2017 Aralık Anneleri

Koala Anne benim Bebek sabahtan beri yeşil kaka yaptı ateşi falan huzursuzluğu Yok ama. Üşüttü galiba. Azıcık ıhlamur verdim başka yapabileceğim bir şey var mı? Şu etiketle işini öğrenemedim ondan bu mesaja cevaben yazdım
Canım biz oni 10 gündür yapıyoruz ya yesi ve civik.doktor probiyotik verdi rengi düzelsin diye ama tikk yok :KK43: cumartesi doktora götürucez bakalım ne dicek..

Canım biz oni 10 gündür yapıyoruz ya yesi ve civik.doktor probiyotik verdi rengi düzelsin diye ama tikk yok :KK43: cumartesi doktora götürucez bakalım ne dicek..
Geçmiş olsun Canım inş biranönce geçer. Bizim bugün başladı üşütmüş diye düşündüm inş devam etmez bzizm perş kontrolümüz var bakalım Ne diyecek

K Koala_anne inanmayarak yaptım.
Oğlumun sırtını zeytin yağı ile ovaladim küçük küçük siyah kıllar çıktı hayret ettim.
Anneme kaynanama sordum hiç biri bilmiyor hiç duymadık diyorlar.
Sirt dikeni diye bişey gerçekten varmış.:KK8:
Sağolasın Koala_anne
Ben iki gündür yapiyorum hiç birsdy çıkmadı

Koala Anne benim Bebek sabahtan beri yeşil kaka yaptı ateşi falan huzursuzluğu Yok ama. Üşüttü galiba. Azıcık ıhlamur verdim başka yapabileceğim bir şey var mı? Şu etiketle işini öğrenemedim ondan bu mesaja cevaben yazdım
Canım üiütmüş belliki ıhlamur iyi gelir hatta bende içiriyorum boğazını yumuşatıyor geniz akıntısından dolayı... Bide ayaklarını sıcak tut, sende üşütme

bende yaptim su diken isini bayada cikti elime geldi hepsi.daha da yapsam cikardida pimpirik beyim usudu usudu dedi giydirdi :)) bi daha yikayinca yine yapcam

Bunlar carter's ama taş gibi 3.kızımdan kalan 4 tane var hemen hemen 2 yaz giydi ve ne solma ne çekme bişey olmadı ve alırsan bunlardan alacağın büyükden biraz daha büyük al, havalar ısınsın bunlara üç daha eklesem rahat yazı atlattırır bana biraz tuzlu ama canım yinede sen bilirsin, lcw ya baktım küçüvük salopet nerdeyse 40 küsür onu alacağıma bundan alırım... Yayla çok serin olur tabi
Geçen indirim vardı carters ta
Ben aldım birsürü 6-9ay
9-12 ay :)
Bakalım o güzel günlerde giyecek inşallah kızım
Yarın yine doktordayız çünkü
En son yarım fitil verdik
Susmuyor uyumuyor ve emmiyordu
Sorun ne ki
Bütün gün böyleydi
:KK43:

Ben ne evhamliyim ya:KK43:Az once minigim evde uyumayinca arabayla disari cikardik.Hemen uyudu tabi,arabayla biraz dolastrdik.Yolda esimin teyzesiyle karsilaatik.10 kisilerdi.Ben arabadan inmek istemedim.Minigim terli diye.Sonra ayip olmasin diye indim.Tek tek sirayla kapiyi acip bebege baktilar.Durdugumuz yer cok ruzgarliydi.Ins.kapiyi acinca usumemistr.
Keşke söyleseydin uyuyor terli diye
Ben de senin gibi olduğumdan biliyorum kafana takılmıştır o senin
Öyle hemen 1-2 dakikada bişey olacağını sanmıyorum
Sonradan düşünmektense ayıp falan dinlemeden söylemek lazım
Ama bu dediğimi çoğu zaman bende yapamıyorum
Ben minik bugün beni öldürdü
En kötü günüm bugündü sanırım
Sabah 8den bu yana ağladı
Neyi vardı ki :KK43:
Avent pompayı da aldırdım eşime
Emmeyince
Evde pompalar, biberonlar, kaplar, alıştırma bardağı falan
Keşke yine de hiç ihtiyacım olmasa
Eşimi aradım öğlen
Ders arasında eve geldi(dershanede çalışıyor)
O kadar susmadı ki elimden bişey gelmeyince çağırdım mecbur:KK43:
Allah’ım daha kötüsünü yaşatmasın
93.günden sesleniyorum
Hala çok zor

bende yaptim su diken isini bayada cikti elime geldi hepsi.daha da yapsam cikardida pimpirik beyim usudu usudu dedi giydirdi :)) bi daha yikayinca yine yapcam
Ben yapmadım
Eşim arkadşına(doktor) sordu hiç duymamış :)
Kuzeni( çocuk doktoru) ona da soracakmış
Asla elletmez sormadan
Yarın da doktordayız muhtemelen
Bakalım aklıma gelirse sormak istiyorum
Ama benim bebiş sürekli ağladığı için panikten ne soracaksam unutuyorum
Neden bu kadar ağlıyor ki
Bir yeri mi ağrıyor
Bir yerine bişey mi yaptık ki :KK43:

ilk defa duyuyorum. Kaynak belirtir misin? Aksine asla ısıl işlem uygulamayın diyor uzmanlar
Bende okumuştum bunu
Hafif cızırdatıp buzluğa attığında koku olmuyormuş
İçemeyen bebekler için en azından bu şekilde koyum diyorlar sanırım
İçiyorsa bebiş hiiiç gerek yoktur

4-6 dolu cişli bez yeterli. Avent de güzeldi fakat hastane tipleri hem süreyi kısaltiyor hem de iyi sağım yapıyor. Ama biraz zedeledi meme ucumu. Mamajoo nun sağım makinasini almayı dusunuyorum baya memnun kalan var. Nisanda ankarada durmam ki ben taşınabilir bişey olması lazım. Hastane tipi olanlar öyle ağır ve büyük ki bi odadan diğerine tasinmiyor:işsiz: kızlar birde benim oğlan da gece emmek istemiyordu, ben onu yanıma aldım yatağa tabiki eğer uykunuz çok ağır değilse alın sizde kokunuzu duydukça emmek isteyecek şimdi 2 saatte bir mutlaka emiyor gece
Bende aldım avent bakalım
Bir mucize bekliyorum :)
Sağma fırsatım bile olamayacak belki ama miniğim emmemeye devam ederse mecbur sağmaya ağırlık vericem

Kızlar beni tebrik edin :) sabahtan beri yaptıklarımı sayıyorum
Ev supuruldu
Silindi
Dolap içleri düzeltildi
Çamaşır yıkandı asıldı toplandı asıldı:) baya yıkayınca
Balkonlar yıkandı
Tozlar alındı
Koltuklar silindi
Pudingli pasta
Acılı börek
Patates salatası yapıldı:)
Şimdi bir tuvalet kaldı:) onu da eşime yikatcam. Bende bir dus alıp oh be diyip kahvemi içicem:halay: bu arada misafirim var akşama o yüzden bu hazırlıklar
Ben bugün yemek bile yiyemedim
Maşallah size
Evi toplamak istiyorum
Çamaşır yıkatmak, yıkananları toplamak
Ama kızım kesinlikle izin vermiyor
Şu an uykusunda bile ağlama sesi yapıyor :KK43:
Bittim bugün ben :KK43:

Ben bugün yemek bile yiyemedim
Maşallah size
Evi toplamak istiyorum
Çamaşır yıkatmak, yıkananları toplamak
Ama kızım kesinlikle izin vermiyor