora gidersen beni de hbrdar eder msn?
Gittik geldik canım
Ultrasonu öğleden sonraya verince yarına aldık
İdrar tahlil de vericez
Boğaz kulak ciğerler iyi dedi doktor
Arada öksürmesi var
Üstünü baya incelttim ev çok sıcak bu aralar
Bi badi ve pantolon var
Burnu tıkalı dedi doktor
Bakalım yarın ne çıkacak
Yatırdım az önce ağlayarak uyandı
Simdi yatırdım yüz üstü
Sürekli kafasını oynatıyor
Bir yeri ağrımasa uyumaz mı
Kan tahliline gerek yok dedi doktor
Ama yarın söyliyim ona da bi bakılsın
Ağlıyordu da bu kadar ağlamıyordu
Kucağımda gezerken falan susuyordu
Uyutabiliyordum en azından

Bizimkiler gelmenize gerek yok
4. Ay gelin dediler
Telefonla boy kilo bildirirsiniz demişler miydi
Sanki öyle bişey hatırlıyorum
Ama aramadım

Iki gun once bende feci durumdaydim hatta bir gece zonklar gibi agrisindan uyuyamadim.
Zeytinyagi sur pamuk ile pansuman yapar gibi tam ustune koy bi kac gun icinde rahatlatiyor geceleride o sekilde yat.

Atak haftasinda olabilirmisiniz?

Aleji olabilir mi diye sordum bugün
Vücudunda kızarıklık falan olurdu dedi
Reflü var mı bizde çok bilmiyorum
Yüz üstü yatırdım şimdi uyuyor
Karnı ağrıyor sanırım
Ben de bunaldım artık aslında
Hem hep evdeyiz hem hiçbir işe yetişemiyorum
Herşey yarım
Onların stresi de etkiliyordur bebeğimi
Kusma çok olmuyor bizde
Boğazına kaçırırsa kusuyor genelde
Ya da çok ağlarsa tıkanıyor
Geçecek inşallah, hep 3 aydan sonra düzelir dediler
Bizimki daha da zorlaştı
6.ayı bekliyorum artık
Oturmaya başlayınca düzelcek herhalde

Alerji huzursuzluk mu yapiyrmus canim?Bizde de sut urunleri alerjisi var sanirim.Ne zmn peynir yesem yuzu kizaryr ,bi de gurultulu kaka yapiyr
Gürültülü kaka bizde de var
Doktor kızarıklık falan olur dedi
Ben yarın bir daha üstünde durayım bu konunun
Bence bizde de süt ürünleri ya da çoklu gıda alerjisi var
Emmek de istemiyor çünkü
Kısır yemiştim 2gün önce acaba o mu rahatsız etti
Doktor baharatlı acı yeme, karnı ağrır dedi
Acı bibet salçalı yemek yemeye başlamıştım ondan mı oluyor ki
Bırakayım tekrar
Bi de lahana falan yedin mi dedi doktor
Yemedim dedim de şimdi sana yazarken aklıma geldi
Geçen gün kırmızı lahana yemiştim az
O dokundu galiba yavruma (

Bugun yavrucum bı degısık emıyo bezı degısıyo bı saate uyuyo. Bı saatbuyuyp ıyanıyo snra tekrar emıyo az oyalayıp yatırıyorm uyuyo

Bizimkiler gelmenize gerek yok
4. Ay gelin dediler
Telefonla boy kilo bildirirsiniz demişler miydi
Sanki öyle bişey hatırlıyorum
Ama aramadım

Banada dedı gelmezsen ara mtlaka dıyede bn hem kılo baktrmak ıcın hemde o bahaneyle cıksammı dıyorm ogluma zıbın almam lazım bır ıkıde tulum alıcam

Iki gun once bende feci durumdaydim hatta bir gece zonklar gibi agrisindan uyuyamadim.
Zeytinyagi sur pamuk ile pansuman yapar gibi tam ustune koy bi kac gun icinde rahatlatiyor geceleride o sekilde yat.

Bıde kabız olmamak lazımmss.. gttnmı dktra den cnm bn gtmedım bıkac aydr var bnde kanamada oluo arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…