Süpersin valla tek çocuk olunca en iyisiKolay gelsin canımım...ben gündüz hicbir iş yapmıyorum.aksam eşim gelince o çocuğa bakıyor.ben evi süpürüyorum bulaşık yerlrstiriyorum çamaşır atıyorum çay kahve yapıyorum.esim de çocuğa bakıyor:) gündüz de uyuup dinleniyorum.ben böyle yöntem buldum çünkü gündüz iş yapınca akşam eşim çocuğa bakmıyor yatıyor.ben hem gündüz hem akşam yoruluyorum.simdi iş bahanesiyle:) çocuğu ona batırıyorum
Neden belaya sokacak canım dualrımız seninle Rabbim korusun yanlış yola götürmesin İnşAllahKızlar nolur dua edın kardesım basını belaya sokacak elım kolum bahlı annem babam ayrı dedemleele kalıyo hep kavga edıyo anlasamıyolar lafımıda dnlemıyo nolr dua edın cok caresızım basına bela accak ıcım yanıyo rabbımden baska kmsemnyok nolr dua edın
Zaten bu erkeklere yemek tatlı olsun yeterValla canımım ben şunu gördüm gündüzden ben her şeyi yapınca adam çocuğa bakmıyor. Ben o yokken dinleneyim ki :) kendime geleyim.aksam da bazen pasta börek yapiyom ki gönlünü alıyorum böylece:) hahaaa
eveet baba tarafi arnavut anne tarafi pomak muhacir vaktiyle göçmüşler edirneye dogustan trakyaliyiz :))Canım dikkatimi çekti sende göçmen misin :)mari diyince bende göçmenim :)
:))) aslında biliyordum bi ara kızlara diyeyim dedim sonra vazgeçtim anam şırınga ile serum fizyolojik sıkmaya korkuyorlar bunu desem ödleri patlar en iyisi sus derken sultan arkadaşımız anlattı şimdi anlatabilirim didim:)) şimdi sırt dikeni her banyodan sonra bebe yağı ile avuç içini kullanarak daire şeklinde ovuyırsun belli bi süre sonra derinin altından siyah siyah noktalar çıkıyor hemen o gün çıkartmaya çalışma bebenin derisini örseleme sen şimdi onları görünce onlarla uyumasın diye gözüne uyku girmez bilmezmiyim seni ama sabredeceksin:)) neysr bu her banyo sonrasında her masajda dahada ortaya çıkacak ve cımbızla elle çekip çıkarayım deme o yavaş yavaş dökülecek sırtında olur bu sırt dikeni ve gaza, uykuya, ileriki yaşlarındaki sırt ağrılarına eklem ağrılarına her derde deva tabi çıktığında döktüğünde... Normalde bakarsan gözle gözükmez sen elle ovarak çıkmasına yardım edeceksin heee bide lif sünger gibi şeylerlede değil, avuç içi bebe yağıkiz senden çıktı dimi bu diken muhabbeti neymis anlat bakam :))
Benimde baba tarafı rum anne tarafı pomak :)))eveet baba tarafi arnavut anne tarafi pomak muhacir vaktiyle göçmüşler edirneye dogustan trakyaliyiz :))
Umarım dönemseldir Can'ım.Benim kızımda memeyi birakip elini emmeye basliyo
kiz ben korkmam da bizim herif yaptırmaz ki cok korkak kizan hapsursa dr a mi gitsek diyo.o yokken yapayim dicem e artik anamda yok ikimiz yikiyrz bebi giyinene kadr basimda duruyo hadi hadi diye diye icimi yiyo benim.he dustan sonra yapiyrn masaj ama hizli hizli du bakim hic ona belli etmedn yapmaya calisirm sirti agriyodr derim yatmaktan :)):))) aslında biliyordum bi ara kızlara diyeyim dedim sonra vazgeçtim anam şırınga ile serum fizyolojik sıkmaya korkuyorlar bunu desem ödleri patlar en iyisi sus derken sultan arkadaşımız anlattı şimdi anlatabilirim didim:)) şimdi sırt dikeni her banyodan sonra bebe yağı ile avuç içini kullanarak daire şeklinde ovuyırsun belli bi süre sonra derinin altından siyah siyah noktalar çıkıyor hemen o gün çıkartmaya çalışma bebenin derisini örseleme sen şimdi onları görünce onlarla uyumasın diye gözüne uyku girmez bilmezmiyim seni ama sabredeceksin:)) neysr bu her banyo sonrasında her masajda dahada ortaya çıkacak ve cımbızla elle çekip çıkarayım deme o yavaş yavaş dökülecek sırtında olur bu sırt dikeni ve gaza, uykuya, ileriki yaşlarındaki sırt ağrılarına eklem ağrılarına her derde deva tabi çıktığında döktüğünde... Normalde bakarsan gözle gözükmez sen elle ovarak çıkmasına yardım edeceksin heee bide lif sünger gibi şeylerlede değil, avuç içi bebe yağıkız korkma sakın :))
hepimiz vaktiyle gocmusuz iste.bu soy agaci muhabbetne bakmistm heo bulgar yunan koyleri cikti zaten biliodk oralardn oldugmzu ama merak iste.gorunce kircali dedegac falan gidio vatandaşlık isteyesim geldi de nerdeee cok merak ediyrm oralari.esime diyrm 50 km daha geride olaydik avruoa vatandasiydk :))Benimde baba tarafı rum anne tarafı pomak :)))
:)) yada şöyle yap kuzu sende eşin işe gidince sabah yatır dizlerine yada yatağa sırt üstü bak kızlarda demiş zeytınyağı onunlada olur onunla ov bakalım ne olacak:))kiz ben korkmam da bizim herif yaptırmaz ki cok korkak kizan hapsursa dr a mi gitsek diyo.o yokken yapayim dicem e artik anamda yok ikimiz yikiyrz bebi giyinene kadr basimda duruyo hadi hadi diye diye icimi yiyo benim.he dustan sonra yapiyrn masaj ama hizli hizli du bakim hic ona belli etmedn yapmaya calisirm sirti agriyodr derim yatmaktan :))
Haha aynen öyle canım bizim de alrabalrın çoğu Edirne keşandalar sanırım orası ilk geldikleri yermiş :)))hepimiz vaktiyle gocmusuz iste.bu soy agaci muhabbetne bakmistm heo bulgar yunan koyleri cikti zaten biliodk oralardn oldugmzu ama merak iste.gorunce kircali dedegac falan gidio vatandaşlık isteyesim geldi de nerdeee cok merak ediyrm oralari.esime diyrm 50 km daha geride olaydik avruoa vatandasiydk :))
Bizimki kasık fıtığı ameliyatı olacaktı ikisi bir oldu, belki hatırlarsın. sadece sünnet 650 liraymış. tertemiz ama. medline hastahanesi doktoru Ali Eldek var çocuk cerrahı yapıyor sünneti. Büllüğü de bize verdiler üniversiteye gömdük :)Canım bende sünnet yaptırcam ne kadar ödediniz
Neden belaya sokacak canım dualrımız seninle Rabbim korusun yanlış yola götürmesin İnşAllah
Ahhh canimmm ahhh çok zorAllah yardım etsin
aynen canım yaa çocuğu sinir ediyor sonra da niye ağlıyor bu diyor.Bizimkinin bakmasindan sa bakmamasini tercih ederim çocuğa işkence ediyor resmen
Ayy allah akıl fikir versin canm şimdiki nesil çok zor bakalım biz ne yapıcaz. Sen sürekli ak8l ver ona
Bizimki kasık fıtığı ameliyatı olacaktı ikisi bir oldu, belki hatırlarsın. sadece sünnet 650 liraymış. tertemiz ama. medline hastahanesi doktoru Ali Eldek var çocuk cerrahı yapıyor sünneti. Büllüğü de bize verdiler üniversiteye gömdük :)
çocuk cerrahından randevu alıyorsun, direk ameliyathane tarihini veriyor 650 tl veriyorsun. telefon açıp nbilgi al canım. Ali Eldek çocuk cerrahi.Öyle mi? Peki hangi bölüme götürdünüz neler yaptınız Ne kadar ödediniz yazar mıısn?
ole yaparim.benm bebi cok sikintili herseyden sikiliyo cabuk basliyo hemen cigliklara denicem bakalm yarin:)) yada şöyle yap kuzu sende eşin işe gidince sabah yatır dizlerine yada yatağa sırt üstü bak kızlarda demiş zeytınyağı onunlada olur onunla ov bakalım ne olacak:))