Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazarim tabii bebe yagi yok bende kullanmiyorum dr vücuduna bisey sürme demisti kaldi oyle sade suyla denerim bende bakalimYazarsın burda :) K Koala_anne bebe yağıyla yapın demiş. Bizimkiler köpüksüz bi şekilde sade suyla yaptılar. Tek seferde çıktı dikenler.
Canım her bebekte varmış. Ovmadan çıkmazmış. Gaz sancısına huzursuzluğuna kabızlığa iyi geliyormuşuz ilerde de bel ağrısı sırt ağrısı eklem ağrısı vs olmuyormuş.Her bebrkte oluyor mu bu diken?Ben oyle bisey fark etmedim,bilmiyordum.Ovunca mi cıkıyor illaki?Olup da fark etmezsek nolur?Beni aydinlatin nolur kizlar?
maske tak canim c vitamini al bol su.maske ile bulaşmiyo ama sık sık degistr maskeyiKızlar soğuk aldım ne yapabilirim bebeğe bulaşmasın diye
Anneme ve k.valideme sordumCanım her bebekte varmış. Ovmadan çıkmazmış. Gaz sancısına huzursuzluğuna kabızlığa iyi geliyormuşuz ilerde de bel ağrısı sırt ağrısı eklem ağrısı vs olmuyormuş.
Canım Allah büyük anne babası yokmus ama bak senin gibi. Bir ablası var o eninde sonunda doğru yolu bulur canım erkek çocukları biraz daha asi oluyo ama zamanla oda durulur inşAllahBız bananemle dedemle buyuduk kardesım asi büyüdü hep kavga edıyo bırıleryle evdekılerlede anlasamıyolar yıllardr yıregım agzmda bırınemı bısey yapacak ewdekılerlemı bısey olacak. Hep bı bela hep yuregım agzmda allahtan baska kmsem yok japısına gıdecek anne ababmı olsaydı belkı bule olmazdı dıyorm allaha ısyanda etmek ıstwmıyorm rabbım hıdayete ulastrsın hayırlı bı yol gıstersın ınsallah elımden hcbıaey gelmıyo..
Canım tam olarak ne zaman bitti gazBen nezamandir üstten gaz cıkartmiyorum zaten durmuyor yüzü bana dönük. 3.aydan sonra gaz azaliyorda bizde simdi de kaka sorunu basladı.5.gün bugün kaka yapamayınca çıldırıyor.gazı çok yok artik.kaka yaptigi gün bol bol uyuyor.bir sabah uyanıyorsun bebegin ıkınmıyor yüzüne gulüyor. Birden geciyor
okudum kusura bakma bence verme ya ne gerek var boşu boşuna:) nasıl bebis ateşi var miSaat 11 30 da verdim.bide 5te verdim.daha vermiyim mi yani.
Aynen ayağının altını gidikliyor yatırıyor koltuğa açıyor okeyi oynuyor kizimda hiysuzlanip duruyor sonra kizim ne istiyorsun diyor ee al kucakla gezdir sonrada neymiş bakiyomus buna bakmak denirse.aynen canım yaa çocuğu sinir ediyor sonra da niye ağlıyor bu diyor.
Canım maşAllah erkenci senin kızçe brnimki de yapmaya çalışıyor bu günlerde, bu dönme olayları başladı mı tehlike başlamış demektir :)Ayy bu kız yüz üstü döndü bugün yüz üstü yatmaktan nefret ediyor en son kendisi elini kaldirdi kafayi kaldirdi döndü valla.artik yüksekte bırakmamak gerekli sanırım.
Ayyy karnına bende bakayım karnı kaya gibi dokununca ağlıyor belkide diken var... Dediğin iyi oldu, haklılarda korkmak da bende 3. Kızda ilk defa öğrenip yapınca korkmuştumİlk bebekleri ondan korkuyorlardır. Benum bebegimin karninda çok ya gaz masaji yaptigim icin her masajda 3 5 tane çıkıyor. Karında sırt dikeni de oluyormuş demekki doğduğundan beri karnı hep taş gibiydi ins herkese sifa olur bu dökülmeler
Ama işte kuru kuru ağda etkisi yapıyor yavrulara yazık bee yumuşatın derisini kız:)) zeytinyağı da olurYazarsın burda :) K Koala_anne bebe yağıyla yapın demiş. Bizimkiler köpüksüz bi şekilde sade suyla yaptılar. Tek seferde çıktı dikenler.
Dilek yaaa :)))))su dikeni bende denicem bu aksam.yalniz bizimki kabiz degil ishal dsha beter olmasın:))
Estagfirullah canim.cok sukur simdiye kadar cikmadi. olurda cikarsa veririm artik.0canım şimdi
okudum kusura bakma bence verme ya ne gerek var boşu boşuna:) nasıl bebis ateşi var mi
E bizim sirt dumduz.ovalasam cikar miki:))))Topiğin yeni bombası sırt dikeni :) ayıklayın hepsini bi tane bile diken görmeyeceğim:))
Bende denemek istiyorum ama korkuyorum bi taraftan da çünkü bende çevremde kimseden duymadım ilk kez burda duyuyorum. bide ilk seferde çıkmazsa sonrasında rahatsız etmez mi diye düşünüyorum.Topiğin yeni bombası sırt dikeni :) ayıklayın hepsini bi tane bile diken görmeyeceğim:))