- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 37
mubadele zamaninda hep buralara göçmüşler iste :))Haha aynen öyle canım bizim de alrabalrın çoğu Edirne keşandalar sanırım orası ilk geldikleri yermiş :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mubadele zamaninda hep buralara göçmüşler iste :))Haha aynen öyle canım bizim de alrabalrın çoğu Edirne keşandalar sanırım orası ilk geldikleri yermiş :)))
yaa ben de dedim annemlere falan ben bir sünnete bu kadar para vermem sigortalıyım devlete gidecem diye, benim koca paraya hiç acımaz, ben ondan daha cimriyim. sonra hemşire arkadaşla konuştum şehir hastanesinden. o da burda yaptırabilirsin iyi burası dedi. ama çocuk doktoru bir tanıdığım da domuz gribi salgını var muayene için bile sokma oraya çocuğu dedi. Ali Eldek iyidir dedi. biz de kasık fıtığı ameliyatı da olacağı için riske atmadık. genel anestezi aldı. çok yakın bir arkadaşım daha bizim doktora yaptırdı güzelyalıda. memnunlar onlar , sağlık olunca insan acımıyor paraya.ilahi çok komiksin. Yalnız tuzluymuş biraz. Devlette nasıl yapılıyor acaba?
Öyledir mutlaka herseye evham yapmiyorum artikUmarım dönemseldir Can'ım.
Bende evham bitmez valla:) Allah sonumu hayretsin. Yarın eşimin bi akrabasının düğünü var. Gidip gitmemekte kararsızım oğlum rahatsız olur diyeÖyledir mutlaka herseye evham yapmiyorum artik
Bende öyleydim ama kendime bir dur dedim boyle herseyine evham yaparsam cok nazli narin bisey olur diye dusundum ki oyle olmasini istemem ama dügün konusuna gelince çok yakin degilse ben gitmezdim sahsen kalabalik= hastalik olarak goruyorum bu aylarda bide gurultuden rahatsiz olup huysuzluk yapabilir belkiBende evham bitmez valla:) Allah sonumu hayretsin. Yarın eşimin bi akrabasının düğünü var. Gidip gitmemekte kararsızım oğlum rahatsız olur diye
Ben de nazlı olsun istemiyorum ama aradaki dengeyi inşallah tutturabilirim. Düğüne gitmek istemiyorum aslında zaten ama kaynanam ve görümcemin eşim götürecek. Ordan da büyük görümceme geçmeyi düşünüyorlar. Bu aralar maddi anlamda biraz sıkışığız. Kaynanam ve görümcem de pek bizim halimizden anlayan insanlar değiller. Ben eşimin yanında olsam sağa sola götürüp masraf çıkarmalarına engel olurum ama ben olmazsam eşim ailesine Yok diyemiyor. Zaten giderken de borç yapıp götürecek. Kafam karışık.Bende öyleydim ama kendime bir dur dedim boyle herseyine evham yaparsam cok nazli narin bisey olur diye dusundum ki oyle olmasini istemem ama dügün konusuna gelince çok yakin degilse ben gitmezdim sahsen kalabalik= hastalik olarak goruyorum bu aylarda bide gurultuden rahatsiz olup huysuzluk yapabilir belki
Kızlar bizim bebi bu aralar üstten hiç gaz çıkarmıyor alttan pırtlıyor acaba bu gazı bitecek mi demektir. Bir de halen gaz ilacı kullanıyoruz Ne olacak böyle bilmiyorum. 3. Ayı dolsun bırakayım diyorum.
Ayy bu kız yüz üstü döndü bugün yüz üstü yatmaktan nefret ediyor en son kendisi elini kaldirdi kafayi kaldirdi döndü valla.artik yüksekte bırakmamak gerekli sanırım.:)) yada şöyle yap kuzu sende eşin işe gidince sabah yatır dizlerine yada yatağa sırt üstü bak kızlarda demiş zeytınyağı onunlada olur onunla ov bakalım ne olacak:))
:))) aslında biliyordum bi ara kızlara diyeyim dedim sonra vazgeçtim anam şırınga ile serum fizyolojik sıkmaya korkuyorlar bunu desem ödleri patlar en iyisi sus derken sultan arkadaşımız anlattı şimdi anlatabilirim didim:)) şimdi sırt dikeni her banyodan sonra bebe yağı ile avuç içini kullanarak daire şeklinde ovuyırsun belli bi süre sonra derinin altından siyah siyah noktalar çıkıyor hemen o gün çıkartmaya çalışma bebenin derisini örseleme sen şimdi onları görünce onlarla uyumasın diye gözüne uyku girmez bilmezmiyim seni ama sabredeceksin:)) neysr bu her banyo sonrasında her masajda dahada ortaya çıkacak ve cımbızla elle çekip çıkarayım deme o yavaş yavaş dökülecek sırtında olur bu sırt dikeni ve gaza, uykuya, ileriki yaşlarındaki sırt ağrılarına eklem ağrılarına her derde deva tabi çıktığında döktüğünde... Normalde bakarsan gözle gözükmez sen elle ovarak çıkmasına yardım edeceksin heee bide lif sünger gibi şeylerlede değil, avuç içi bebe yağı kız korkma sakın :))
O nasil bir anne ya oglunun durumu hem sıkışık hemde masraf yaptiracak halden anlamayan insanlara deli oluyorum kaldi ki bu anne yani diyecegim o ki ipleri eline al ve bence sıkı sıkı tut bende ne kaynana var ne gorumce hic birisiyle gorusmuyoruz en rahati bak soyleyimBen de nazlı olsun istemiyorum ama aradaki dengeyi inşallah tutturabilirim. Düğüne gitmek istemiyorum aslında zaten ama kaynanam ve görümcemin eşim götürecek. Ordan da büyük görümceme geçmeyi düşünüyorlar. Bu aralar maddi anlamda biraz sıkışığız. Kaynanam ve görümcem de pek bizim halimizden anlayan insanlar değiller. Ben eşimin yanında olsam sağa sola götürüp masraf çıkarmalarına engel olurum ama ben olmazsam eşim ailesine Yok diyemiyor. Zaten giderken de borç yapıp götürecek. Kafam karışık.
Şu diken işini bende daha once duydum ama yapmaya cesaret edemedim ya neden kustu kuzucuk cani falan aciyo mu ki yaparken ?Ben bebeğimi güzelcene yıkayıp dikenleri de ayıkladım ama bana küstü sanırım şu an
Şu diken işini bende daha once duydum ama yapmaya cesaret edemedim ya neden kustu kuzucuk cani falan aciyo mu ki yaparken ?
Saat 11 30 da verdim.bide 5te verdim.daha vermiyim mi yani.Canım bir kere vermiştim ben.cikmamisti.ama bünyeden bünyeye de değişir.zaten çıksa bile calpol ü versen yine düşürüyor.sen yine önlem için 3 saat sonra bir daha ver.baska verme bence
Oh mis. Eşim tek erkek olduğu için görüşmemezlik yapamam. Böyle şeyleri olmasa iyi insanlar aslında. Benim de şimdi bir oğlum var. Rabbim öyle anne olmayı nasip etmesin. Gelinimin de benim hakkımda böyle düşünmesini asla istemem/ şimdiden kendime yön veriyorumO nasil bir anne ya oglunun durumu hem sıkışık hemde masraf yaptiracak halden anlamayan insanlara deli oluyorum kaldi ki bu anne yani diyecegim o ki ipleri eline al ve bence sıkı sıkı tut bende ne kaynana var ne gorumce hic birisiyle gorusmuyoruz en rahati bak soyleyim
Canım benim gözümün önünde annemin kuzeninin çocuğundan yaptılar. Bebeğin gıkı çıkmadı. Canının yanacağını sanmıyorum. Ama o dikenleri görünce önce bi şoka girmedim değil. Kadının avuç içi simsiyah minik dikenlerle doldu. Ben oğlanı bugün banyo yaptırdım ama babasına kızgın olduğum için diken olayı tamamen aklımdan çıktı/Şu diken işini bende daha once duydum ama yapmaya cesaret edemedim ya neden kustu kuzucuk cani falan aciyo mu ki yaparken ?
Yarin banyo yaptiricam bende bir deneyim bakayim sonuc ne olucak merak ediyorum :)Canım benim gözümün önünde annemin kuzeninin çocuğundan yaptılar. Bebeğin gıkı çıkmadı. Canının yanacağını sanmıyorum. Ama o dikenleri görünce önce bi şoka girmedim değil. Kadının avuç içi simsiyah minik dikenlerle doldu. Ben oğlanı bugün banyo yaptırdım ama babasına kızgın olduğum için diken olayı tamamen aklımdan çıktı/
Yazarsın burda :) K Koala_anne bebe yağıyla yapın demiş. Bizimkiler köpüksüz bi şekilde sade suyla yaptılar. Tek seferde çıktı dikenler.Yarin banyo yaptiricam bende bir deneyim bakayim sonuc ne olucak merak ediyorum :)
Teşekkür ederim canımçocuk cerrahından randevu alıyorsun, direk ameliyathane tarihini veriyor 650 tl veriyorsun. telefon açıp nbilgi al canım. Ali Eldek çocuk cerrahi.