2017 Aralık Anneleri

O uykusuzluğa gece 5.30dan 7ye yine uyumadı
8e kadar da beşiği sallattı
Düzgün emmedi diye gece uykusunda emzirecektim
Uyanamamışım
Kendi uyanınca zaten zorluyor
Napsak hava da soğuk gibi
Doktora gitsek mi ki
Havadan korkma canım bazen soğuk hava bebeğe evde durmakdan daha iyi geliyor kontrollü giydir git bi göster üşenme vardır mutlaka bi derdi yavrunun ama benim tahminim durmadan huy değiştiriyorlar

4aylik oldu benimki cok huzursuzdu 2 gündür alt diş cikartiyor sismis ve kizarmis orasi.daha cok minik bu ya dis mi olur :)

Maşlh Canm haysksı ile tamamlar :) büyümüşte diş çıkarıyor Maşlh Allh esirgesin :dua: bizmki de çok kaşıyor ne görse ağzına götürüyor bi diş kaşıyıcı alsam ii olacak

Ben yapmadım
Eşim arkadşına(doktor) sordu hiç duymamış :)
Kuzeni( çocuk doktoru) ona da soracakmış
Asla elletmez sormadan
Yarın da doktordayız muhtemelen
Bakalım aklıma gelirse sormak istiyorum
Ama benim bebiş sürekli ağladığı için panikten ne soracaksam unutuyorum
Neden bu kadar ağlıyor ki
Bir yeri mi ağrıyor
Bir yerine bişey mi yaptık ki :KK43:
sebepsizde aglayablr canim bebek bu bi yeri agirda dr anlar diye düşün.kolik bebek olablr

Ben de ayakta sallıyorum su an. Cok uyuyor demistim simdi de uykudan eser yok bu enerjiyle en az 2 saati daha var

Anlasılan keyflerıne gore huy degstrcekker amam hastalık olmasnda ıgrasırz ama bıde bıseyımı var acaba dıye dusunuyorz farklı davrannca telas edıyı onsan.. kusma meselesını anlamadım bem bazen cok azcık cıkıuo nrmal dıuorm baznde saatte ıkı uc defa dolu dolu kusuyo hem boynu kulagı kıyafetı batıyo hemde emdıgı cıkıuo tekrarmı bosalıyo mıde dıye ıkılemde kalıyorm

Dinlensin bende öyle yaptım halende diken ayıklıyorum bacaklarında da var, ben dizlerimin üstüne yastık koyuyorum büyük boy üstüne penye battaniye sonra yatırıyorum hem ovup hem sağa sola sallar gibi yapıyorum o zaman mızıktamıyor emziğide ver ağzına tamam, onlar batarmı diye korkma batmaz canını yakmaz bebeğinin merak etme

Yapatm artık bıraz buraz cnm kusuyoduda dun onnla ugrastm buraz ama denemıs olsum bı ıkı dk ovdm en fzla. Uc bes sıyah karabıber gbı geldı elıme oysa eger bole denerm artk

Kzlar 3. Ayda ası uokya ızlen var hanı gtcekmsıınz saglık ocagına.. esım olsa cıkardık hem bı kılo olctrdk hemde dısarı cıkms olrduk dıcem ama kaynbabamla gıderız o yuzden gtsemmı bılemedım

Montlarını ben zaradan alıyorum ama işte saklıyorum diğeride giyiyor bide iki kış giyeceği şekilde alıyorum boy boy montlar duruyor senesi geldiğinde giyilmek için yani kârda oluyorum biraz:) aynen sana katılıyorum günlük kullandığımı bende lcw dan alıyorum ev için 3 lü tişortlar oluyor taytlar falan ama dediğin gibi özel günler misafirlik için ayrı genellikle bebek için carter's büyükler için zaradan ama kaç çocuk büyütüyor ürünler:) ama iştr sende biri erkek diğeri kız olunca... Aklın neye yatıyorsa mantıklı geliyorsa doğrusunu yaparsın zaten :KK66:

Ben hıc saklamıcam cnm sndıden bıkac takm ve bıkac zıbın tulum bırıktı ayrdım yıkadım bıraz daha bırıksın verıcem ıhıyacı olan bırıne.. ıkncı cocuk ıstemıyorm nasp olrsada alınır tekrar ınsallah.. nrmalde gnde bı degstrıyorm kıyafetını ama kusarsa falan ıkı ucu bukuyı bnde yoruluyorm gudr cıkar... boydan tulum en mantıklısıymıs bunu anladım tek parca dıger trlu hem ben yorukuyorm hem bebıs yorukuyo. Eldekıler kuculdu cıkıyımda ınsallah bıkac tulum ve zıbın alıcam gecen hafta aldklarm tam gelıyo kske 1yas alaydım dıyorm

Yorgunluktan ne yapacagimi bende sasriyorum artik kafam bi dunya dun misafirimde vardi cocuklar costukca costu ev birbirine girdi resmen gecede kiz sagolsun uyuyormuyum uyanikmiyim bilmiyorum evi gorseniz kacarsiniz simdi kiz agliyor ben ne yapacagim hic bilniyorum :KK43:

Yorgunluktan ne yapacagimi bende sasriyorum artik kafam bi dunya dun misafirimde vardi cocuklar costukca costu ev birbirine girdi resmen gecede kiz sagolsun uyuyormuyum uyanikmiyim bilmiyorum evi gorseniz kacarsiniz simdi kiz agliyor ben ne yapacagim hic bilniyorum :KK43:

Oncelkle bebsler snra braz dnlen bnce cnm frsat vuldkcada ewı halledersın esın gelnce bıraz ewı tpla yada bebıse baksın obr trlu zor oluyo

Ben bugün yemek bile yiyemedim
Maşallah size
Evi toplamak istiyorum
Çamaşır yıkatmak, yıkananları toplamak
Ama kızım kesinlikle izin vermiyor
Şu an uykusunda bile ağlama sesi yapıyor :KK43:
Bittim bugün ben :KK43:
Ahhh canimm :KK43: bazen benimki de öyle yapıyor.huysuz oluyor.bazen de hiç ummadigim kadar akıllı duruyor.bizimki çok dengesiz :KK43:

Benmde yarn bıhun atkadasm gelck hazrlık yaparm aksamdan

Ahhh canimm :KK43: bazen benimki de öyle yapıyor.huysuz oluyor.bazen de hiç ummadigim kadar akıllı duruyor.bizimki çok dengesiz :KK43:

Aynn ya fazla sessız oldgndada atesıne falan bakıuorm hastamı halsızmı dıye:) fazla hareyetlı olncada rahatszlıgımı var dıye sagına soluna bakıyorm:) napalm ıste anne yuregı buyms

Montlarını ben zaradan alıyorum ama işte saklıyorum diğeride giyiyor bide iki kış giyeceği şekilde alıyorum boy boy montlar duruyor senesi geldiğinde giyilmek için yani kârda oluyorum biraz:) aynen sana katılıyorum günlük kullandığımı bende lcw dan alıyorum ev için 3 lü tişortlar oluyor taytlar falan ama dediğin gibi özel günler misafirlik için ayrı genellikle bebek için carter's büyükler için zaradan ama kaç çocuk büyütüyor ürünler:) ama iştr sende biri erkek diğeri kız olunca... Aklın neye yatıyorsa mantıklı geliyorsa doğrusunu yaparsın zaten :KK66:
Ben zara ve soobe yı çok begeniyorum.biraz büyüsün öyle alicam çünkü su aralr hızlı kilo alıyor.9 aylık olunca inşalla h zara ya geçmeyi düşünüyorum.birde bazen zara da öyle bir indirim oluyor ki fiyatlar baya düşüyor onları yakalamaya caliscam:) şimdi takımlar giydiriyorum.lcw den alıyorum genelde çok hoşuma gidiyor takımlar.altina üstüne ne giydirecm kaygısı da kalmıyor. Bazen ikili üst ve ikili altlardan alıp kombin yapio giydiriyorum :) yaza doğru bir alışveriş bizi de bekliyor.cunku yazlık tişört ve hiç yok. Şapka falan da almak istiyorum :)

Hm nın çocuk rayonuna da bayılıyorum.yenidoganlarimi ben hep ordan almıştım tulum citcitli badi ama bizim oğlan çoğunu giyemesen büyüdü. Daha doğrusu doğrduğunda olması çoğu 0 aylık almıştım çünkü :silah: tulum da almıştım hep 50 cm di tulumlar.bizimki 53 civarında doğdu tulumlarda kaldı.su kanıya vardım doğmadan çok bisey almaya herke yokmuş.cunmu ben aldıklarının çoğunu giydiremedim. Bisa masraf oldu

Hm nın çocuk rayonuna da bayılıyorum.yenidoganlarimi ben hep ordan almıştım tulum citcitli badi ama bizim oğlan çoğunu giyemesen büyüdü. Daha doğrusu doğrduğunda olması çoğu 0 aylık almıştım çünkü :silah: tulum da almıştım hep 50 cm di tulumlar.bizimki 53 civarında doğdu tulumlarda kaldı.su kanıya vardım doğmadan çok bisey almaya herke yokmuş.cunmu ben aldıklarının çoğunu giydiremedim. Bisa masraf oldu

Sımdı bıle oyle gecen hafta 150₺ alsvers yaptım 6 ay aldım be tam gelıyo takmlar bıkac kere gyecek snra kucuk geceleck az daha buyuk almam gerk demekkı

Kizlar ben geldim arada giriyordum ama fazla takip edemedim kızımla uğraşmaktan doktor doktor gezmekten mahvolduk ishalin sebebi ne belli değil ben artık mamaya yoruyorum istahsizligimiz hala devam doktor kilo kaybetmesin diye uykusunda gece besle dedi bazen gece saat başı 30 cc bazen 2 saatte bu 60 cc mama veriyorum gündüz 75 cc veriyorum gece sürekli ayaktayım mamaya hazırla zorla yedir gazını çıkar altını değiştir malum surekli kaka yapıyor biberonunstreil steril et derken tekrar başa dönüyorum gündüz de.kızım uyumadigi için ben uyuyamiyorum sonunda vücudum yorgun düştü galiba grup olacam çok.fazla bildirim var tek tek okumaya cevap yazmaya fırsatım olmadi hepinize teşekkür ederim

X