2017 Aralık Anneleri

Bebege su .verilmez diyen uzmanlar 2 gün yuzde 80i su olan süt icsinlerde görsunler bakalim suyun yerini tutuyor mu ben su veriyorum.bebegime icerken nasil serinlik.hissi oluyor bebegimde.su hayattir 2 çocuk annesi olarak bende uzmanım :)) çocuklu anneler daha uzman

S sultan__ genellikle bu tarz beli açılmayacak şeyler tek parça tercih ediyorum yada tüm altdan çıtçıtlı elbiseler var onlardan,kafayada bi şapka rahatından bide yere basmayan bebeklere çorap bile giydirmem dışarda bile güneşi bol bol alıyorlar... çünkü deli işi gibi bebekleri parça parça giydirmelerine şaşırıyorum hem bebeğe hem kendine eziyet ediyor insanlar, atıyorum uyudu kaldı beli başı sıyrılmaz... Yani pratik olanlar daha kullanışlı diye düşünüyorum... Erkek bebekler için olanlarıda var bunların bu tarz kullanabilir erkek bebek anneleride nacizane fikir bendeki işte:)
Bunlarin markasi ne cok guzellermis.evet yazin bende citcitli.badiyle gezdiriyorum mersin cok nemli oldugu icin ve çok sicak.ancak benim.yazlik ev yaylada orasi serin oluyor biraz çorap mecburen giydiriyorum .bakalim kaynana giydirir beb soyarim bu yaz sanırım :))

K Koala_anne inanmayarak yaptım.
Oğlumun sırtını zeytin yağı ile ovaladim küçük küçük siyah kıllar çıktı hayret ettim.
Anneme kaynanama sordum hiç biri bilmiyor hiç duymadık diyorlar.
Sirt dikeni diye bişey gerçekten varmış.:KK8:
Sağolasın Koala_anne

Bnde ovdm bı dk falan ama karabıber gnı bısey geldı elıme uc bes tane omukı acaba

Ya bide çekme payını düşün canım %100 pamuklu ürünlerde mutlaka bi toparlanma oluyor üstüne tombul bir bebekse e bide yazın sıcak biraz dökümlü şeylerde giydirmek lazım ben hep kızlara tek parça askılı altdan çıtçıtlı salopet tulumlar tercih ediyorum popo kısmı daha bol balon şeklinde hrm yapışmıyor bezde var çünkü hrmde bacaklar açıkda kemikler güneşi tam emiyor bunalmıyorlar da bebek ken... Bi incele kalıplar farklı gözünle ölçersin bende hep tam mevsiminde almam çünkü dediğin gibi çok pahalı oluyor
Esim diyorki göbek.kısmi geniş olsun :)ay nasil güldüm benim kızin yanak ve göbek önden gidiyor.anne zayif baba zayif abi.zayif bu hastanede falan mi karıştı :))babaannesi kiloyu sever nasil hosuna gidiyor kadinin msnde :))

Bugun bebegım hzuursuz bıraz on dk emıyo mıZrdanıuo snra uyıyo yarm saar snra kalkıyo kaldgmz yerden devam bıde bıkac kere kustu banyodan snra uatunu tekrar degstrdım savastan cıktm sankı heryerım tutuldu

Kızlar dün akşam benim kız uyumak istemedi ayağımda sallayayım dedim belki uyur diye bir kıyamet koptu nasıl ağladı..sonra da ağlamaktan boğazı acıdı herhalde hatta öğürdü bi ara ve kuştu..gece de arada öksürdü..şimdide aynı şeklide boğazı tahriş olmuştur ondan öksüeüyordur değilmi..kıstuktan sonra öyle oldu çünkü..Nil005 senin kız da ağlayınca kusuyordu böyle birşey yaşadınmı
Yaşamak ne kelime
Bugün çıldıracağım sandım
Hiç uyumadı
Uyumadığı için ememedi
Ağlamaktan ökdürükten helak oldu
Akşama doğru kaka yaptı
Rahatladı herhalde derken 5 dk sonra yine ağlamaya başladı
Hatta hala ağlıyor uyumadı
Arada öksürüyor
Boğazı tahriş oldu artık kesin

K Koala_anne inanmayarak yaptım.
Oğlumun sırtını zeytin yağı ile ovaladim küçük küçük siyah kıllar çıktı hayret ettim.
Anneme kaynanama sordum hiç biri bilmiyor hiç duymadık diyorlar.
Sirt dikeni diye bişey gerçekten varmış.:KK8:
Sağolasın Koala_anne
Sultandan destek alarak daannn sizlere söyledim bende iyi oldu güle güle dökün tikenlerinizi:)) mucksss:)) ❤

Bebege su .verilmez diyen uzmanlar 2 gün yuzde 80i su olan süt icsinlerde görsunler bakalim suyun yerini tutuyor mu ben su veriyorum.bebegime icerken nasil serinlik.hissi oluyor bebegimde.su hayattir 2 çocuk annesi olarak bende uzmanım :)) çocuklu anneler daha uzman
:)) doğru söze ne hacet hııııhhh:))

Bunlarin markasi ne cok guzellermis.evet yazin bende citcitli.badiyle gezdiriyorum mersin cok nemli oldugu icin ve çok sicak.ancak benim.yazlik ev yaylada orasi serin oluyor biraz çorap mecburen giydiriyorum .bakalim kaynana giydirir beb soyarim bu yaz sanırım :))
Bunlar carter's ama taş gibi 3.kızımdan kalan 4 tane var hemen hemen 2 yaz giydi ve ne solma ne çekme bişey olmadı ve alırsan bunlardan alacağın büyükden biraz daha büyük al, havalar ısınsın bunlara üç daha eklesem rahat yazı atlattırır bana biraz tuzlu ama canım yinede sen bilirsin, lcw ya baktım küçüvük salopet nerdeyse 40 küsür onu alacağıma bundan alırım... Yayla çok serin olur tabi

Esim diyorki göbek.kısmi geniş olsun :)ay nasil güldüm benim kızin yanak ve göbek önden gidiyor.anne zayif baba zayif abi.zayif bu hastanede falan mi karıştı :))babaannesi kiloyu sever nasil hosuna gidiyor kadinin msnde :))
Heh o zaman bu salopet ler tam sizlik istediği kadar göbüş şişsin bu kıyafet lerde rahat eder :)) zaten babanelere ananelere tombiş olsun yerde yuvarlansın:))

X