Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nete yazmaya da cekiniyom karsima kotu kotu resimler cikarsa gecenin bir vakti rüyama girer mi girer :)Şu bahsettiğiniz dikenler gözle görülüyor mu ki? Ben bişi göremedim oğlumda. Merak ettim kız :) K Koala_anne
Etrafımda bi sürü yeğen-kuzen çocuğu var,hiçbirinden duymadım valla :) ilginç geldiNete yazmaya da cekiniyom karsima kotu kotu resimler cikarsa gecenin bir vakti rüyama girer mi girer :)
Ay çok güldüm bunaKızın yine oğlu olacak dı :))
Can8mm dikenler çıkmadan önce ağrı olurmuş bebek rahatsız olurmuş.hatta gaz sancisi bile azaltılmış:)Öyle yapayım bebe yagiyla yaptim az once zaten yarın cuma diye banyo yaptircaktim banyodan sonra da yaparım ögrendigim iyi oldu bil.iyordumpeki o dikenler çıkmadan önce ağrı yapiyormuydu acaba sirtta.
Canım sırt üst kısmını banyoda ovala avuç içinle hafif bastır diken diken çıkarHer bebekte oluyo mu ama ben hic farketmedim 3 cocukta Allahallahhh
Evde baticon varsa onunla temizle parmaklarını ara sıra,iltihaplanmasın umudunu-kaybetme
Can8mm dikenler çıkmadan önce ağrı olurmuş bebek rahatsız olurmuş.hatta gaz sancisi bile azaltılmış:)
Ben ilk gördüğümde bi resimde korkmuştum, 3. Kızıma uygularken de içim ürpermişti ama dediğin gibi resmen kuş gibi olmuştu... Bunda da bi hafifleme oldu zaten etkisini hemen göstermiyormuş, burda bahsetmek istedim ama kızlar korkar diye bahsetmedim yapan birinin olması iyi geldi:)
Bu sırt dikeni ne yaaa biri fotograf atarsa iyi olur. Ben internette baktım gotemedim. Nerden anlayacagiz diken oldugunu.Ben ilk gördüğümde bi resimde korkmuştum, 3. Kızıma uygularken de içim ürpermişti ama dediğin gibi resmen kuş gibi olmuştu... Bunda da bi hafifleme oldu zaten etkisini hemen göstermiyormuş, burda bahsetmek istedim ama kızlar korkar diye bahsetmedim yapan birinin olması iyi geldi:)
Bakmakla görünmüyor canim varsa hafif dairesel masajla cıkıyor zaten genellikle çok huysuz gazli bebeklerde oluyor.tıp anlamlandıramamış daha bu durumu oğlumda şahidim gazdan kıvranırdı kakayı fitille yaptirirdim.3. Ayda bu dikenler döküldü gaz yüzde 90 bitti yibe hafif vardi ama o da akşamlari olurdu.kızım 3 buçuk aylik.3.ayda kendini gösterdi dikenler daha önce yoktu.ama çok fazla var bitmiyor :)Haydaaa bı bu ekstıkı ben hıc dıkkatlı bakmadım
Minik minik siyah kıllar sakal kılı gibi.zaten eline pütürlü pütürlü geliyor.yarın gönderebilirim ancak uyuyor şuanBu sırt dikeni ne yaaa biri fotograf atarsa iyi olur. Ben internette baktım gotemedim. Nerden anlayacagiz diken oldugunu.
2 gündür 3 bucukta uyuyor 12 de kalkiyor öğlen. Simdi ise daha yeni uyudu.abisi uyutsa erken uyuyacakta resmen evi inletiyor oğlan zıpliyor çığlik atiyor bilerek top oynuyor. Bebekte bir okadar çok seviyor abiyi.aksam abisine kızdım. Apartmani inletti gürültüsüyle alt kattakiler senin gürültünü cekmek zorunda mi diye baya kizdim ağladı odasına gönderdim ben gelene kadar oyuncak oynayacaksin dedim bebegin yanina döndüm hep yüzüme gülen bebek suratini asti bana dudak büzdü sonra abinin cezasi bitince odaya geldi surati asik bebek kahkaha atmaya başladi :) abisini koruyor cadıAynen bende öyle düşünüyorum zaten bi bakayım ne tepki verecek diye baktım gerçekten ödü koptu, aslında bende bebeklerde uyku eğitimine karşıyım zamanla oturuyor çünkü her bebeğin farklı karakteri var ben onları birey olarak görürüm, evet ya benim 3 numarada kardeşi uyumayınca uyumuyor yatağına zor yatırıyorum ayak da uyuyor resmen.... Cadı otu acıymış kullanmadım ama gerçekten çok şifalıymış bende alacağım inşAllah kaç saat uyuyor ne gibi bir hal aldı bebiş sakinleşti mi
Hımm. Aynen ya. Hani şimdi az yetio ama sağa makinemde çok da iyi değil zaman alıp sinir bozucu. Aptamil ya da sma alırım artikSut sağmak gerçekten çok sıkıntı.ben de mamaya başlıcam ise başlayınca.isteyken mama verecek bakıcı ben okuldayken sağarım mesela o sagdigimi verir bazen.aurica süt sağamam.okuldan eve gelince bol bol emziririm. Ben aptalım kullanmıştım ilk ay.sonrs bıraktım.gecenlerde 4 gün hastaneye gitmek zorunda kaldım sabahtan akşama kadar.o zaman da sma verdim maalesef alerji yaptı sanırım aptamil e devam ederim
Oğlumda sağlik memuruna yaptirmistik sünnetini adam isinin ehliydi hiç sorun olmadi.ben çıngırak salladim.amcasi bacaklarini tuttu çıngiraga odaklandigi icin sorun çikartmadi.ben biraz sogukkanliyim ayrilmadim yanindan.hastanede bandaj yapiyorlar o nedenle hastane tercih etmedim.yaptiracaksan acele et 2-3Ay ideal.3.aydan sonra hareketleniyorlar iyilesmesi zor oluyormusSünnet yaptıran arkadaşlar bir kaç sorum olacak. Devlette mi özelde mi yaptınız sünneti? hangisinde tavsiye edersiniz?
Sonuçlar temiz kuzum da bizim kaka durumumuz ve istahsizligim devam ediyorKuzum ne yaptın aldın mı sonuçları temiz çıkmıştır inşallah
Amin canim ben kızımın her hastalığını çekmeye razıyım yeter ki kizim iyi olsunYüreğimi dagladinsu bebeklere içim yaniyo onlara hiçbirşey olmasın ya ne hastalikları varsa bize versin rabbim.
Canım bende öğretmen im kamuda çalışıyorsan ilçe milli eğitime dilekçe verdim yani onlarda hazır dilekçe var onu doldurdum dün de aldım paramıArkadaşlar merhaba doğum yardımı için aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuran var mı?
Ben öğretmenim ve dogum yardımi için başvuru yapacağım fakat başvuru dilekçesini nereye vereceğim?
Çok teşekkür ederim canım.Canım bende öğretmen im kamuda çalışıyorsan ilçe milli eğitime dilekçe verdim yani onlarda hazır dilekçe var onu doldurdum dün de aldım paramı